cezalar taksit taksit gelmez işte 8 de durur) merak etme bereni kendi berenim gibi savunurum gözün arkada kalmasın)
son mesajla garantiledim banı 60 a kadar say banlanıcam
cezalar taksit taksit gelmez işte 8 de durur) merak etme bereni kendi berenim gibi savunurum gözün arkada kalmasın)
son mesajla garantiledim banı 60 a kadar say banlanıcamforum yönetimi konseyi kurtlar konseyi gibi kendi yasaları var diğer insanları kapsamıyor kuralları
son mesajla garantiledim banı 60 a kadar say banlanıcamforum yönetimi konseyi kurtlar konseyi gibi kendi yasaları var diğer insanları kapsamıyor kuralları
Muhtesem rakamlar bir dizi için.. Büyük tebrikler Fatmagül!
bir an önce yeni diziye başlasada özlem sona erse..
Supersin beren baskanedilebilirki ?
Olsun bizim Uefa Kupamız var. Pardon yanlışlık oldu
Hep Tecavüz ve gerdek.Sadece Biri Başka SahneBu Ne La
Tecavüz Sapıklıdır.Ama Çatışma Daha İyidir Ona Göre.Hem Vadi Türkiye Gerçeklerini Anlatıyor.Fatoşgül Yaşanmamış Bir Kadın Dizisivaid de hep çatışma farkı ne arkadaşım
Tecavüz Sapıklıdır.Ama Çatışma Daha İyidir Ona Göre.Hem Vadi Türkiye Gerçeklerini Anlatıyor.Fatoşgül Yaşanmamış Bir Kadın Dizisi
Tecavüz Sapıklıdır.Ama Çatışma Daha İyidir Ona Göre.Hem Vadi Türkiye Gerçeklerini Anlatıyor.Fatoşgül Yaşanmamış Bir Kadın Dizisi
O Farklı.Vadide Gerçek Kişiler Var.Yaşanmamış mı?Ördeğe tecavüz edildi bu ülkede kızlara mı edilmesin? Diziyi eleştirmek istiyorsan mantıklı yerlerden eleştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?