- Reaksiyon puanı
- 13,983
- Puanı
- 1,060
Sen ne olmak istiyorsun?Angelica'nın öğretmen olmasına şaşırdım ama sevindim.
Sen ne olmak istiyorsun?Angelica'nın öğretmen olmasına şaşırdım ama sevindim.
İleride değişir mi bilmem de şu anlık Endüstri Mühendisi olmak istiyorum.Sen ne olmak istiyorsun?
Maaşı ne kadar o mesleğin?İleride değişir mi bilmem de şu anlık Endüstri Mühendisi olmak istiyorum.
Anam nerden biliyim. Ne özel sektöre dair ne devlete dair 1 maaşlarını duymadım.Maaşı ne kadar o mesleğin?
Senin için araştırdım.Anam nerden biliyim. Ne özel sektöre dair ne devlete dair 1 maaşlarını duymadım.
Özelde ise en azından 5000 alırsın, başarılar çok hayatta sana.Çok teşekkürler.
Valla buna da şükürde başka alanlara da kayabiliyorlar diye biliyorum. Sonra özel sektör falan da var da baktığın maaşlar da iyiymiş.
Çok teşekkürler.Özelde ise en azından 5000 alırsın, başarılar çok hayatta sana.
Evet valla çok iyi arttı. Total'i de toparlasak çok iyi olacak.
Camdaki Kız Kanal D'de olacakmış. Tutarsa @Yiğitt coşar. Tutacaktır yüzde 80 bence.Evet valla çok iyi arttı. Total'i de toparlasak çok iyi olacak.
Bence tutacaktır. Konusu itibariyle ve boş günlerine bakarak da her gün ilgi çeker.Camdaki Kız Kanal D'de olacakmış. Tutarsa @Yiğitt coşar. Tutacaktır yüzde 80 bence.
O kişi kim sence?Bence tutacaktır. Konusu itibariyle ve boş günlerine bakarak da her gün ilgi çeker.
Ya yaşlı biri ya da bir çocuk ama isim olarak soruyorsan bir fikrim yok.O kişi kim sence?
STARAN, oğluna: Onu bir yıkayayım sonra gideriz sinemaya oğlum.
Oğlu Arif: Tamam babam ben o zamana kadar arkadaşlara gideyim.
STARAN bir odaya girer. Gözleri dolu bir halde gülümseyerek karşısındaki kişiye: Banyo günün geldi.
Anlaşamadığı ve tuhaf olan karısı olabilir mi?Ya yaşlı biri ya da bir çocuk ama isim olarak soruyorsan bir fikrim yok.
Pek ihtimal vermiyorum ama dizi sürprizlerle dolu. Neden olmasın.Anlaşamadığı ve tuhaf olan karısı olabilir mi?
En sevdiğin kanal?Pek ihtimal vermiyorum ama dizi sürprizlerle dolu. Neden olmasın.
Bu konuda verebileceğim net bir cevap yok ama Star ve Fox benim için 1 adım öndedir. Arkadan Kanal D, Show ve TRT 1 diye devam ediyor.En sevdiğin kanal?
Çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?