E Yapım Sunar...
FAV10 ÜYELERİ
BİR ARADA
Senaryo: Aserat
Oyuncular:
@OzaN - @xdragxx - @cevaa - @BesaleT - @gizem ak - @xemrexxx - @destere - @Çiğdem- - @Nisa - @Bully - @denizz19 - @Tzira - @mrt-06 - @sokak sanati - @vadikızı - @cookies - @GunesinOglu - @Billy Kane - @Reytinger
ve @RevaN - @RüzgarGülü
NOT: İlerleyen bölümlerde diziye yeni üyeler de katılacaktır.
85. Bölüm
(Bölüm İstanbul’un manzaralarıyla açılır. Havadan çekimlerle Boğaziçi Köprüsü ve Kız Kulesi gibi yerler görünür. Ardından Fav10 evine geçeriz. Forum halkı yeni bir güne daha uyanırken kahvaltı hazırlanmaktadır. Okula gidecek olanlar giyinirken uyanmayanlar uyandırılmaktadır.)FAV10 ÜYELERİ
BİR ARADA
Senaryo: Aserat
Oyuncular:
@OzaN - @xdragxx - @cevaa - @BesaleT - @gizem ak - @xemrexxx - @destere - @Çiğdem- - @Nisa - @Bully - @denizz19 - @Tzira - @mrt-06 - @sokak sanati - @vadikızı - @cookies - @GunesinOglu - @Billy Kane - @Reytinger
ve @RevaN - @RüzgarGülü
NOT: İlerleyen bölümlerde diziye yeni üyeler de katılacaktır.
85. Bölüm
gizem ak: Kahvaltı hazır, aşağı inin artık!
Çiğdem-: (merdivenlerden yukarı çıkarken hızlıca aşağıya inen xemrexxx ve destere'yi görerek) Yavaş olun be! Freni patlamış kamyon gibi iniyorsunuz!
destere: Çok pardon, sizin gibi zarif bir hanımefendiye çarpmak istememiştim. Kızmanız gereken biri varsa o da bu totoştur.
Çiğdem-: "Zarif" mi?
xemrexxx: Onun gözleri yakını göremiyor da... Yani boşu boşuna alınma üstüne...
Çiğdem: Şimdi var ya seni...
(Öte yandan denizz19 ve mrt-06 ise okul için hazırlanmaktadır. Deniz, bilgisayardan Sıla'nın "Yabancı" şarkısını dinlemektedir.)
mrt-06: Her sabah Sıla, her sabah Sıla! Bıkmadın mı?
denizz19: Sıla'dan bıkmak için ya çok deli olmak lazım, ya da çok şapşal. O benim kraliçem.
mrt-06: Tamam da sabah sabah... Yani şu sözlere baksana, insanı melankoliye sokuyor resmen.
denizz19: Sıla'mın melankoliye sokması bile güzeldir. Sokup sokup çıkarsın, sokup sokup çıkarsın... Hem boş boş konuşacağına biraz hızlan... Yoksa geç kalacağız...
(denizz19 ve mrt-06 da aşağıya inerken BesaleT ve xdragxx de banyoda olanları konuşmaktadır.)
BesaleT: Evin nüfusu sence biraz fazla olmadı mı? Yani birkaç kişi dedik, 20 kişi oldu. Nerede çokluk, orada... Bilmem anlatabildim mi?
xdragxx: (traş olurken) Sen de bardağın dolu tarafından bak biraz... Yani OzaN ve Prncss.. gittikten sonra işler çok zorlaştı. Yakamoz-Asi de apar topar İsviçre'ye döndü zaten...
BesaleT: Aylardır "sessizlik" denen kavram olmadan yaşıyoruz resmen, sen özlemiyor musun huzuru? (xdragxxx aşağıya indikten sonra) Adam beni takmıyor bile.
(BesaleT’in de inmesiyle herkes kahvaltı masasındaki yerini almış olur.)
RevaN: Şu tuzu uzatabilir misin Deniz’ciğim?
denizz19: Tabii ki de, emrin olur.
RevaN: Bakıyorum da çok neşelisin bugün.
denizz19: Olmaz mıyım? Kırgın Çiçekler zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdı ya, ölsem de gam yemem artık.
Reytinger: Gam yeme zaten, peynir ye... (kimsenin gülmediğini görünce) Hani gam yemek şey ya...
xemrexxx: Tam da totoş esprisi...
(Masadaki herkes gülmeye başlar. Reytinger hariç. Kendi esprisine gülünmemesine rağmen xemrexxx'e gülünmesine içten içe çok bozulur.)
Bully: Merak etme canım, havanız yakında sönecek inşallah.
denizz19: Tamam, tamam. Ha, ha, tamam ya... Sen öyle diyorsan öyledir canım, kesinlikle.
Nisa: Dünyada o kadar olay olurken siz bir dizi için mi tartışıyorsunuz? (saate bakarak) Ooo, geç kalıyoruz Çiğdem. Biraz daha oyalanırsak hoca bize çok kızacak.
