Herkes merak etmiş.Bu zamana kadar 865 kere okunmuş bu bölüm.
Kerem mi acaba?
Olabilir
Herkes merak etmiş.Bu zamana kadar 865 kere okunmuş bu bölüm.
Kerem mi acaba?
Yoksa The_Erinch mi?
farketmez bence yeter yoksa senaryo tıkancakSiz başka kimler gelsin istersiniz diziye?@Doğan
Karşında yıllarca yazarlık yapmış biri var @Angelica ablam bilir. Hiçbir şey olmaz.farketmez bence yeter yoksa senaryo tıkancak
@gözlemci gelsin çok isterim. Çok severim onu da. Bu ara aktif değil ama sanırım.Aklıma şuan kimse gelmiyor a gözlemci olabilir
diğer senarıstler gibi saçmalamada konuya odanlan
Reyting yani okunma az önemli, önemli olan hikaye hep iyi olsun.diğer senarıstler gibi saçmalamada konuya odanlanKONUNUN ÜZERİNDEN GİT.REYTİNG İÇİN SAÇMALAYANLAR OLDU
AYNEN çocuklar duymasın böylemı olcaktı reytıng için konudan uzaklaştılarReyting yani okunma az önemli, önemli olan hikaye hep iyi olsun.
Onun FOX'umdaki ve atv'deki halleri çok iyiydi.AYNEN çocuklar duymasın böylemı olcaktı reytıng için konudan uzaklaştılar
A2 DEKI foxun bölümlerine bakıyonmu...ben bakıyom...kanal d saçmaydı ..atv süperdiOnun FOX'umdaki ve atv'deki halleri çok iyiydi.
Kanal D'de sadece ilk bölümleri iyiydi o kadar maalesef. Umarım yeniden başlamaz. Başlarsa da çok iyi senaryosu olmalı.A2 DEKI foxun bölümlerine bakıyonmu...ben bakıyom...kanal d saçmaydı ..atv süperdi
onun zaten hikayeside bitti.. başlıcak diye duydum ..sonra 2023 de başlar yda ..zatemhavuç la duygu değişti başlamasın daha iyiKanal D'de sadece ilk bölümleri iyiydi o kadar maalesef. Umarım yeniden başlamaz. Başlarsa da çok iyi senaryosu olmalı.
Havuç geri döner parası biterse.onun zaten hikayeside bitti.. başlıcak diye duydum ..sonra 2023 de başlar yda ..zatemhavuç la duygu değişti başlamasın daha iyi
meltemde değişti pınar altuğ zeynep tokuş...belkı geri döner ..tabi başlarsa ..Havuç geri döner parası biterse.
Benim bu ilk dizimde oyuncu değişikliği olmayacak korkmayın.meltemde değişti pınar altuğ zeynep tokuş...belkı geri döner ..tabi başlarsa ..
ben değişmem zaten .dizinin demir başıyımBenim bu ilk dizimde oyuncu değişikliği olmayacak korkmayın.
ben değişmem zaten .dizinin demir başıyım
Sonunda belirledim kafamda Sezon Finali tarihinin ne zaman olacağını. Hangi bölümde olacağını. 6. Bölüm çıktığında oradan öğreneceksiniz, iyi akşamlar.Aklıma şuan kimse gelmiyor a gözlemci olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?