Emre Ozansoy
Moderatör
O zaman iyi.Çok sağ ol kardeşim.1. Bölüm'ü bile bile kısa yaptım sıkmasın diye. Sonra sıktı diyorlar buradakiler. Çoğu yani.Nasıl buldun kendini?
Kısaydı benim olduğum kısım.
O zaman iyi.Çok sağ ol kardeşim.1. Bölüm'ü bile bile kısa yaptım sıkmasın diye. Sonra sıktı diyorlar buradakiler. Çoğu yani.Nasıl buldun kendini?
hadi bakam kımse o@hayret bi şey @slhttnmtl @Emre Ozansoy @STARAN @Gerekli24 @Doğan @Dosi ve @seyfullXh
2. Bölüm'e Fav10'dan sürpriz bir kişi daha dahil oluyor!
aserat sherlok x enmre xxSence kim?
Sen genelde hep açıksın ondan öyle sandım, ne bileyim?Eline sağlık @haluk792
Yalnız forumda olmadığımız belli iken niye okumadın dememe gerek yok
kolay gelsin
Onlardan biri mi acaba? Cevabı iki gün sonra belli olacak.aserat sherlok x enmre xx
galıbaOnlardan biri mi acaba? Cevabı iki gün sonra belli olacak.
@STARAN dizi kanalı, ben de program ve eğlence@STARAN 'ın kanalına transfer oldum.Büyük başarı!Hem de 1. Bölüm'den.
@hayret bi şey @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Doğan @Dosi @seyfullXh
Bir tebrik etmiyorsun üzdün.@STARAN dizi kanalı, ben de program ve eğlenceama benim kanal çok para kaldırdı, tüm ekip kafa tatiline girdik
sen kimleri tranfer ettın@STARAN dizi kanalı, ben de program ve eğlenceama benim kanal çok para kaldırdı, tüm ekip kafa tatiline girdik
Evet benimki dizi kanalı... Yarışmalarım pek tutmuyor.. (Fav10 Survivor dışında)@STARAN dizi kanalı, ben de program ve eğlenceama benim kanal çok para kaldırdı, tüm ekip kafa tatiline girdik
sen kimleri tranfer ettın
Var olan programları transfer etmedim. Benim zaten fazlası ile programlarım var ama xdragxx yeni olan Cevapsız Sorular, Tols ile iki ayrı program başlattı ama devamı gelmedi şimdilik@Dosi sen birini transfer ettin mi zamanında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?