Fatih Recep ivedik`i tahtan indirdi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Gişede Fetih 1453 recep ivedigi tahtını indirecek gözüküyor.

fetih 1453 on bir gün sonunda 3.434.535 kişiye ulaşırken günlük ortalama 312.230 kişi filmi izlemiş gözüküyor.

recep ivedik 2 filminin 10 günlük rakamı 2.941.841 kişi olmuştu. recep ıvedık 10 gün sonunda günlük ortalaması 294.184 kişiydi.

bu rakamlar ışığında Fetih gıseyıde fethetmiş gözüküyor.

Son düzenleme:
Dedigim gibi fetih insallah rekoru kiracak ikinci hafta sonunda yaklasik 950.000 kisi tarafindan izlenmis Recep ivedik 2 ise 700.000 de kalmis.

Recep Komedi Filmi herkese hitap etmeyebilir ama bu tarih filmi normal bence :D kimse kendi tarihini inkar etmez :D

Beyazsoy daha bir-iki gün önce tam tersini iddia eden bir konu açmıştın. :)

Böyle olacağı zaten belli değil miydi, 800 sinema salonu ne demek ya, hangi film bu kadar salonda vizyona girdi ki ! Bence şu anki başarısı beklenenden düşük, daha yüksek olmalıydı.

Beyazsoy daha bir-iki gün önce tam tersini iddia eden bir konu açmıştın. :)

Böyle olacağı zaten belli değil miydi, 800 sinema salonu ne demek ya, hangi film bu kadar salonda vizyona girdi ki ! Bence şu anki başarısı beklenenden düşük, daha yüksek olmalıydı.

katılıyorum bencede daha da yüksek olmalıydı :)

artik yeter ya.2si de türk filmi.sahsen ben forumda buna benzer tam 4 konu hatirliyorum.Admin buna artik bir son verilmeli.

artik yeter ya.2si de türk filmi.sahsen ben forumda buna benzer tam 4 konu hatirliyorum.Admin buna artik bir son verilmeli.

Recep İvedik ile Fetih 1453 aynı yapımcının filmleri. Yapımcı kendisi sürekli demeç veriyor, Recep İvedik'i geçtik diye. :)

İki filmin kalite olarak tartışılması yanlış ama gişe rakamı olarak kıyaslanması gayet normal bence.

Son düzenleme:
Recep İvedik ile Fetih 1453 aynı yapımcının filmleri. Yapımcı kendisi sürekli demeç veriyor, Recep İvedik'i geçtik diye. :)

İki dizinn kalite olarak tartışılması yanlış ama gişe rakamı olarak kıyaslanması gayet normal bence.
Onlar Dizi degil.Film
Ben ona bir soz soylemiyorum.sadece forumda ayri-ayri 4 konunun ayni sey uzerine acilmasi dogru degil.

Onlar Dizi degil.Film
Ben ona bir soz soylemiyorum.sadece forumda ayri-ayri 4 konunun ayni sey uzerine acilmasi dogru degil.

İlk başta "film" yazmışım, altta "dizi" yazdım diye gözüme sokmana gerek yoktu. :)

Yeni bir gelişme olunca yeni konu açılabilir bence, sakıncası yok. :) Daha bu işin 1 ayı var, 2 ayı var, daha kim bilir kaç konu daha açılacak. :)

bu konuyla 2 konu açtım. birincisinde recep ivedik ilk 3 gün ve ilk haftasında fetihi geçmişti. ama fetih 2 haftasında büyük atak yaparak recep ivediği geçince bunu haber yaptım.

kısacası ilk haberle bu haber farklı