TVen Fav10 İtirafları 41.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet foruma uğradınmı mutlaka bana yazıyorsun seni biliyorum

Sen söyleyince baktım çok dikkate alınacak itiraf değilmiş bence.
Aman ağzı plan konuşuyor. Boş ver.
Bak vallaha inan ben artık forumda yokum gibi birseyim. Bir ara adım çıkmışti. Çok aktifim diye. Ama 3 aydır yokum ben.elestiriyi kabul ederim ok ama hani o dansöz lafı filan. Neyse herkes kendisine yakışına yapar.
oda benim dedikodumu yapsın beni cekistirsin.

Kendi gözlerimle gördüğüme, kendi ellerimle yazdığıma inanmam normal. Yani mesaj yazdım ama pek işine gelmemiş demek ki.
İstersen caps alayım senden bana o ilk attığın mesaj gelmedi. Yalan söyleyecek halimiz yok.

Deniz beye sürekli tam puan vb puanlar verme itirafı ise bende katılıyorum ona ama o itirafı ben yapmadım

Katılıyorsun önce şunu anlayın bir ben @denizz19 denize genellikle yüksek veririm tam puan verdiğim çok azdır yüzü burda söylesin oda bunu açıklamaktan afakanlar basmaya başladı bana artık isyan edicem
hangi şarkıyı ne kadar seviyorsam o kadar oy verdim bunu
senden duymak gerçekten üzdü erosum
defalarca açıklama yapmama rağmen
inanmıyosunuz bana ne diyim benim müzik zevkim bu böylede devam edecek

tabii çiğdemle konuşursun forumda tek arkadaşın o zaten

konusuda açılmışken @Harunnn60 doğru söylüyor ağır itiraf olmuş zaten çocuk yeni geldi foruma çünkü yani foruma girebilseydi önce benim yarışmamla ilgilenirdi kaçısı olmazdı

staj bitene kadar burayla ilgilenemedi şuan yeni yeni geliyor foruma hemen bismillah hücuma gerek yok bencede

savun arkadaşını
şaka bir yana
Aynen öyle bencede ağır suçlama olmuş ki kaç kere söyle stajını olduğunu
üstelik haftasonu da dersleri olmuş girememesi normal

Şimdi Harun çok yüzlüyse demek ki o yüzlerden birini görmüşsün daha ne istiyorsun adam sana özel yüz yaratmış, o yüzüyle gülmüş.
Onu bulamayan da var canım.

Allah'ınızı severseniz bir itiraf yaparken itiraf yapın, iftira değil.

İtiraflar baya kızışmış. Bu ne ya, herkes yazmış da yazmış.

@mrt-06 eline sağlık dostum.

Bazı itirafları kim yaptı diye merak ediyorum açikcasi, şu anonimlik kötü.

@sokak sanati leenn sen kaos ortamı mı yapıyorsun yokluğumda.
bak millet rahatsız kanka.

@Harunnn60 Haruncan sıkma sen canını seni bilen biliyor o yeter. Senin nasıl güzel bi karaktere sahip olduğunu en iyi bilenim bu forumda. O yüzden boşver gitsin dostum.
Bu arada Gaga yakışmış, kalp atayım kokulu kokulu. ❤

Evet milleti bir birine düşürüyorum. Kan çıkıyor her gün buralarda.
Sen bir aktif ol seninle diğer Azeri Enver'i dövüştüreceğim.

savun arkadaşını
şaka bir yana
Aynen öyle bencede ağır suçlama olmuş ki kaç kere söyle stajını olduğunu
üstelik haftasonu da dersleri olmuş girememesi normal

Hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.♡♡

Keske iftira degilde itiraf yapılsaydı hakkımda.
Neyse umarım vicdani rahat değildir.

@Harunnn60 la ilgili itiraflarda hep aynı yoruma rastlıyorum demekki bu yorumu yapan tek bi kişi o yüzden takılma Haro biz seni biliyoruz tek bi kişinin ne söylediği çokta önemli olmamalı.

Yeni bölüm konuğumuz....
Programımızın 31 Ekim'de yayınlanacak yeni bölüm konuğu forumumuzun atı @Mr.At arkadaşımızdır. Kendisiyle ilgili itirafları bana özelden gönderebilirsin. Ayrıca itiraf alımlarımız devam etmektedir, Mr.At haricinde de içinizde bir şey varsa yine bana özelden gönderebilirsiniz.