'Fatih' FOX Türkiye'ye mi Transfer Oluyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Önümüzdeki Pazartesi akşamı Kanal D'de 5.bölümü ve son bölümüyle ekrana gelecek olan Med Yapım'ın en pahalı projelerinden 'Fatih'in FOX Türkiye'ye transfer olacağı söylentileri ortaya çıkmıştı.

Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Seda Akman, Salih Bademci, Birkan Sokullu, Dağhan Külegeç, Hande Soral ve Müjde Uzman'ın başrollerinde yer aldığı ve Faruk Teber'in yönetmen koltuğuna oturduğu 'Fatih' dizisinin uygulayıcı yapımcısı Arzu Eğmir, dizinin FOX Türkiye'ye transfer olmayacağını bugün dizinin son set günü olduğunu açıkladı kişisel sosyal medya hesabında.

2sDmSjOdIIomVIC8p75dEiaL.jpg

Hiç görmedim ama....

Robyn ƦiƦi ‏@RobynRiRii15 sa
@arzuegmir Fatih FOX'a mı geçecek?

burcumania❤ ‏@aloonsomania43 dk
@FOXTurkiye fatih dizisini siz alsanız keşke izlemeye devam etsek takdir ediyorum tüm dizilerinizin arkasındasınız

MaviBoncuk ‏@MmaviBoncuk20 sa
#fatih dizisi @FOXTurkiye demi yayinlanacak artik? @arzuegmir @TVFatihDizisi

Demek ki yeterince araştırma yapmamışsın :)

Robyn ƦiƦi ‏@RobynRiRii15 sa
@arzuegmir Fatih FOX'a mı geçecek?

burcumania❤ ‏@aloonsomania43 dk
@FOXTurkiye fatih dizisini siz alsanız keşke izlemeye devam etsek takdir ediyorum tüm dizilerinizin arkasındasınız

MaviBoncuk ‏@MmaviBoncuk20 sa
#fatih dizisi @FOXTurkiye demi yayinlanacak artik? @arzuegmir @TVFatihDizisi

mantıklı karar yükselecek iş var laledevri gibi ya da fatih gibi 1 in altına düşecek de :D

Ne diyim o zaman iyi ki olmamış FOX'a geçse 0, 'lere düşerdi. :X

Bayıla bayıla izliyorum.Türkiye'nin fantastik dizi katagorisindeki en başarılı dizi.:)Ve inanılmaz güzel.
Tabi Şu Aylin Tilki olayları biraz ergenleştiriyor ama o kısımları atlıyorum zaten.:D
Şaşırttın beni açıkçası. :X

Bana pek hitap etmiyor bu konular nedense...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy