- Reaksiyon puanı
- 14,634
- Puanı
- 1,060
1- Programımın ilk bölümüne hoş geldin. Bu aralar hayat senin için nasıl gidiyor?
Hoş buldum. Bir kaç büyük sorunum var. Onları halledebilirsem bence hayatımın güzel bir evresindeyim. Eskiden neredeyse tüm gün çalışıyordum. Geçtiğimiz yaz çalıştığım yerden istifa edip aynı işi küçük çaplı olarak kendi başına yapmaya başladım. Şimdi daha rahatım. İstisnalar dışında yıllar sonra ilk kez hafta içi birisiyle dışarda doya doya kahvaltı yapabiliyorum. Halimden memnunum çok şükür.
2- Çok sevindim. Hayatta hep başarılı ol inşallah.
Aileme biraz daha iyi yaşam sunabilirsem kafam rahat olur, başka özel bir istek aklıma gelmiyor.
3- Bir ünlünün yerine geçme şansın olsa, kimin yerine geçmek isterdin üç günlüğüne?
Amerika başbakanı olmak isterdim. Gerçekten neler yapıyorlar. Arka planda neler var. Bir bakardım.
4- Dizi mi film mi senin için?
Aşağı yukarı 25 yaşıma kadar bu sorunun cevabı çok net benim için filmdi. Bir kaç saat içinde tüm hikayeyi ayrıntılarıyla birlikte izleyip anlıyordun. Zamandan kar. Haftalarca bir diziyi izlemekten daha mantıklı geliyordu. Ama şimdilerde dizilere daha çok önem veriyorum. Her gün yeni bir film bulmak, film izlemeye vakit ayırmaktan daha zor. Her akşam ayrı bir hikaye, film izlemek de beyini yoran bir aktivite bence. O yüzden diziciyim.
5- Bence de öyle. Dizi izlemek candır.
Eskiden de çok severdim. Küçükken Burak Hakkı'yla karıştırırdım.
6- İnşallah tanışırsın bir gün, bir yerde.
Yeni isimlerin çoğunu isim olarak tanımıyorum. Bir çok ismin de tek rol becerileri olduğunu düşünüyorum. Rolleri değişse de hep aynı karakteri oynuyorlar. Binnur Kaya bence en iyisi. Gençlerden soruyorsan Burcu Biricik bence çok iyi.
7- Söylediğin iki isim de cidden çok iyi ve kendini zaten kanıtlamış insanlar. Çok da seviliyorlar.
Su, güneş, ateş, toprağın kısaltması.
8- Hiç aklıma gelmemişti vallahi.
Genel olarak forum diye bir şey kalmadı zaten. Eskiden sadece Facebook vardı. Dünya genelinde 5-10 sene yerel siteler baş edebildi bu durumla. Artık mümkün değil. Forumun da son yılları bence. Pek üyemiz de kalmadı. Ben Fav10'da çok zaman geçirdim, burayı ilk girdiğimde lisedeydim. Burası kapansa bile bence yıllarca unutmayacağım. Ah üzümlü kekim. Canım FavoriForumum. ❤️❤️❤️
9- Aynen öyle. Facebook ve burası eskiden çok popülerdi. O yıllar daha güzeldi be.
Yabancı Damat. Benim için çok özel bir dizi. Ne zaman rastgele bir bölüm açıp izlesem kafamı rahatlatan, sorunlardan uzaklaştıran bir yapım. Yeri her zamanda bende ayrı kalacak.
10- Çok doğru. O dizi de cidden çok iyiydi ve hiç bozmadı Allah var şimdi.
Kediciyim ben.
11- Ben de kediciyim. Onlar olmadan asla.
Bunu muhtemelen NOW'u (FOX) çok sevdiğin için sordun.
12- Onun için sormadım. Merak etmiştim cevabını.
Az çok anlarım. İzlemeyi de severim. Babadan kalma alışkanlık. Pandemiden sonra Türkiye ligini izlemek çekilir dert değil ama. O yüzden yeni başlayacak olanlara Avrupa futbolunu izlemeyi öneririm.
13- Yazın en sevdiğin yiyecek?
Karpuz tabi ki. Yanında beyaz peynir olacaksa buz gibi kavun da iyidir.
14- Bu soruya çoğu kişi böyle der şaşırmadım.
İnşallah Japonya'ya gideceğim. Son iki senedir Avrupa'da bir kaç ülke gezebildim. Asya'yı özellikle Çin, Japonya, Tayland'ı çok merak ediyorum.
15- Büyük miktarda paran olsa ilk yapacağın üç şey ne olur?
İlk olarak kedi, köpekler için özel barınak yaptırırdım. Yolda üşüdüğünü, hastalandığını gördüğüm tüm kedi köpekleri oraya götürürdüm. Sokakta hasta, bakımsız kedi görünce dışarda tüm gün aklımdan çıkmıyor. Zaten sokak hayvanları 3-4 sene yaşıyor. Bari onu rahat yaşasınlar. İkinci olarak tekne alırım, izinleri falan hallederim. İstediğin zaman kendi teknenle Yunan adalarına, Akdeniz'e açılmak büyük lüks gibi geliyor. Muazzam olurdu. Üçüncü olarak deniz sahilinde içinde devamlı çalışan bar, restorant, beach olan bir özel malikanede kötü olmazdı. Kafamı dinlerdim.
16- Üçüne de bayıldım.
Kesinlikle yeni nesil süper kahramanlık filmleri. Bir kaç kez izlemek istedim, hep yarıda kaldı. Nesini bayıla bayıla izliyorlar anlamıyorum.
Okuduysanız emeğe saygı için lütfen konuyu beğeniniz ve yorum yapınız.
Son düzenleme: