- Reaksiyon puanı
- 17,220
- Puanı
- 1,060
O kadar okudun bölümü beğenmemişsin.Fener maçı daha da sinir bozucu aslında
O kadar okudun bölümü beğenmemişsin.Fener maçı daha da sinir bozucu aslında
O kadar olsun.Çok hoş olmuş. samimi, ilgi çekici, net cevaplar vermiş @Royal_Highness Ellerinize sağlık. @cokiyitvci keşke daha spesifik sorular olsun tanımamıza vesile olurdun yine FOX ağırlıklı gitmişsin.
Güzel yorumun için teşekkürlerÇok hoş olmuş. samimi, ilgi çekici, net cevaplar vermiş @Royal_Highness Ellerinize sağlık. @cokiyitvci keşke daha spesifik sorular olsun tanımamıza vesile olurdun yine FOX ağırlıklı gitmişsin.
Bir tek Yaparsın Aşkım'ım vardı ki evet @S.G.A.T.Güzel yorumun için teşekkürler
Fox/Now sorusu yoktu ki ?
Med Yapım, Yaparım Bilirsin Fox temalı sorular. @cokiyitvci 25. kare olayını uygulamış.Güzel yorumun için teşekkürler
Fox/Now sorusu yoktu ki ?
Hayır.Aa Kanal D'de değil miydi o ?
Beğenin için çok sağ ol. Gelecek bölümlerde değişik sorular geliyor, bekleyin.Med Yapım, Yaparım Bilirsin Fox temalı sorular. @cokiyitvci 25. kare olayını uygulamış.
TV ile alakası olmayan kendinizle ilgili sadece bir soru gördüm. Daha fazla olsa güzel olurmuş.
Konuklar bombaKONUKLAR:
2 Mart gecesi - 5. Bölüm konuğu: @Yakamoz-Asi
9 Mart gecesi - 6. Bölüm konuğu: @TenTen
16 Mart gecesi - 7. Bölüm konuğu: @xdragxx
Bilginiz olsun. Yine çok güzel bölümler geliyor arkadaşlar. Yeniden tüm katılanlara çok teşekkürler.
Hep en sevilen ve en merak edilenleri seçtim. Onlar da beni kırmadı. Sen de kırmadın.Konuklar bomba
Hadi bakalım merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?