Fatma'nın 2. Sezonu Geliyor! | Netflix

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,990
Reaksiyon puanı
63,543
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Fatma_dizi.jpg


Netflix'in 27 Nisan'da yayınlanan dizisi Fatma'dan 2. sezon müjdesi!

Başrolünde yer aldığı 'İnsanlar İkiye Ayrılır' filminin Başka Sinema Ayvalık Film Festivali'ndeki gösterimine katılan Burcu Biricik, verdiği röpörtajda dizinin 2. sezonunun geleceğini açıkladı. Sistem tarafından görünmezliğe zorlanan bir temizlikçinin işlediği seri cinayetleri konu alan yapımın kadrosunda Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan ve Olgun Toker de var.

Özgür Onurme'nin kaleme aldığı ve Özer Feyzioğlu'yla birlikte yönetmenliğini üstlendiği dizinin ilk sezonu 6 bölümden oluşuyor.
 
Çok sevindim zaten her ne kadar mini dizi deseler de ilk sezonun sonunu ucu açık bıraktıkları için belliydi. :Z Büyük ihtimalle yeni sezonda Fatma-Sidar iş birliğini ve dava sürecini izleriz. Tabii Camdaki Kız varken anca gelecek yaz çekilir ve en iyi ihtimalle 2023'te izleyebiliriz ama yine de şimdiden merakla bekliyorum. :Z
 
Dizinin o şekilde bitmesini beklemezdim zaten de ben diziyi unuttum ya, neyse yayınlanmasına yakın izlerim artık. :A
 
Harika bir ilk sezon izlemiştik. O kadar beğenmeye sonunda geliyor. Şahsuteyinc2.sezonunu getiremesik ama fatma 2.sezonu izleyebileceğiz bari
 
yeni sezonda internet dizisi izleyen ile tv dizisi izleyen kitleyi karıştıran senaristi değişmeli. internet dizisi izleyen kitle daha dikkatli. mantıksızlığa af yok.
 
Ecünnü canının istediği gibi konuşmuş işte, ne 2. sezonu. :A
 
Birinci sezonu cok basariliydi bircok ülkede, büyük ihtimal ikinci sezonu da ilgi görecektir.