Damien Duff
Süper Favori Üye
En fazla yurt dışına çıkan benim @Mr.AtNasıl Türkiye dışına çıkmadın? Biz seni Dominikte biliyorduk @xdragxx
Eline sağlık Haluk. @cokiyitvci
En fazla yurt dışına çıkan benim @Mr.AtNasıl Türkiye dışına çıkmadın? Biz seni Dominikte biliyorduk @xdragxx
Sus çaktırma gizli bilgiNasıl Türkiye dışına çıkmadın? Biz seni Dominikte biliyorduk @xdragxx
Acun’a hesap sormaya gittin.Sus çaktırma gizli bilgi
Çok sağ ol.Samimi cevaplar olmuş kitap ve dizi konusundaki fikirlerin güzel
@xdragxx
Lahmacun arası adana ve soğan zevkini takdir ettim
Monica belucci de gözüm ısırıyor bir yerden
Gel seni yurt dışına çıkarayım Şama kadar götürurum seni
Eline sağlık program için @cokiyitvci
Damak tadını biliyorsun ha.Samimi cevaplar olmuş kitap ve dizi konusundaki fikirlerin güzel
@xdragxx
Tarihe ilgim benim üst seviyeydi lise dönemleri hatta astrolog da olmak istiyordum ama vazgeçirmişlerdi@xdragxx hocamdan beklediğim cevaplar sadece Tarih bölümü şaşırttı beni. Rahat bir hayatım olsa seçeceğim bölüm direkt tarih bölümü olurdu.
Lahmacunu genelde öyle tercih ederimSamimi cevaplar olmuş kitap ve dizi konusundaki fikirlerin güzel
@xdragxx
Rangers'a kafa atmaya mı adamlar fizikli @xdragxxReis İskoçya'ya gidelim
maç konusunda fizikliler @xdragxx3-5 kişilik bir ekip kurarız reis
Yiyinti iyidir drag da yiyinti seviyor bir sen sevmiyorsunDamak tadını biliyorsun ha.
Kadın iyidir yaTarihe ilgim benim üst seviyeydi lise dönemleri hatta astrolog da olmak istiyordum ama vazgeçirmişlerdi
------
Lahmacunu genelde öyle tercih ederim
Şu versiyonuyla yemek yemek için bile ömrümden bir 5 sene veririm bana göre tarihin en güzel kadını
Astroloji ne alaka diyordum kendi mesajımı gördümYiyinti iyidir drag da yiyinti seviyor bir sen sevmiyorsun
Kadın iyidir ya
Astroloji de karı kız için istedin dimi kesin
Yiyinti ne lan ilk defa okuyorum.Yiyinti iyidir drag da yiyinti seviyor bir sen sevmiyorsun
Kadın iyidir ya
Astroloji de karı kız için istedin dimi kesin
Kavruk,Kürende şampiyonluk görünüyor mu? @RüzgarGülüAstroloji ne alaka diyordum kendi mesajımı gördümTelefon klavyesinin azizliğine uğramışım astrolog olmak istemiyordum arkeolog yazacaktım @Gerekli24 sklgjlsk
Ama astrolog olayı da mantıklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?