"Fatmagül'ün Suçu Ne" Tekrarlarıyla teve2'de!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,516
Puanı
1,060
Fatmagulun-Sucu-Ne-1283846167.jpg

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi ''Fatmagül'ün Suçu Ne'' tekrarlarıyla yeniden ekranlara geliyor!​
Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği, başrollerinde Beren Saat, Engin Akyürek, Buğra Gülsoy, Engin Öztürk, Kaan Taşaner, Sumru Yavrucuk, Esra Dermancıoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi yarından itibaren hafta içi her gün teve2'de izleyiciyle buluşacak.​
''Fatmagül'ün Suçu Ne'' yarından itibaren hafta içi her gün 09.00'da teve2'de!​

Fatmagulun-Sucu-Ne-1283846167.jpg

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi ''Fatmagül'ün Suçu Ne'' tekrarlarıyla yeniden ekranlara geliyor!​
Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği, başrollerinde Beren Saat, Engin Akyürek, Buğra Gülsoy, Engin Öztürk, Kaan Taşaner, Sumru Yavrucuk, Esra Dermancıoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi yarından itibaren hafta içi her gün teve2'de izleyiciyle buluşacak.​
''Fatmagül'ün Suçu Ne'' yarından itibaren hafta içi her gün 09.00'da teve2'de!​

zamanında tvleri kasıp kavuruyordu beroşumun fatmagülü ne günlerdi o günler şimdi tekrarı bile beni heyecanlandırmaya yetti ama bir daha izlemem bende en kaliteli diziler dahi olsa ikinci kez izleme alışkanlığı yoktur kaliteyi kaliteyle tanışmayanlara tavsiye ediyorum :)

100 kez izlesem sıkılmam. Ne diziydi be. Beren Saat farkı tabii. :bhr:

100 kere izlesem sıkılmayacağım bir proje. :bhr: Keşke daha geç yayınlansaymış..

zamanında tvleri kasıp kavuruyordu beroşumun fatmagülü ne günlerdi o günler şimdi tekrarı bile beni heyecanlandırmaya yetti ama bir daha izlemem bende en kaliteli diziler dahi olsa ikinci kez izleme alışkanlığı yoktur kaliteyi kaliteyle tanışmayanlara tavsiye ediyorum :)
Aaa yine başlıyoruz bir bundan bir Aşkı Memnudan kurtulamadık gitti ayoll Beren bir kalıcı olarak geberemedi gitti sürekli hortluyor :A :A :A @sokak sanati @serhatt @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx

Fatmagülü hiç izlemedim hiçte beğenmiyorum :A
Sen geber de biz kurtulalım :A
başlasın belki hala izlemeyen bahtsız insanlar vardır biz zamanında izledik o günden beri kalite tüm bedenimize sindi:) kalitesini yükseltmek isteyenlere diziyi tavsiye ediyorum :)
Aaa madem sende sevmiyorsun bana çemkireceğine destek olsana manyakmısın diyecemde öylesin ayoll :A :A :A @serhatt