(Nisa ile birlikte herkes yavaş yavaş kalkıp okul veya iş yerlerine gider.)
cookies: (kapıdan çıkarken) vadikızı, istersen ben bırakayım seni...
vadikızı: Ben bunu beğendim. Hadi, gidelim.
destere: Biz kız tavlamak için kendimizi yırtıyoruz, bu cookies havada kapıyor kızı.
xemrexxx: Dünyada Çiğdem'den çok daha güzel kızlar var, bir bak çevrene.
destere: Çiğdem benim olmadıktan sonra ne yapayım dünyayı? Hem sen milletin yüzüne nasıl bakacağını düşün. Müze olayından sonra adın "Meryem Delisi"ne çıktı.
xemrexxx: Evet ya, biraz çizildi karizma. Ama adım x'li Emre ise ben bunu toparlarım arkadaş!
(O sırada mrt-06, sokak sanati ve Billy Kane ise hızlı adımlarla okula yetişmektedir. Yürümeye devam ederken mahallenin delisi olan pompy'yi karşılarında bulmaları bir olur.)
pompy: Ne istediniz Arka Sokaklar'dan be? O Pelin var ya, sırf İrfan'dan intikam almak için bitirdi güzelim diziyi.
Billy Kane: Ne Arka Sokaklar'ı? Pelin kim? İrfan kim?
sokak sanati: (sessizce) Ben her gün bunun sesini duyuyorum. Arka Sokaklar diyor, FOX diyor... Diyor da diyor...
mrt-06: Deli işte, görmüyor musunuz?
pompy: Bırakmam, FOX da bırakmaz... Aldı bir kere...
sokak sanati : Lütfen sakin olun… 10. sezon çok yakında FOX'ta, tamam mı? Sakin, sakin... Ha, şöyle… Hadi, çabuk gidelim buradan...
(pompy sakinleşip köşesine çekilirken mrt-06'nın gözü ise bir şeye takılmıştır.)
mrt-06: (sokak sanati ve Billy Kane’e) Siz beni beklemeyin... Biraz sonra size yetişirim...
(Onlar gittikten sonra kendini bahçeye atan mrt-06, yoğun bir sigara dumanı ile karşılaşır. Kendini dumanlardan kurtaran genç adam, RüzgarGülü'nü görür ve hemen yanına oturur.)
mrt-06: Yine mi? Hani bırakacaktın RüzgarGülü, söz vermiştin.
RüzgarGülü: Bırakmak o kadar kolay mı sanki? Sana "sevgilinden ayrıl" desem, ki yok, ama olsa ve desem, kolay kolay bırakamazsın.
mrt-06: O ve bu bir değil ama.
RüzgarGülü: Bence hiçbir farkı yok. Sana farklı gelmesinin nedeni nüans farkı...
mrt-06: Ama ben hiçbir şey anlamadım.
RüzgarGülü: Sarhoş edebiyatını kimse anlayamaz, buna emin olabilirsin.
(RüzgarGülü fosur fosur sigara içmeye devam ederken Çiğdem ve Nisa ise okula gelmiştir.)
Çiğdem-: Yani destere aslında centilmen bir çocuk, ama o arkadaşının kafasını koparıp top niyetine oynamak istiyorum!
Nisa: Ne var yani, muzip bir çocuk işte. Kötü bir şey değil ki.
Çiğdem-: "Muziplik" değil bu, başka bir şey. "Sinir etmek", "çıldırtmak", "delirtmek"...
(O sırada Çiğdem ve xemrexxx çarpışır. Çiğdem'in eşyaları yere düşerken siniri gözünden okunmaktadır.)
Çiğdem-: Allah'ım, at beni denizlere!
xemrexxx: Ve hiç çıkartmasa!
Çiğdem-: Seninle aynı havayı solumak bile büyük eziyet, biliyorsun değil mi?
xemrexxx: Ben sanki çok meraklıyım sana.
destere: Sen onu boşver Çiğdem, yardım edeyim hemen.
Çiğdem-: İşte her şeyiyle bir "erkek"! (xemrexxx'i işaret ederek) Bazıları gibi "öküz" değil en azından.
(O sırada evde ise cevaa ve gizem ak kalmıştır. gizem ak yemek yaparken cevaa ise gazeteden iş ilanlarındaki telefonları aramakta, ancak herhangi bir sonuç alamamaktadır.)
cevaa: Tamam, iyi günler... (telefonu kapattıktan sonra) Bu da olmadı, böyle şansın ben...
gizem ak: (tabağı yıkayarak) Hemen umudunu kesme cevaa, elbet bir iş bulacaksın…
cevaa: Sen de sabahtan beri 20 küsür numarayı arayıp sonuç alamasaydın benim gibi keserdin ama. xdragxx de benim gibi iş bulmaya çalışıyor, ama onun durumu da benden farksız.
(O sırada kapı çalar. cevaa atak yaparak kapıyı açarken şaşırtıcı bir sürpriz ile karşılaşır. Gelen OzaN'dır. Yanında da genç ve alımlı bir kadın vardır. cevaa şoke olurken ağzından sadece tek bir kelime dökülür.)
cevaa: OzaN?
85. Bölüm Sonu
Yeni bölüm, 6 Kasım Cuma akşamı Fav10.net'te olacak. Emeğe saygı olarak beğeni ve yorumlarınızı bekliyoruz.
Yeni bölüm, 6 Kasım Cuma akşamı Fav10.net'te olacak. Emeğe saygı olarak beğeni ve yorumlarınızı bekliyoruz.
Son düzenleme: