Damien Duff
Favori Üye
evetYine en az 1000 okunma alır mıyım sence?
evetYine en az 1000 okunma alır mıyım sence?
fenerin maçından kurtulmaya çalışıyorum exxende sihirli annem seyredip anneme eskisi biraz acımasız geliyordu yasakladı bana yenisini seyret diyor @haluk792Sen neler yapıyorsun bakalım?
Bölüm YILLAR SONRA adıyla başladı. Bunu bekliyor muydun?fenerin maçından kurtulmaya çalışıyorum exxende sihirli annem seyredip anneme eskisi biraz acımasız geliyordu yasakladı bana yenisini seyret diyor @haluk792
bekliyordumBölüm YILLAR SONRA adıyla başladı. Bunu bekliyor muydun?
Bu kısmı nasıl buldun @pompy ?bekliyordum
iyi buldumBu kısmı nasıl buldun @pompy ?
Gerekli24, iş arkadaşı Pelin’e: Haluk’un Yiğit adında bir abisi varmış şoke oldum ya Pelin?
Pelin: Bak ben de şaşırdım şimdi? Çok zor bir durum Allah sabır versin Yiğit’e.
Gerekli24 bir kitapçıda çalışıyordu. Patron yaşlı bir adamdı.
Patron, Gerekli24’e: İş yerim sana emanet bugün çok halsizim. Eve gidip dinleneceğim.
Gerekli24: Yüzün bembeyaz olmuş? Tamam git git dinlen.
Eski SİHİRLİ ANNEM daha iyiydi bence. Sence?iyi buldum
eskisi 2003 teki iyiydi 2011 deki eleştiri aldılar dudu neden ayırmıyor diye @haluk792Eski SİHİRLİ ANNEM daha iyiydi bence. Sence?
Yeniden başlasa eski kadro ile hangi kanalda olmasını istersin?eskisi 2003 teki iyiydi 2011 deki eleştiri aldılar dudu neden ayırmıyor diye @haluk792
o biraz zordu eski kadroyla başlaması maliyeti fazla olur @haluk792Yeniden başlasa eski kadro ile hangi kanalda olmasını istersin?
Gerçi eski kadroyu çok üzdüler. İkna zor olurlar. Sence?o biraz zordu eski kadroyla başlaması maliyeti fazla olur @haluk792
ben yazdım denklem probleminde neden sıfırladıklarını taci gerçekte öldü demi canavar olarak dönerdi @haluk792Gerçi eski kadroyu çok üzdüler. İkna zor olurlar. Sence?
Maliyeti neden fazla olur ki sence?ben yazdım denklem probleminde neden sıfırladıklarını taci gerçekte öldü demi canavar olarak dönerdi @haluk792
canavar efektinden kaynaklı yağmur şimşek hayvan mezarlığı bende yazdım eski kadroyla 20 bölüm gittiMaliyeti neden fazla olur ki sence?
Sevgili @pompy 3. Bölüm çıktı. Bakar mısın? https://fav10.net/forum/threads/aramızdan-biri-1-sezon-3-bölüm.305333/canavar efektinden kaynaklı yağmur şimşek hayvan mezarlığı bende yazdım eski kadroyla 20 bölüm gitti
sihirli kızı yazarken 1.bölümde iguana ve kaplumbağa çevirecektim yakamoz-Asi izin vermedi bende senaryoyu değiştirdim
Hercai yeniden Cuma'ya geçecek deniyor 2-3 haftaya.
@slhttnmtl @EmreCan @Staran canlar bölümü analiz edeceğiz sizlerle. Hazır mısınız?
Resmi bülten gelince görürsün. Tam netleşsin bir.Gerçektenmi kim dedi bunu?
Resmi bülten gelince görürsün. Tam netleşsin bir.
atv - yapımcı tam anlaşsın öyle.ne zaman gelecekmiş peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?