Fatmagül'ün Suçu Ne Replikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Mustafa:Evlendikten sonra seni mandırada çalıştırmıcam ki...Bir tek kendi evinle uğraşacaksın...
Fatmagül:Kendi evimle...Benim anahtarım olacak,benim kapım olacak,kendim açıp kapayacağım...Benim yatağım olacak ilk defa...Benim dolabım benim perdelerim...Tabak çanak hepsi benim olacak...Ev işlerini bitirince gelinlik kızlar için elişleri yapıcam...
Mustafa:İstersen...
Fatmagül:Ben istersem...Ben istersem iş yaparım istersem yan gelir yatarım değil mi kime ne?!...
Mustafaabii...
Fatmagül:Yengem buraya da gelip laf etcek değil ya...Benim evim benim mutfağım...Kendi sevdiğim şeyleri pişiricem...
Mustafa:Benim sevdiklerim pişmicek mi?
Fatmagül:Sen yokken dedim...Burada olduğun zamanlarda senin sevdiklerini pişiririm tabii...Evlendikten sonra daha zor olucak seni beklemek...Yokluğuna katlanmak...
Mustafa:Şimdi kolay mı?
Fatmagül: Değil...

Erdogan: alo kerim
keriiim
neredesin
Kerim:hic bir yerde
Erdogan:kim var yaninda
Kerim: hic kimse
Erdogan: ya evet yada hayir de yakalandinmi
Kerim: YOOOOOK
YANIMDA KIMSE YOK NE VAAR
Erdogan:olum basimiz büyük belada cabuk vurallara gel
Kerim: gelemem
Erdogan: ne demek gelemem ne yapicamizi konusacaz
Kerim: gelmiycem
Erdogan: sacmalama kerim bak candarma iz pesinde
biz orada bekliycez selimle beraber
kerim jandarma bizi arastiriyor
olum cabuk oraya gel

Kerim[/B] Seni korkutmak istemedim. Ama beni dinlemen lazim. Bana inanman lazim. Ben zaten gidecegim Fatmagül
Fatmagül Cehennem ol !
Kerim Pazartesi passaportumu alicagim..sonra vize icin basvuracagim ve sonra cekip gidecegim. Sana daha fazla aci cektirmeyecegim. Ama bilmen gereken birsey var. Ben birsey yapmadim. Dinle !! Ben sana dokunmadim Fatmagül. Yemin ederim. Hayatta en degerli varligimin üstüne..annemin üstüne yemin ederimki .. yapmadim. Sucluyum..Asagalik herriflerle beraber oldugum icin, onlara engel olmadigim icin, orda oldugum icin, hayatimi maf etmelerine izin verdigim icin...hayatini maf etmelerine izin verdigim icin Allah beni kahretsin ! Kahretsin ! Biliyorum..bunun affi yok..özrü yok. Inan ki..belki bende senin kadar aci cekiyorum.
Fatmagül Paramparca ettiniz hayatimi. Kirlettiniz. Camura buladiniz. Hayallerimi aldiniz. Duygularimi öldürdünüz. Hayatimi kararttiniz. Ben kapkara oldum. Renklerimi caldiniz.
Kerim Ben yapmadim. Bilmiyorsun..
Fatmagül Herseyimi aldiniz...herseyimi. icimde güzel olan ne varsa..hepsini aldiniz. Yerinede bir nefret biraktiniz. Siz benim en büyük düsmanlarimsiniz.
Kerim Fatmagül..nolur bana inan. Allah askina..
Fatmagül Götür beni burdan. GÖTÜR BENI BURDAN !
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Fatmagül: [/B]Mustafa gidiyor.
Rahmi: Mustafa mi ? Nereye gidiyor ?
Fatmagül: Yurtdisina.
Rahmi: Nerden duydun ki sen ?
Fatmagül: Duydum iste. Kaciyor Mustafa da.
Rahmi: Ee..bize ne artik bize ne ?
Fatmagül: Herkez unutmanin bir yolunu buldu..herkez ! Sanki ben hic yokmusum gibi..hic olmamisim gibi ! Sanki hicbirsey yasanmamis gibi herkez hayatina devam ediyor !
Rahmi: Tamam aglama artik..aglama.
Fatmagül: Paramparca oldugum gün..birtek Mustafa'nin ellini tutmak istedim ben. Ama o tutmadi. Inanmadi bana. Onun yerine..sanki benden ümidi kestiler gibi..gelecegimizi yakti !! Oda onlar kadar suclu !!!! Gitmeden son bir kez bunlari yüzüne söylemek isterdim ! Beni..gitmeden birkez dinlesin isterdim. Beni bu atesin ortasinda sen biraktin Mustafa derdim ! Beni bu Cehenemme sen attin ! Ama hicbirsey diyemiyorum.. Gidiyor ! ve ben yine hicbirsey söyleyemiyorum.

