Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki rolüyle ödül kazandı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisindeki rolü ile hem ülkemizde hem de uluslararası çapta başarı yakalayan Kaan Taşaner, Televizyon Dizisi.com sitesinde yapılan ankette En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu seçildi. Plaketini teslim alan Taşaner, şunları söyledi:

'Aşşağı yukarı üç senedir tercihen yada tercih dışı evlerinize konuk oluyorum. Başta Ay Yapımın ve sevgili yönetmenim Hilal Saral'ın bana verdiği cesaretle bıçak sırtı bir rolü hakkıyla oynamaya çalıştım. Bu riskli rolü başarıyla icra ettiğime inanan *** takipçileri beni tadına doyulmaz bir ödülle onurlandırdı. Gerek çalışma şartlarının yoğunluğu, gerekse kişisel vaktimin doğru organize edilememesi nedeniyle bu değerli ödülle ilgili mutluluğumu sizlerle zamanında paylaşamadım. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi ve özürlerimi iletiyorum. Umarım sizlere bu sene de izleme keyfi verebiliyorumdur. Nice güzel projede hep bir arada kalabilmek dileğiyle.'

634874622734376288.jpg

Başarılı bir oyuncu. Ödül aldığı dizide takip etmedim ama Kuzey Güney'de takip ediyorum, iyi rol yapıyor. :)

😀F:d

- - - Ekleme - - -

O Rolüyle Mi Almış:dOlsun Yine de Tebrikler

Olsun Tebrik Etmek Gerekir:D Tebrikleer:D

Moderatörün son düzenlenenleri: