Fatih Portakal'dan Açıklama!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
2443596-728xauto.png

FOX'un reyting rekortmeni, sevilen ana haber spikeri Fatih Portakal bugün yayına çıkmamıştı.

Fatih Portakal yerine Gülbin Tosun'u canlı yayında gören seyirciler sosyal medya üzerinden Fatih Portakal'a mesaj yağmurunda bulundu.

Fatih Portakal, gelen mesajlara son noktayı koyan açıklamasını yaptı. İşte o açıklama:

Dinlensin 3 gün. :A Liderler FOX'ta başlayacak, hafta içi hareketli geçiyor ana haber. Enerji depolasın. :A

Dinlensin 3 gün. :A Liderler FOX'ta başlayacak, hafta içi hareketli geçiyor ana haber. Enerji depolasın. :A
Fatihciğim üzülüyor aslında adam her gün tonlarca küfür yiyor. :A Bak bir gün çıkmadı Twitter kovuldu diye seviniyor. :A

Ben görmeyince tutuklandı mı diye Google'den aramıştım bugün. :F

Fatihciğim üzülüyor aslında adam her gün tonlarca küfür yiyor. :A Bak bir gün çıkmadı Twitter kovuldu diye seviniyor. :A

Ben görmeyince tutuklandı mı diye Google'den aramıştım bugün. :F

Fatih değil de İsmail tehlike atlattı. :A Çalar Saat Annelerinin duaları korudu.. :A:A

Fatih Portakal Tatilde filmi çeksin hazır tatil yapıyorken, yazın FOX'a lazım olacak. :A

Nazlı Çelik de sık sık ara vermeye başladı hatta bu hafta sadece 2 gün sundu. Sanırım seçim maratonuna hazırlık için enerji topluyorlar. :D

Yazın tatil az yapacaklar. Bi 5-10 günlük tatil yapsın sonra zaten büyük maraton başlayacak.:A