Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2025 - 9. Bölüm - Konuk: 12.Adam

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15,288
Puanı
1,060
1743880716053.png

NOW (3).png

1- Programımın dokuzuncu bölümüne hoş geldin. Forumdan ban yemiştin. Sence hak ettin mi o banı?
Hak ettim çünkü defalarca uyarılmama rağmen akıllanmamıştım. Şimdi akıllandın mı diye sorsan kısmen derim. Bazı nedenleri anlıyorum karikatür konusundaki telif sıkıntısını ama zamanında da demiştim bazen esnek olunmalı. Örneğin maç ile ilgili bir link atmıştım (maç izleme linki değil) ona bile engel gelmişti. Neyse ki @xdragxx gardaşım arkayı toplamıştı.
2- Seni futbol konularınla tanıyoruz daha çok. Futbola aşık mısın? :D
Fazlasıyla hobim gibi düşün. @Angelica 'nın nasıl dizi düşkünlüğü varsa benimde futbola karşı çok yoğun bir düşkünlüğüm var. Ama ikimizi ayıran bir noktası var, ben her maçı baştan sona izlemiyorum. Özet yetiyor. :A
3- Forumda olmadığın sürede burayı özledin mi? :D
Hem de nasıl. Burasını hep bir lunapark gibi görüyorum eskiden daha çok üye olurdu. Şimdi onlar yoklar ama yine de kemikleşmiş üyelerle yolumuza devam ediyoruz. Eskiden çekingendim, @Dosi sağolsun çekingenliğimi atmamı sağladı, sonra kendimi kaybettim @xdragxx geldi beni buldu. :A:A:A
4- Forumda en kaliteli konu açan iki kişi sence? :D
Bu soruyu iki kişi ile sınırlayamayız. Herkesin ilgisi olduğu konular farklılık gösterebilir bu gayet doğal, eğer bir sıralama yaparsam; Genel ve ilginç haberler @The_Erinch , kültür ve sanat haberleri tartışmasız @Aserat , hava durumu haberleri @Dosi ile @Yakamoz-Asi , spor haberleri ise @Royal_Highness . Kabaca konu başlıkları bu şekilde, eğer bir eksiğim olursa affola.
5- En sevdiğin iki film? :D
Sinema konusu benim için iddialı olabileceğim bir dal değil. Bu yüzden en sevdiğim şu filmler diyemeyeceğim. Hem yerli, hem de yabancı birçok filmi beğenirim.Düzenli olarak film izleyen biri de sayılmam.
6- Yazın evde üstü çıplak dolaşanlardan mısın? :D
Bazen sıcaklık dayanılmaz bir hal alınca olabilir ama aniden biri gelirse hemen kendime çekidüzen veririm. Enteresan bir soru. :A
7- Aşık olmak isteyip de olamama sorunun var mı? :D
Ahahaahh kusura bakma soru direkt aklıma çocuk sahibi olmak istiyorsun ancak çocuk yapamıyorsun gibi olmuş. :A Soruya gelince cevabım yok.
8- Banyo yapacağın zaman kapıyı kilitler misin? :D
Tek yaşadığım için kilitlemem ama evin kapısı için kilitlerim ancak yanımda gerçekten güvendiğim biri olursa banyo bitene kadar evde kalmasını isterim. Yanımdaki arkadaşıma da kilitlemesini rica ederim.
9- Bu zamana kadarki en iyi komedi dizisi sence? :D
Başta @xdragxx ile ortak dizimiz olan Geniş Aile, İşler Güçler, Yeşil Deniz Milenyum, Tatlı Hayat, Kaygısızlar, İşler Güçler, Jet Sosyete, Kardeş Payı, Aşk Yeniden, Güzel Köylü, Her Yerde Sen, Çilek Kokusu, Bizimkiler , Meleklerin Aşkı, Yabancı Damat, Elveda Rumeli, Kavak Yelleri, Avrupa Yakası, Türk Malı, 1 Erkek 1 Kadın, Aramızda Kalsın, Güzel Günler, Ekmek Teknesi, Cennet Mahallesi, Serseri, Yarım Elma, Dadı, Mahallenin Muhtarları, Leyla ile Mecnun, Ayrılsak da Beraberiz, Yalan Dünya, Sevgili Dünürüm. Bence bu kadar yeterli hatırlayamadıklarımı başka arkadaşlarıma devrediyorum. Dijitalden ise Gibi. Yalnız şunu söyleyebilirim argoyu komedi dizisinin ana teması olmadan doğru yerlerde kullanılması hoşuma gider.
10- En sevdiğin mevsim? :D
Her mevsimin kendine has bir güzelliği vardır ama yaz ile kışı ayrı tutabilirim.
11- Kaliteli bir dizi sence en fazla kaç sezon sürmeli?
Hikayesi gerçekten de ilgi çekici ve bozulmayacaksa en az 3 sezon sürmeli.
12- Göbek adın var mı? :D
Göbek adım Mehmet.
13- Arkadaş ortamında nasıl bir tipsin? :D
Genellikle sevilen ve sayılan bir tipim.
14- Küçükken en sevdiğin çizgi film? :D
Kaptain Tsubasa, Sevimli Kahramanlar, Tom ve Jerry, Ayı Yogi, Temel Reis, Ağaçkakan Woody, Şirinler, Red Kit, Richie Rich, Casper, Taş Devri, Jetgiller, Şut ve Gol, Scooby-Doo, Ninja Kaplumbağalar, Değerli, Speedy Gonzalez, Ayı Winny, Road Runner, Pokemon, Digimon.
15- Son soruya geldik. Yurt dışında forma giyen Türk futbolcular arasında en başarılı buldukların?
15-Yurtdışına giden futbolcular gittikleri takımlarda farklı sezonlarda başarı olmuşlardır. Temel hedef bu başarının sürdürülebilir olmasıdır. Bu oyuncular içinde bir tek Arda Turan’ı davranışlarından ötürü bende antipatik olarak hafızamda kalacaktır.

Okuduysanız emeğe saygı için lütfen konuyu beğeniniz ve yorum yapınız. :bhr:
@Alemdar @12.Adam @batuhankaralar @S.G.A.T. @Bully @xdragxx @phoebebuffay @Gerekli24 @RüzgarGülü @Zeyno @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Angelica @Mr.At @The_Erinch @Dosi @Damien Duff @Royal_Highness @TenTen @serhatt @Gizmen @Doğan @fredbalotellifanny @emreemreu @EmreCan