Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2025 - 6. Bölüm - Konuk: xdragxx

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15,020
Puanı
1,060

1- Programımın altıncı bölümüne hoş geldin. Bu aralar hayat senin için nasıl gidiyor?
Hoş bulduk. Hayat bu aralar belli bir standartta, daha da iyi olacak inşallah geçiş dönemindeyim bu geçiş dönemini ne kadar çabuk atlatırsam o kadar iyi.
2- Yabancı dizi izlerken aradığın belli özellikler var mı?
Öncelikle çok fantastik şeyler olmayacak. Fantastikten kastım ejderha bilmem ne vb. Yoksa zamanda yolculuk, paralel evren vb bu tarz şeyleri severim. Kaliteli olan her şeyi severim kaliteden kastım da konu.
3- Türk dizileri baydı mı artık sence?
Türk dizileri bayalı çok oldu. Hiçbir güç bana 2 saatlik dizi izletemez o yüzden dijitalden devam ediyorum Türk dizilerine. Çok nadir de olsa kaliteli işler oluyor.
4- Dizi mi film mi senin için?

Bu sorunun net bir cevabı yok ama dizi diyebilirim.
5- Profil resmindeki kişiler kim?

Jimmy Mcgill ve Kim Wexler. Better Call Saul dizisinden, muhteşem dizidir izleyin. Kim Wexler gibi birini bulsam karı-kız piyasasından çekilirim o derece.

6- Bir ünlü ile yemek yeme şansın olsa o isim kim olurdu?
Zor soru. Ünlü erkek olarak Messi'yi seçerim. Kadın olarak da Monica Bellucci.
7- Unutamadığın üç dizi? Yerli yabancı fark etmez.

Geniş Aile hayatımın dizisidir yeri bende çok özeldir. Seinfeld da aynı şekilde çok severim. Diğer dizi de Breaking Bad.
8- Lahmacun mu pide mi sence?

İyi bir lahmacun her zaman iyidir. Arasına Adana kebap ve soğanı da dayayacaksın.
9- Ayran mı gazoz mu?

Ayran.
10- Öğretmen olsaydın hangi dalda olmak isterdin?

Tarih hocası olurdu benden.
11- Bir oturuşta kaç dilim ekmek yersin?

Ekmekle aram yok ya en fazla yarım ekmek yerim.
12- İnsanların korkularıyla ya da sinirleriyle alay eden insanlara bakış açın?
Her şey tadında güzel tadını kaçırmadıkça her şeyin alayı geçilir, sorduğun kişi bunlarla alay eden biri ama tadında.

13- Günümüzde kitap okuyan kişi sayısı yüzde kaç kalmıştır sence?
Kitap konusu bana göre değil. Geçmiş dönemlerde bilgiye sadece kitaplarla ulaşmak mümkündü. Fakat günümüzde bilgiye ulaşmamış tek tuşa bakıyor o yüzden kitap insanı değilim eğlence konusunda da roman falan okuyacağıma gider dizi, film, belgesel izlerim.
14- Bir dizinin tutması için neler şart sence?
Bu soruyu pas geçiyorum pek dizikolik bir insan değilim ben ama Türkiye'de ne kadar cringe iş varsa tutar.

15- Son soruya geldik. Türkiye dışına kaç kere çıktın?

Maalesef sıfır.

Okuduysanız emeğe saygı için lütfen konuyu beğeniniz ve yorum yapınız.

@12.Adam @batuhankaralar @S.G.A.T. @Bully @xdragxx @phoebebuffay @Gerekli24 @RüzgarGülü @Zeyno @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Angelica @Mr.At @The_Erinch @Dosi @Damien Duff @Royal_Highness @TenTen @Yakamoz-Asi @serhatt @Gizmen @Doğan @fredbalotellifanny

Çok düz sorular olmuş.
Şaşırtmayan cevaplar yani daha cevabı okumadan cevabı biliyordum. Bu da @xdragxx ‘i eskiden beri tanıdığım için olabilir

Eline sağlık @cokiyitvci (böyle gündüz vakti aç demedik
senin konuğun gündüzünü uyku ile geçiren biri. Online olacağı zamanı konuşup açardın
)

Reactions: xdragxx and 12.Adam
Yok saati tam doğru.
Hafta sonuna giriyoruz millet akşama doğru eve gelip açar Fav10'u.

@cokiyitvci güzel olmuş
Dünkü maç yüzünden hastalandım
@Dosi
Çok sağ ol.

Güzel program olmuş @xdragxx güzel cevaplar vermişsin @cokiyitvci emeğine sağlık canım benim
Çok teşekkürler.

12.soru çok tehlikeli olmuş.
@xdragxx @cokiyitvci
Neden?

Reactions: Dosi and Angelica
Teşekkürler arkadaşlar

12. soruda @12.Adam ile ilgili bir soru bekliyordum aslinda ama olmamis

Emegine saglik @cokiyitvci Aykut kisa cevaplar vermis ama buna da sükür
@xdragxx
Uzmanlık alanımla alakalı sorular pek gelmedi dizi, filmde benden bu kadar cevap gelir
Kitap sorusu ve ben absürt oldu mesela bir tık ama güzeldi yine de

Teşekkürler arkadaşlar

Uzmanlık alanımla alakalı sorular pek gelmedi dizi, filmde benden bu kadar cevap gelir
Kitap sorusu ve ben absürt oldu mesela bir tık ama güzeldi yine de
konusu
Ben bir tez konusuyum.
Üniversiteyi bitirmek için beni bitirmen gerek.

Reactions: xdragxx