Kerim: Gidiyorum..Seni göremem sanmisdim.
Fatmagül: Bekledim..
Kerim: Beni böyle tanidigin icin o kadar üzülüyorum ki .. Aklimdan defalarca tekrarlayip sana söyleyemedigim o kadar cok sey var ki. Cok üzgünüm. Cok Özür dilerim. Yalvariyorum beni affet. Bi gün..nolur bi gün affet..olur mu ?
Fatmagül: Kerim.. affetim. Seni affettim. Hadi git simdi.
Kerim: Fatmagüll...Cok tesekür ederim.

[/SIZE][/COLOR][/FONT]

KERİM : Buradan hemen gitmemiz lazım..

FATMAGÜL : Hiçbir yere gitmiyorum ben.

KERİM : Yaşaranlar bunun altında kalmazlar , burayı da biliyorlar hesap sormaya gelirler

FATMAGÜL : Neyin hesabını soracaklar benden.. neyin, neyin..

KERİM : Fatmagül, lütfen dinle beni.. Hemen uzaklaşmamız lazım.

FATMAGÜL : Sen kaç kurtar kendini.. Beni rahat bırak..

KERİM : senin için korkuyorum ben sana zarar vermek isterler

FATMAGÜL : Bana daha fazla nasıl zarar verecekler..

FATMAGÜL : Canımı mı alacaklar..
FATMAGÜL : Alsınlar.. Canıma minnet kurtulmuş olurum..
FATMAGÜL : İstediğin yere git, seninle bir adım bile atmayacağım

20. bölüm Ebe nine & Kerim

Ebe nine: Sen o adamlarin parasini aldin !
Kerim: Öyle degil.
Ebe nine: Nasil öyle degil.Basbaya almissin iste. Para karsiliginda susup, örtmüssün pisliklerini.
Kerim: Para icin degil. Ben o paraya dokunmadim bile !
Ebe nine: Ya nicin Kerim ? Allah Askina bana baska yalan söyleme.
Kerim: Fatmagül icin. O gün gördüm ben onu. Ölmek istiyordu. Ayni Annem gibi. Ben yillarca babamdan nefret ettim.Benim annem onun yüzünden öldü diye. Fatmagül'de benim yüzünden ölücekti. Aynada kendi yüzümle karsilana kadar benim en büyük düsmanin babamdi. Resimlerde oyup cikarttigim..artik yüzünü hic hatirlamadigim babam. Kendim icin yasansin istedim Abla. Vicdan azabim iki katina cikmasin diye. Bencilligim yüzünden yasasin istedim.
Ebe nine: Zaten sen ilk günden 'ben yapmamisdim' demisdin oglum.
Kerim: Yapmadim !!! Vural zaten sonra söyledi. Zaten kafam o kadar allak bullakti ki hatirlamiyorum. Yemin ederim hatirlamiyorum. Ama biliyordum..icimdeki sucluluk duygusunu biliyordum. Tas gibi burda. Evet abla. Ben hicbirsey yapmadim. Fatmagül'ü kurtarmak icin hicbirsey yapmadim. O yüzden o herifler kadar sucluyum.
Ebe nine: Aslinda bende kendimi suclu hissediyorum. Daha fazla isi kurcalamadiigm icin. Susup hemen kabullendigim icin. Eger Fatmagül seni affedebilseydi .. benimde yüregim biraz hafifleyebilecekti. Ama artik susmak yok. Onlarda ceksin cezalarini.
Kerim: Birtek ceza ceken Fatmagül !

