Fatma Girik Hayatını Kaybetti!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20220124_092705.jpg

Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik, hayatını kaybetti!

Yılanların Öcü, Postacı, Kanlı Nigar, Japon İşi başta olmak üzere bir çok başarılı sinema filmi ve televizyon dizisinde yer alan 79 yaşındaki usta sanatçı Fatma Girik tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bizde Fav10.net ailesi olarak usta oyuncuya Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Hastaligi sebebiyle tedavi gördügünü biliyordum ama bu haber büyük bir sok oldu. Durdum kaldim öyle.. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun..

Çok şaşırdım hiç konduramazdım ölümü, Allah rahmet eylesin. :( Çok büyük bir kayıp...

Dün Ayşen Gruda'yı anarken bugün "Fatma Girik hayatını kaybetti" haberi ile uyanmamız ne kadar üzücü, ne kadar acı. Tek tek gidiyor güzel insanlar aramızdan. :(

Sadece oyunculuğu ile değil güzel kalbi ile de kendisine hayran bırakan bir sanatçıydı. Mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin.. Gurbet Kadini dizisindeki performansi muazzamdi.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun, toprağı bol olsun. Bir yıldız daha aramızdan ayrıldı. :(

Çok üzgünüm Allah rahmet eylesin, annesi yaşıyor ve 100 yaşında...

Hastalığı olduğunu biliyorduk ama yine de vefat haberini almak şaşırttı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. :(

Yeşilçamla özel bir bağım olmadı hiçbir zaman ama böyle çınarların aramızdan ayrılışına çok üzülüyorum, Allah rahmet eylesin. :(

Hastaneden yapılan açıklamada "Covid-19'a bağlı viral pnömoni tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti" denilmiş.

Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin.

Kendisi daha bir içten geliyordu bana, çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. :(