AA evet geçen geceyi diyorsun sarhoştum hatırlamıyorum sana bir şey yapmadım inşallah
AA evet geçen geceyi diyorsun sarhoştum hatırlamıyorum sana bir şey yapmadım inşallah
Hayat ne garip demi Denizimİçime bakmak ister misin
Şımart beni Hatçee
O arkadaşta tık yoktu bende bari kendime ayarlayayım dedimHayat ne garip demi Denizimsen beni bir ara arkadasina ayarlayama calisiyordun simdi kendine
bana da bir ara bir kelime demistin simdi tam aksine neler neler diyorsun.
vay vay vay
Abowwww ben izin verir miyim.AA evet geçen geceyi diyorsun sarhoştum hatırlamıyorum sana bir şey yapmadım inşallah
Barlara gir kırıt sonra abooo ben izin verir miyimAbowwww ben izin verir miyim.
Şimdi bilmeyenler de yanlış anlayacak, Deniz çok yalansın.Barlara gir kırıt sonra abooo ben izin verir miyim
ay dur sesli güleyimO arkadaşta tık yoktu bende bari kendime ayarlayayım dedim
İnceldiği yerden kopsun Barların Gülü AtoşumŞimdi bilmeyenler de yanlış anlayacak, Deniz çok yalansın.
Güncel hayatta bulamıyorum dedim bir tane hazır bulmuşken yapış yakasına Deno dedimay dur sesli güleyim
bence sen beni ozaman tanımıyordunya tanidikca kendime ayarliyayim dedin. şimdi senin gibi kendimi övecektim ama senin gibi beceremiyorum
Kişi kendinden bilir işi, hadi ordan öğretmenim deyip de gerçek mesleğini saklıyorsun.İnceldiği yerden kopsun Barların Gülü Atoşum
Güncel hayatta bulamıyorum dedim bir tane hazır bulmuşken yapış yakasına Deno dedim
İnceldiği yerden kopsun Barların Gülü Atoşum
Güncel hayatta bulamıyorum dedim bir tane hazır bulmuşken yapış yakasına Deno dedim
bu hafta çok mutluyum benmle ilgili itiraf yok
@Çiğdem- hakkındaki itiraflarla da mı ilgilenmiyorsun yani.bu hafta çok mutluyum benmle ilgili itiraf yokbaşkada kimkime ne demiş umrumda değil yiyin birbiriniziumarım bu sayfada saç baş birbirinize girersiniz
hogatham kendi cevabını kendisi verir hem kötülemişlersede haketmiştir övmüşlersede haketmiştir herşeyi hakediyor hogatha@Çiğdem- hakkındaki itiraflarla da mı ilgilenmiyorsun yani.
Ben gündüzleri öğretmen geceleriKişi kendinden bilir işi, hadi ordan öğretmenim deyip de gerçek mesleğini saklıyorsun.
Nasıl gevşedin hemenşaka maka ciddi oluruz biz şimdi
dizi başlasada izlesek
Peki ama yine de sezon finalimizi okumanı tavsiye ediyorum.hogatham kendi cevabını kendisi verir hem kötülemişlersede haketmiştir övmüşlersede haketmiştir herşeyi hakediyor hogathane hali varsa görsün
Kelime başısın biliyoruz.Ben gündüzleri öğretmen geceleri
Nasıl gevşedin hemengördün filinta gibi delikanlıyıben Dayan yüreğime bakıyorum şu an
okudum la ortalık dedikodu kaynıyor öyle ciddiye alınır bir itiraf yokPeki ama yine de sezon finalimizi okumanı tavsiye ediyorum.
Kelime başısın biliyoruz.
Aşk ve Mavi basladı.Ben gündüzleri öğretmen geceleri
Nasıl gevşedin hemengördün filinta gibi delikanlıyıben Dayan yüreğime bakıyorum şu an
Enis aradı onunla konuşuyordumAşk ve Mavi basladı.
sattınmı dizimizi ?
Sekmeyi açık bırakmaya gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?