Fatmagül 'ün Suçu Ne Meral Okay ''ı Böyle Andı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,645
Puanı
1,060
]Kanal D'de ekrana gelen 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde, Pazartesi sabahı aramızdan ayrılarak, sevenlerini ve sanat camiasını büyük üzüntüye boğan Meral Okay anıldı.

13042012104343.jpg
Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin ekibi, yeni bölümünün hemen öncesinde, siyah ekrana, beyaz harflerle yazılan; 'Sevgili
Meral Okay'a… Yazdıkların suya yazılmadı… Ama biz eksik kaldık…' cümleleriyle Meral Okay'ı andılar.

fatma güle neymiş ya anlamiyorum hiç olumlu bakmiyorum ben size ne ?

Kreys bu mesajına çok fazla cevap verilir aslında da, saygı gereği susuyorum, senin fanın olduğun dizinin bir mensubunu anmaları seni niye rahatsız ediyor bilemiyorum.

fatma gül meral okayı agzına alacak cesareti nerden aldi acaba yazik size ne kardesim ?

fatma gül meral okayı agzına alacak cesareti nerden aldi acaba yazik size ne kardesim ?

Sana yazık kreys, ne dediğini bilmiyor gibisin, Meral Okay herkes için önemli biriydi, elbette isteyen herkes anacak, sanki saygısızlık edilmiş gibi konuşma, rica ediyorum.

fatmagül gibi kaliteli bir filme yakışır bir davranış göstermişler .. meral okay'' ın kaybı herkesi derinden etkiledi... bu konuda duyarlı davranan fatmagül ekibini kutluyorum..