Erkekten sekreter olmazki. diye biliyorum ama.Ben yine başvurdum işlere tıbbi sekreterlik için. İnşallah olur, dua eder misin?
Erkekten sekreter olmazki. diye biliyorum ama.Ben yine başvurdum işlere tıbbi sekreterlik için. İnşallah olur, dua eder misin?
Bu kalıpları geçin artık. Eskidendi o. Erkek çok var (tıbbi sekreter) İzmir'de.Erkekten sekreter olmazki. diye biliyorum ama.
İlk kez duydum.Keşke bende olsam sekreter masa başı valla.Bu kalıpları geçin artık. Eskidendi o. Erkek çok var (tıbbi sekreter) İzmir'de.Gerçi özel güvenlik eğitimi de almayı düşünüyorum dur bakalım. Hayırlısı. @Angelica @slhttnmtl
Sen küçükken ne olmak istiyordun?İlk kez duydum.Keşke bende olsam sekreter masa başı valla.Hayırlı olsun
Hiç bişey olmak istemezdim.Sen n olmak isterdin?Sen küçükken ne olmak istiyordun?
Sınıf öğretmeni. Sen neden hiçbir şey? Kazanamadım o bölümü.Hiç bişey olmak istemezdim.Sen n olmak isterdin?
2004'te bitirdim orta okulu.Açıktan okluyorum sınavlar oldu bitirdim sınavları.Sınıf öğretmeni. Sen neden hiçbir şey? Kazanamadım o bölümü.
Erkekten sekreter olmazki. diye biliyorum ama.
Bu kalıpları geçin artık. Eskidendi o. Erkek çok var (tıbbi sekreter) İzmir'de.Gerçi özel güvenlik eğitimi de almayı düşünüyorum dur bakalım. Hayırlısı. @Angelica @slhttnmtl
2004'te bitirdim orta okulu.Açıktan okluyorum sınavlar oldu bitirdim sınavları.
Canlar İzmir'de çok var erkek tıbbi sekreter. Sizin orada?Neden erkekten sekreter olmasın ki
Hadi inşAllah olur
Amin inş onlıne tabii.Lise bitsin üniversite.Sonra. hayırlısı.Ordaki belediye temizlik işçisi alan varmı?Neden erkekten sekreter olmasın ki
Hadi inşAllah olur
YokCanlar İzmir'de çok var erkek tıbbi sekreter. Sizin orada?
Canlar İzmir'de çok var erkek tıbbi sekreter. Sizin orada?
Amin inş onlıne tabii.Lise bitsin üniversite.Sonra. hayırlısı.Ordaki belediye temizlik işçisi alan varmı?
------
Yok
İlk kez duydum abla.Neden erkekten sekreter olmasın ki
Hadi inşAllah olur
Belediye temizlik abla.ilk keza duydum.Patroınla anlaşamazsamVar tabii olmazmı
------
Sen ne iş düşünüyorsun ki
İlk kez duydum abla.
Belediye temizlik abla.ilk keza duydum.Patroınla anlaşamazsam
Belediye işi en garanti iş. İnşallah olur.Amin abla sağol
Bitti mi dizin? Nasıldı bölüm?Hadi inşAllah olur
Uyanışda gerçekler ortaya çıkıyor.Belediye işi en garanti iş. İnşallah olur.
Bitti mi dizin? Nasıldı bölüm?
O dizi bugün değildi ki?Uyanışda gerçekler ortaya çıkıyor.
Hangisi a2 Çocuklar Duymasın güzeldi.Senın dizin nasıldı?O dizi bugün değildi ki?
Olmaz olur mu.@slhttnmtl @Angelica canlar ARAMIZDAN BİRİ'min 2. bölümü yarın gece!Heyecan var mı deyin bir bakalım.
İnşallah her şey gönlüne göre olur Haluk'cum. Senden çok iyi tıbbi sekreter olacağına da eminim.Bu kalıpları geçin artık. Eskidendi o. Erkek çok var (tıbbi sekreter) İzmir'de.Gerçi özel güvenlik eğitimi de almayı düşünüyorum dur bakalım. Hayırlısı. @Angelica @slhttnmtl
1000 okunmayı geçtim bile.Olmaz olur mu.
------
İnşallah her şey gönlüne göre olur Haluk'cum. Senden çok iyi tıbbi sekreter olacağına da eminim.
Ben dün Baraj'ıma baktım süperdi yine. Çocuklar Duymasın sence 2025'te falan yeniden başlar mı sence?Hangisi a2 Çocuklar Duymasın güzeldi.Senın dizin nasıldı?
1000 okunmayı geçtim bile.Hadi inşAllah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?