Fatih Portakal Yarışa Dahil Olmak İstiyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Yeni sezonda sabah haberlerinden kalkıp, FOX Ana Haber'in koltuğuna oturan Fatih Portakal, Posta gazetesine verdiği röportajda iddialı açıklamalar yaptı.

Pazartesiden Perşembeye saat 21.30'da ekranlara gelen Ana Haberi sunan Fatih Portakal, ana haber saatinin tekrar 18.30'a alınmasını istiyor.

Rakipleriyle aynı saatte yayın yapmak isteyen Fatih Portakal, iddialıyım yıkar geçerim dedi.

2e5pcPlYfcpZANRJ00rpjOML.jpg

Son düzenleme:
rakiplerin kanal D ve ATV 19:00'da yayına başlıyor,kaçak güreşme 19:00'a alınsın ana haber kim güçlü görelim.

diger kanalarda haber okuyan var, fatih portakal haberi yorumluyor, irfan degirmencide kanalDana haber geçecek.
ve artik haberi yorumlamak onemli, haber zaten interneten okunuyor, gelecek yil acunun haber programlarinin karşisina eglence programi koymasi tamamen haber okuyanlarin devrini bitirecek, ve fatih e tek rakip bence irfan degirmenci.

FOX Ana Haber'in eski saatini kastetmiş.. :))) Başarılı olacağını biliyorum değişir umarım yayın akışı..

Fatih Portakal a katılıyorum 18,30 da daha başarılı olacağına inanıyorum

Bencede eski saate dönsün başarı kaçınılmaz.O saatte bile çok iyi gidiyor erken başlasa coşar.:D

Bence direk ana haberi kaldırsınlar, Deniz Yıldızı ile Çd aynı akışla devam etisin diğer diziler 21.30 da başlasın 😎