- Reaksiyon puanı
- 15,056
- Puanı
- 1,060
1- Programımın yedinci bölümüne hoş geldin. Foruma neden çok az giriyorsun? Mesleğin nedir şu an?
Öncelikle bu güzel davetin için çok teşekkür ederim.
2- Dizi ve film izlemeye zaman ayırıyor musun?
Bu sezon daha çok dijital içerik tüketmeye odaklandım.
3- En sevdiğin iki Türk dizisi?
Kurtlar Vadisi (tabii ki ilk 97 bölüm
4- En sevmediğin iki yabancı oyuncu?
Yabancı oyuncu olarak özellikle sevmediğim biri yok ama Will Smith ve Nicolas Cage'in çok overrated olduğunu düşünüyorum.
5- Sinema mı tiyatro mu sence?
Tiyatroya pek gittiğim söylenemez, sanırım en son 6-7 yıl önce Şener Şen'in Zengin Mutfağı oyununa gitmiştim. Sinemada da özellikle pandemi döneminden sonra sabırsızlıkla beklediğim bir film maalesef olmadı. Eskiden buna çok net sinema derdim ama tiyatro canlı oynandığı için başlı başına farklı bir havası var, o yüzden tiyatro diyorum.
6- Paranla en son aldığın şey kendine?
En son arabama paspas seti aldım.
7- Biten bir diziyi yeniden başlatma yetkin olsa o hangi dizi olurdu?
Kesinlikle Halka. Her bölümünde ayrı bir muamma olan ve özellikle de çekim kalitesi Türkiye standartlarının üzerinde diyebileceğim çok sevdiğim bir diziydi, maalesef reyting kurbanı oldu. Halen dijital platformlarda bir gün geri döneceğine inanıyorum.
8- En sevdiğin gün?
Çoğu kişi buna hafta sonunun başlangıcı diye cuma der ama ben hafta ortasını daha çok seviyorum. Perşembe diyeyim.
9- Yasak Elma yeniden başlasa tutar mı sence yine?
İlk önce Yasak Elma'nın efsane olduğuna katılmıyorum.
10- Hangi senarist ile çalışmak isterdin?
Yerlilerden Nuri Bilge Ceylan, yabancılardan ise Christopher Nolan.
11- En sevdiğin kanal şu anda?
Benim için adı halen FOX olan, senin profil resmindeki kanal.
12- Yazın sürekli duş alanlardan mısın?
Hiç sorma.
13- Star TV'nin sadece OGM Pictures ile çalışması doğru mu sence?
Doğrusunu yanlışını geçtim etik bir durum bile değil bu. Yapımcıların işlerini öncelikli olarak sunduğu kanallar oluyor ama bir yapım şirketinin içerik anlaşması adı altında bir kanalı tamamen kendine bağlaması doğru değil. O zaman tıpkı Acun Ilıcalı'nın kendi programlarını yayınlamak için TV8'i alması gibi OGM Pictures da kendi dizilerini yayınlamak için Star'ı satın alsın. Zaten tek ses getiren işleri Yalı Çapkını'ydı, onu da bir güzel ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
14- O Ses Türkiye yeniden başladı ama ilgi görmüyor. Neden sence?
Sadece O Ses Türkiye için geçerli bir durum değil, Survivor da aynı şekilde izlenmiyor. Bir ara kanal öyle bir döngüye girmişti ki sezonun bir yarısında Survivor diğer yarısında MasterChef yayınlanıyordu. 2 format dönüşümlü olarak yayınlanınca izleyici de sıkıldı. Acun'un artık Var Mısın Yok Musun, Fear Factor, Buzda Dans gibi eski yarışmalarını geri döndürmesi ya da yeni yarışma formatları satın alması lazım.
15- Son soruya geldik. Bir kız ve bir erkek çocuğun olursa isimleri ne olur? :
İlerde evlenirsem ve bir erkek çocuğum olursa adını Mustafa Kemal koymayı çok istiyorum. Kız çocuğu için kararı annesine bıraksam daha iyi olur ama çok marjinal isimler olmasını da istemem.
Okuduysanız emeğe saygı için lütfen konuyu beğeniniz ve yorum yapınız.
@12.Adam @batuhankaralar @S.G.A.T. @Bully @xdragxx @phoebebuffay @Gerekli24 @RüzgarGülü @Zeyno @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Angelica @Mr.At @The_Erinch @Dosi @Damien Duff @Royal_Highness @TenTen @serhatt @Gizmen @Doğan @fredbalotellifanny @emreemreu