- Reaksiyon puanı
- 14,329
- Puanı
- 1,060
Önceden yaptığımda görüyordu herkes ama?Yazılan mesaja sonradan ekleme yaptığında bildirim gitmez. Profilinde yazarsan görür herkes. Etiketsizde görürüz
Önceden yaptığımda görüyordu herkes ama?Yazılan mesaja sonradan ekleme yaptığında bildirim gitmez. Profilinde yazarsan görür herkes. Etiketsizde görürüz
O normal konuya yazma bildirimidir.Önceden yaptığımda görüyordu herkes ama?
Özelden yazmışsın, sorumu cevaplamışsın. Çok sağ ol.O normal konuya yazma bildirimidir.
Yazılan bir mesajda editleyip etiketlersen bildirim gitmez
Sezon finali ertelenmesi iyi olmuşBazılarına şu bildirim gitmemiş. Üzüldüm. Sistemden dolayı herhalde.
Bu arada son bölüme yani bu bölüme üç kişi dahil olduğu için Sezon Finali tarihi ertelendi.O son gelen üç kişiyi de çok iyi yazmam gerekir çünkü.
Bölümü de yorumlasaydın. 😭Sezon finali ertelenmesi iyi olmuş
Eski gönderiye yazdın sandım yeni bölüm olduğu aklıma gelmedi şimdi okudum akıcı bir bölüm olmuş.Bölümü de yorumlasaydın. 😭
Sen beni takip ediyorsun dizide. Sence ben ne yapıyorum?Eski gönderiye yazdın sandım yeni bölüm olduğu aklıma gelmedi şimdi okudum akıcı bir bölüm olmuş.
Hikayeyi çok iyi bulmana çok sevindim.Yeni karakterler ile hikaye çok daha iyi bir hale geliyor, çok güzel gidiyor şimdilik (umarım böyle devam eder). Eline emeğine sağlık @haluk792
Sezon finali tarihini ileri almana sevindim, hikayeye daha yeni başladık çünkü. En azından bir 10 bölüm olmalı.
Sezon Finali tarihi ertelendi. Kimse tepki vermedi. Açık değiller herhalde.
Edecek.Ertelenmesine çok sevindimdevam etmeliydi daha
Edecek.Bazıları ilk sezon 10 bölüm sürsün diyor. Sence?
Bölümü okumayan halen daha: @YıldırıM
İşi vardır okur yarın falan.
Sen 10'dan fazla sürsün istiyorsun demek. Tamam iyice bir düşüneceğim. Ama şunu diyeyim 5. Bölüm tam Sezon Finali tadında olacak.Bencede sürsün 10 dan da fazla sürsün hatta
Sen 10'dan fazla sürsün istiyorsun demek. Tamam iyice bir düşüneceğim. Ama şunu diyeyim 5. Bölüm tam Sezon Finali tadında olacak.
Abla adada seni buldum sonunda özlemiştim..Hadi yaa merak ettim valla
Kavuştunuz mu diyeyim o zaman?Abla adada seni buldum sonunda özlemiştim..
Abla adada seni buldum sonunda özlemiştim..
Beni dizici ablacım?Ay bende seni özlemişim
Beni dizici ablacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?