'Fatih Harbiye' Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Başrollerinde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Serkan Şenalp ve Itır Esen'in yer aldığı, Show TV'nin sevilen dizisi Fatih Harbiye final yapıyor!

Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen'in oturduğu, senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren'in yazdığı Koliba Film - Ata Türkoğlu imzalı Fatih Harbiye düşen reytinglerinden dolayı önümüzdeki haftalarda final yapacak.

thumbnail_1408362569.jpg

Kirmizi Alarm Çalanlar: (KANALD:0 - FOX:0 - STAR:3 - ATV:3 - TRT1:3 - TV8:1 - SHOW:0)
Sil Baştan
Kurt Seyit ve Şura
Aramizda Kalsin
Diger Yarim
Kaçak
Uç Arkadaş
Yedikule Hayat Yokuşu
Yedi Guzel Adam
Hayat Agaci
Kaçak Gelinler
Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar: (KANALD:2 - FOX:2 - STAR:1 - ATV:2 - TRT1:1 - TV8:0 - SHOW:2)
Bana Artik Hicran De
Benim Adim Gultepe
Kadim Dostum
Emanet
Aşktan Kaçilmaz
Bugunun Saraylisi
Kalp Hirsizi
Kizil Elma
Ah Neriman
Fatih Harbiye
Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar (toplam): 10 dizi

Bekliyordum bu haberi aslında yaz boyu devam edip öyle bitebilirdi 2 sezon sürecek bir hikayesi yoktu. Yinede böyle zorlu bir günde iyi devam etti oyunculara ve ekibe tebrikler. :)

Koliba'mdan yeni diziler bekliyorum. :A

Kaliba etti buldu.:A Dizi Show'a geçtikten sonra fena çökmüştü zaten 2 sezon hiç dayanılmadı.:A

evet final var ama daha digil 5-6bolumde daha ekranda Koliba Film ile yeni dizi var Showa Subat ayina yetisdirilecek

evet final var ama daha digil 5-6bolumde daha ekranda Koliba Film ile yeni dizi var Showa Subat ayina yetisdirilecek
Yetiştirmesinler sakin sakin adam akıllı dizi yapsinlar yılanlarin öcü icin baya ugrastilar bunun icinde ugrassinlar seneye yayinlansin :)

Yetiştirmesinler sakin sakin adam akıllı dizi yapsinlar yılanlarin öcü icin baya ugrastilar bunun icinde ugrassinlar seneye yayinlansin :)
Ceyda Atesli dizi Subat Mart gibi baslicak

Dizi kötü düştü bu sezon toparlanması da imkansızdı bence doğru karar olmuş. :)

Bugünün Saraylısından sonra Fatih Harbiyeninde böyle olmasına üzüldüm Güllerin reklam arasında izliyordum :(