Fatih Terim, Corona Virüs'e Yakalandı!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,447
Puanı
1,061
1584992404159.png

Türk futbolunun sembol isimlerinden Fatih Terim, tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsüne yakalandığı açıklandı!

Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü üstlenen efsanevi spor adamı geçtiğimiz günlerde virüs tehlikesiyle seyircisiz oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı sonrası maçın oynanması kararına serzenişte bulunmuş, ligleri ertelemeyen Türkiye Futbol Federasyonu'nu sporcu sağlığını riske atmakla suçlamıştı.

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde kulübün 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın da virüse yakalandığı açıklanmıştı.

Terim, virüse yakalandığını şu tvitle doğruladı:

Galatasaray'da yardım hocalar Hasan Şaş, Ümit Davala ve ismi açıklanmayan bir futbolcunun daha Corona virüs'e yakalandığı haberi yalanlandı.

Son düzenleme:
  • Beğendim
  • Üzücü
Reactions: emreemreu and Ahmed
Bu nasıl bir bulaşıcılıktır ya. Yan yana dursan bile bulaşıyor galiba. Abdulrahim Albayrak'dan bulaştı sanırım.

• Üzücü
Reactions: Angelica
Milyonluk adamlara bulaşıyor Genciz diye dikkatsiz davranmamak lazım. Bu vaka iyice algılarımı açtı.:(

Acil Şifa diliyorum.

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Geçmiş olsun hocam. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun :(

Bütün dünya ligleri bir bir ertelerken ısrarla maçları oynatmaya devam edenler, sizin de yatacak yeriniz yok...

Dualarımız seninle hocam, sen bu savaşı da kazanacaksın. 🙏

• Beğendim
Reactions: Angelica
Allah Fatih Terim ve onun gibi testi pozitif çıkan tüm hastalarımıza şifa versin, Rabbim hepsini ailelerine bağışlasın. Kısa zamanda güzel günlere, hepbirlikte inşallah.

Allah Fatih Terim ve onun gibi testi pozitif çıkan tüm hastalarımıza şifa versin, Rabbim hepsini ailelerine bağışlasın. Kısa zamanda güzel günlere, hepbirlikte inşallah.
kuluçka dönemindeymiş gençlerbirliği maçında kadıköyde kaptı bence @The_Erinch

• İlginç
Reactions: The_Erinch