Çok iyi.1000 okunmayı geçtim bile.Nasılım?
Ben dün Baraj'ıma baktım süperdi yine. Çocuklar Duymasın sence 2025'te falan yeniden başlar mı sence?
1000 okunmayı geçtim bile.Nasılım?
Çok iyi.1000 okunmayı geçtim bile.Nasılım?
Ben dün Baraj'ıma baktım süperdi yine. Çocuklar Duymasın sence 2025'te falan yeniden başlar mı sence?
Bu kısım nasıl?Çok iyi.
Çok heyecanlı ve arkasından neler çıkacağını beklediğim bir kısımdı.Bu kısım nasıl?
Angelica polise gider. Hemen o yeri tarif eder. O yere doğru gidiyorlardı. Maskeli kişi orada değildi!
Menajerimi Ara'yı sürekli izlemeye mi başladın? Profil resmini o yapmışsın.Çok heyecanlı ve arkasından neler çıkacağını beklediğim bir kısımdı.
Yok, hatta bu aralar bıraktım bile. Fotoğraf güzeldi. Ondan yaptım.Menajerimi Ara'yı sürekli izlemeye mi başladın? Profil resmini o yapmışsın.
Akrep'in bakalım Haziran'a kadar duracak mı? Ya da Mayıs sonu işte.Yok, hatta bu aralar bıraktım bile. Fotoğraf güzeldi. Ondan yaptım.
@Yiğitt @Afet Güçverir daha beğenmemişler.Harika gidiyorsun
Düşünceme göre mayıs başını görür ama belki sezon sonuna kadar da idare edebilirler.Akrep'in bakalım Haziran'a kadar duracak mı? Ya da Mayıs sonu işte.
Pınar Altug’un Ve Tamer Karadagli Cevabi belli olmaz1000 okunmayı geçtim bile.Nasılım?
2. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) ÇIKTI!Pınar Altug’un Ve Tamer Karadagli Cevabi belli olmaz
Sonra Okurum yorgunum2. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) ÇIKTI!
M TV - Aramızdan Biri - 1. Sezon 2. Bölüm
2. BÖLÜM Bu durum Azra Hanım'ın dikkatini çeker ve onlara: Kızlar, neden yüzleriniz bir anda bembeyaz oldu? Doğa gülümseyerek: Eviniz biraz soğuk, üşüdük. Biz üşüyünce yüzlerimiz bembeyaz olur. O yüzden de yüzlerimiz bembeyaz oldu. Kızlar, oradan çıktıktan sonra hemen karşıdaki kafeye...fav10.net
Şimdilik kalp atıp sonra okurum yazsan yorum olarak oraya.Sonra Okurum yorgunum
@Yiğitt @Afet Güçverir daha beğenmemişler.
Ablam bu kısım nasıl?
Alos: Çok çektirdi bana Ahmet içerde!
Ahmet de çıkar oradan sabahtan. Özgürdü o da artık!
Yusuf'un telefonu çalar bilgi verilir Ahmet konusunda ona.
@Doğan @slhttnmtl yeni bölüme çok az kaldı.Çok iyi Ahmet içerden çıktı Alos yine tehlikede olabilir
Evet.
Bu profildeki isim Güneşin Kızları dizisinde çok iyiydi.
Akrep'te de mükemmel ve dizi de bozmadı şimdilik.Bu profildeki isim Güneşin Kızları dizisinde çok iyiydi.Ama o dizide sonradan bozdu çok.
GÜNEŞİN KIZLARI izledin mi?Akrep'te de mükemmel ve dizi de bozmadı şimdilik.
Hatırlamıyorum, belki izlemişimdir.GÜNEŞİN KIZLARI izledin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?