Fatmagül'ün Suçu Ne? 66. Bölüm Fragmanı ve Özeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910

Yaşaranlar hakkında çıkan tutuklama kararı, Fatmagüller cephesinde sevinçle karşılanır. Fatmagül ise yaşanan onca olaydan sonra, umutlanmaya bile korkmaktadır. Sessizce bu sürecin sonuçlanmasını bekler. Yaşaranlar tarafında ise büyük bir sarsıntı yaşanmaktadır. Münir ve Reşat hakkındaki tutuklama kararını televizyondan öğrenen Erdoğan ve Selim, sıranın kendilerini geldiğini fark eder. İki kaçak için bundan sonra her şey daha zor olacaktır.
Mustafa'yla yaşadığı olaydan sonra içine kapanan Fatmagül'ün sessizliği, Kerim'i Mustafa'ya karşı daha çok hırslandırır. Mustafa'nın izini sürmeye devam eden Kerim ve Fahrettin'in çabaları sonuçsuz kalmaz.
Etrafındaki çemberin giderek daraldığını fark eden Mustafa'nın son ana kadar pes etmeye niyeti yoktur. Öte yandan Selim ve Erdoğan'ın kaçtıklarının ortaya çıkmasıyla, polisler her yerde onları da aramaya başlar. Erdoğan'ın ise polisleri atlatmak için yeni bir planı vardır.
Yarası her geçen dakika daha tehlikeli hale gelen Mustafa, son gücüyle peşindeki polislerden kaçmaya devam eder. Ancak artık Mustafa için de yolun sonu çok yakındır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fatmagül son bölümlerde hep aynı, benim bu gidişat çok hoşuma gitmiyor. Aksiyonu sıradanlaştırmak da reyting kaybettirir.

Fatmagül son bölümlerde hep aynı, benim bu gidişat çok hoşuma gitmiyor. Aksiyonu sıradanlaştırmak da reyting kaybettirir.

diğer filmlere nazaran fragmanlarında aksiyon çok az ona rağmen hep zirvede kaliteli film nede olsa... çekenede, oynayanada, seyredenede helal olsun .. i love you fatmagül...:)) gönüllerin sultanı

diğer filmlere nazaran fragmanlarında aksiyon çok az ona rağmen hep zirvede kaliteli film nede olsa... çekenede, oynayanada, seyredenede helal olsun .. i love you fatmagül...:)) gönüllerin sultanı

Destere sen de ilginçsin, ÖBGZ'yi yerden yere vuruyorsun, Fatmagül'ü seviyorsun. :) Benim için ikisi de aynı düzeylerde başarılı. :)

Destere sen de ilginçsin, ÖBGZ'yi yerden yere vuruyorsun, Fatmagül'ü seviyorsun. :) Benim için ikisi de aynı düzeylerde başarılı. :)

evet aynı düzeyde başarılı... farklı bişey demiyorum ama fatmagülde konuyla senaryoyla oynamadılar istikrarlı bir gidişi var hatta karakterler öbgz ye göre çok çok az yani öbgz nin senaryo sıkıntısı çekmesi imkansız çünkü filmi sürükleyen 10 karakter var ama fatmagülde filmi sürükleyen iki yada üç karakter olmasına rağmen senaryoyu çok ekonomik bir şekilde kullandılar izlenme oranlarını arttırmak için senaryonun dibine dinamit koymadılar sadeliğini iki yıldır koruyor ..

öbgz ise ilk başlangıcında iddiasız geldi ekrana ama konulardaki karakterlerin renkliliği ve halktan tiplemeler olması insanların gönlünü fethetti ama izlenme oranı arttıkça senaryoyu yazanlar üzerinde daha iyisini daha cafcaflısını yapalım diye bir baskı oluştu ve sonunda konu dağıldı.. çünkü filmi hazırlayanlar ilk başta bu kadar beğenileceğini düşünmedikleri için çok doğal sahneler çekiyorlardı, ama zaman geçtikçe doğallık kayboldu gereksiz saçmalıklar filme kondu izleyenleri filmden soğuttular..

Dizi cok güzel ilerliyor.. Cok heyecanli oluyor bölümleri.

fatmagüle az kaldı heyecan dorukta yeni bölüm az sonra:)