Mustafa: Korkma,sana zarar vermeye gelmedim.
Fatmagül: Niye geldin ?
Mustafa: Ben her şeyi yeni öğrendim.
Fatmagül: Eeee... Bu neyi değiştirir ?!
Mustafa: Haberi aldığımda denizin ortasındaydım.Duyunca çıldırdım!Hiçbi şey düşünemez oldum öfkemden..
Fatmagül: Herkes sadece kendini düşündü. En başta da Sen !
Mustafa: Fatmagül! Neler çektiğimi anlayamazsın..
Fatmagül: Sen ! Sen benim ne çektiğimi biliyo musun ha? Sadece kendi gururunu düşündün,arkanı döndün,gittin !
Mustafa: Sonra bana başka bişey anlattılar.
Fatmagül: Beni dinleseydin söylerim sana ! Anlatmak için bekledim. Sana sığınmak istedim ' Mustafa beni kurtarır ' dedim. Ama sen beni dinlemedin bile ! O anda terk ettin!
Mustafa: Onu koruduğunu sandım, hiçbi şey bilmiyodum..
Fatmagül: Ben sana güvenmiştim. Ama sen elimi tutmadın! Beni ateşin ortasında bıraktın..Evimi yaktın..Evimizi..Umudumu yaktın..Sen beni yaktın Mustafa beni yaktın !!
Mustafa: Niye sustun ? Niye o adamla evlendin ?!
Fatmagül: Sen benim felaketimden kaçarken o bana sahip çıktı.Ne kadar aşağılık bi adam olursa olsun,yaptığının bedelini ödemeyi göze aldı. Senin gibi kaçıp gitmedi! Rezilliğiyle yüzleşme cesaretini gösterdi!!
Mustafa: Fatmagül....

21. Bölüm - Ender- Meltem Konuşması[/B]
Ender : Sen nasıl kalkıp o kızın ayağına gidersin? O çocukla falan konuşursun? Bu senin tarzın olabilir mi?

Düğünü de zehir ettin. Hem kendine hem bu aileye. Şu yaşananlara bak... İnanılır gibi değil...

Ya Selim ölseydi? Ah... Allah'ım sen koru...

Meltem : Anne... Bi de sen yüklenme ne olur...

Ender : Ne deseler haklılar Meltem. Sen o adamlara nasıl pirim verirsin kızım? Göz önünde olan başarılı insanlarla uğraşır etrafı. Her zaman onları aşağıya çekmek isteyen birileri olur.

Baban siyasete girdiğinden beri, kimlerle uğraştı, nelere göğüs gerdi bilmiyor musun?

Meltem :İkisi aynı şey değil ama

Ender : Başka türlü ama aynı şey sonuçta. Reşat Bey'de o kasabanın en önde gelen adamı, söz sahibi. Bu da onu çekemeyenlerin işi.

Meltem : Babam haberi öğrendiğinde öyle yapmadı ama. Hesap sordu.

Ender : Pis bir komplo olduğunuda kabul etti ama... Kızım, babanın küçücük bir şüphesi olsaydı bu evliliğe izin verir miydi?

Meltem :Sen hiç şüphelenmedin mi peki? Hiç acaba demedin mi?

Ender : Meltem kızım, Selim'i en iyi sen tanıyorsun. Böyle bir adam mı? Nişan gecenizde bunu yapabilecek karakterde biri mi?

Meltem : (Kafasını sallar)

Ender : Madem emin değildin neden işlerin buraya kadar gelmesine izin verdin kızım? Niye evet dedin Selim'e?

Meltem : O haber geldiğinde bi sana baktım bi babama, öyle mutlu öyle gururluydunuz ki...

Sonra babamın etrafındaki insanlara baktım, skandal babamı mahveder diye düşündüm

Ender : Orası da öyle tabi...

Meltem : Bide Reşat Bey'le iş yapıyorlar, dikkatleri üzerine çekilince bu da çıkıcaktı ortaya.

Yani hep sizi düşündüm ben, hep sizi düşündüm...

Ender : İçini ferah tut yavrum ne olur... Bi şüphe uğruna hayatı kendine zehir etme.

Böyle söylüyorum diye söylediklerini de ciddiye almadığımı düşünme sakın. Bu işle ben ilgilenicem, ben takip edicem. Sırf için rahat etsin diye, tamam mı kızım?

Meltem : Bana bırak sen o kısmı. Mutlaka bana doğruyu anlatan birini bulucam...[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Kerim: senden birsey rica edebilirmiyim, bir parcayi sokup takmam lazimda simdi yere koymim, bu ellerlede bir yere dokunmak istemiyorum,bir poset verirmisin, bir de eski gazete verirsen iyi olur ( fatmagul istediklerini getirir ve kerime bakar) saol, suraya birak istersen, bu parcanin komple degismesi lazim,bir sure daha idare eder ama kesin yolda birakir
Fatmagul: baban ne is yapiyordu, tamir isinden anliyorsun ya, ondan mi ogrendin diye, oylesine sordum
Kerim: marangozdu, kasabanin en iyisi derdi galip usta, benim ustam
Fatmagul: buraya geldigimizde ogrendiyin
Kerim babam icin sanatci yigit derdi, onlar beraberlerdi , ortaktilar, ayni atolyede, biri demirci diyeri marangoz, elektiriktende iyi anlardi mekaniktende; herkesin isine kosarlardi, bende hayal meyal hatirliyorum, boyle onlari izlerdim,elime boyle eski bir parca verirlerdi oyalaniyim diye, bende onu acardim dagitirdim sonra tekrar toplardim, oyle, o zamanlar kucuktum, cok
Fatmagul: kac yasindaydin, yani annen oldugunde
Kerim: alti , sen
Fatmagul: ben oniki yasindaydim, ayni anda kaybettim ikisinide, birlikte olduler
Kerim: kazamiydi
Fatmagul: kaza, dayimin traktoru devrildi yolda, dugunden donuyorduk,bir suru araba gitmistik komsu koye, biz abimle arkada baska bir arbadaydik, onlardan daha gec cikmistik, yolda giderken bir kalabalik gorduk,jandarmalar falan, durduk bir baktik onlar, annem, babam, dayim, basin saolsun

Vural:
- Erdoğana bakmaya dayanamıyorum, o gece yüzünü görmeliydin..

Selim:
- Kerim'e gittiğiniz gece mi?

Vural:
- adam tam bi manyak, orda olmamıza da hiç gerek yoktu biliyosun dimi.hiç gerek yoktu.ama özellikle gitti, sırf o kızı görmek için.. hani bu rüyalarıma giriyo falan diyo ya, kesin başka türlü görüyordur rüyalarında ..

Selim:
- tamam!

Vural:
- adamlar arabadan indiğinde Kerim'de evden çıkıyordu 4'ü birden saldırdılar üzerine tabi adamlar kerim'i marke edince seninki hemen indi dayak yeme ihtimali kalmadı ya sonrada kızın peşinden koştu.

Selim:
- tamam Vural!

Vural:
- o kızın nasıl korktuğunu bir düşünsene, Kerim bir yandan bağırıyo kız bir yandan çığlıklar atıyo..kızı korkutmak için kapıyı kırıyo..çığlıkları bana o geceyi hatırlattı biliyor musun.

Selim:
- sen o gece diye diye kafayı yiyeceksin artık olm ortalık yatıştı herkes herşeyi öğrendi hadi sende rahatla artık unut o geceyi

Vural:
- biz unutsak bitirsek bile erdoğan bitirmiycek takıldı o kıza. arabaya bindiğinde zevkten titriyordu..nası kokruttum kızı duydun mu diyordu..ben Erdoğandan korkuyorum.

Fatmagül :[/B] Açmıyo mu?

Rahmi : I-ıı.. Niye hep böyle yapıyor Fatmagül? Niye seni üzücek şeyler yapıyor? Her seferinde Fatmagül iyi olucak, Fatmagül için iyi olucak diyor ama hiç öyle olmuyor. Hep kandırıyor beni...

Fatmagül : şşşt ağlama ama...

Rahmi : Ben zaten sana hiç abilik yapamadım ki... Hiç koruyamadım ben seni, hiç kimseden koruyamadım...

Fatmagül : Abi hayır senin bir suçun yok ki...

Rahmi : Bu kafa, bu kafa! Bu kafa böyle olmasa korurdum seni!

Fatmagül : Abi yapma, tamam sen düşünme bunları geçti...

Rahmi : Geçmedi... Geçmedi...

Fatmagül : Sen benim abimsin, en çok senin yanında güvenli hissediyorum. Ailemsin sen benim, herşeyimsin...

Rahmi :
Ama hiç güldüremedim ben senin yüzünü, Mukkaddes'e hiç engel olamadım ki...

Fatmagül : Birşey yapmana gerek yok inan ki bana. Hadi ağlama artık, kıyamam ki sana...

Rahmi : Ben sana kıyamam, hiç kıyamam, hiç...[/SIZE][/COLOR][/FONT]