"Fatih Harbiye" Oyuncuları BeStyle'de!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
18,975
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059


Show TV'nin Cumartesi 19.45'de sezon finali ile ekrana gelecek olan Peyami Safa'nın aynı adla uyarlanan ölümsüz eseri "Fatih Harbiye"nin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ünlü magazin dergisi "BeStyle" için kamera karşısına geçti!

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği ve Her Cumartesi 19.45'de Show TV'de ekrana gelen, senaryosunu Hayriye Ersöz'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna Sadullah Celen'in oturduğu sevilen dizi "Fatih Harbiye"nin başrol oyuncularından Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül "BeStyle" Magazin dergisinin Haziran sayısı için "Tutkulu Aşıklar" etiketiyle kamera karşısına geçip poz verdiler!

İşte o kareler;

 
Güzel resimler koymuşlar

Tebrikler büyük başarı
 
İşte bu dizi bunlara layık
Çok kaliteli resimler çekilmiş ve seçilmiş
BeStyle dergisini alacağım🙂
 
Bu ikili çok abartılmıyormu.


Güzel çıkmışlar resimlerde.
 
Pozlar harika bence. Kadir ve Neslihan iyi bir uyum içindeler hem dizide olsun hem de bu karelerde olsun ama Neslihan'ın oyunculuğunu geliştirmesi şart. İyi bir eğitim almalı Fatih Harbiye'den sonra.
 
Resimler güzel vede kaliteli
Nesli resmen gözümüzün önünde büyüdü yaaa
çok ilginç