Fatih Dizisinden Duyarlı Davranış !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında yer alan, başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik ve Salih Bademci gibi isimlerin yer aldığı ancak reytinglerde de tam anlamıyla istediğini bulamayan dizi ''Fatih'' dün akşam yayınlanan bölümüyle hayvanseverlerden tam not almayı başardı.

Dizide Fatih karakterine hayat veren Mehmet Akif Alakurt ormanda kuş avlarken görüntülendi. Ancak avdan hemen sonra alt yazı olarak ''bu dizinin çekimleri sırasında hiçbir canlıya zarar verilmemiştir'' yazısı yer aldı.

Bu uygulama oldukça beğeni topladı.

atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_4a0283d8f2f4278176ec58c0f0bfb066._.jpg

Ekli dosyalar

• atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_4a0283d8f2f4278176ec58c0f0bfb066._.jpg
    atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_4a0283d8f2f4278176ec58c0f0bfb066._.jpg
    16.8 KB · Hit: 601
Setteki figüranı döven oyuncunun sahnesinde hayvana zarar verilmediği bilgisinin geçmesi çok ironik olmuş! :)

:) Ama bu oyuncu ile alakalı bir durum değil ki. Diziyi takip etmiyorum açıkçası ama böyle bir davranış benim de çok hoşuma gitti.
Keşke aynı duyarlılığı şiddet gösteren bir oyuncuya prim vermeyerek gösterselerdi demek istedim biraz da :) Değilse elbetteki hayvanların yaşam hakkına saygı gösterilmeli, yapımlarda sahne dolsun diye onlara zarar verilmemeli ama insan da aynı özveriyi hak ediyor.

Keşke aynı duyarlılığı şiddet gösteren bir oyuncuya prim vermeyerek gösterselerdi demek istedim biraz da :) Değilse elbetteki hayvanların yaşam hakkına saygı gösterilmeli, yapımlarda sahne dolsun diye onlara zarar verilmemeli ama insan da aynı özveriyi hak ediyor.
O konuda elbette haklısın. Ben de doğru bulmamıştım yaptığı o davranışı ama unutuldu gitti bak. Böyle şeyleri görmezden geliyorlar ki Fatih rolü için Mehmet Akif en büyük hatalardan biriydi zaten. Hiç yakışmıyor bence.

O konuda elbette haklısın. Ben de doğru bulmamıştım yaptığı o davranışı ama unutuldu gitti bak. Böyle şeyleri görmezden geliyorlar ki Fatih rolü için Mehmet Akif en büyük hatalardan biriydi zaten. Hiç yakışmıyor bence.
Ben de hiç yakıştırmıyorum bu role. Ne yaş olarak, ne yetkinlik olarak, ne oyunculuk olarak... Bir kere dublajlı Fatih tam bir fiyasko. Dediğin gibi unutulur; unutuldu da ama tek sorun Mehmet Akif Alakurt değil. Projenin kendisi olmamış. Reytingler de bunu gösteriyor. 10 milyon bütçe yatırılan bir proje 3 reyting ile fazla devam etmez gibi. Yakında önce günü/saati değişir, sonra da bitirilir.

Ben de hiç yakıştırmıyorum bu role. Ne yaş olarak, ne yetkinlik olarak, ne oyunculuk olarak... Bir kere dublajlı Fatih tam bir fiyasko. Dediğin gibi unutulur; unutuldu da ama tek sorun Mehmet Akif Alakurt değil. Projenin kendisi olmamış. Reytingler de bunu gösteriyor. 10 milyon bütçe yatırılan bir proje 3 reyting ile fazla devam etmez gibi. Yakında önce günü/saati değişir, sonra da bitirilir.
Zaten en başından günü yanlıştı. Bu dizi Salı ya da Pazar günü başlamalıydı. Hoş yine düşük giderdi ama en azından 4 ve üzeri alırdı belki. :)

m.akif alakurtun dezavantajı bence muhteşem yüzyıl ve halit ergenç oldu,herkez muhteşem yüzyıl ve halit ergençle mukayese etti kendisini.birde türkiyede tutmuş olan bir işin illa bi benzeri yapılacak kanal d bunu müge anlıya rakip olarak nagehan alçıyla denedi ondada başarılı olamadı,kanal d gibi kocaman bir markaya yakışmıyor bu tarz işler herzaman özgün olmakta yarar var

Gerçekten doğru yapmışlar, tebrik ederim onları. :)

Benim de dikkatimi çekmişti. Çok güzel bir davranış. Tebrik ederim. :)

Bu gece 00:45'de Fatih'in en son yayınlanan bölümünü internetten izleyeceğim. Bakalım beğenecek miyim? :) @Bully
Dizide bir Muhteşem Yüzyıl havası yok açıkçası. Çok umutluydum ama tutmadı maalesef. Bölüm idare ederdi yine de. :) Ben bitene kadar takip edeceğim diziyi. :)

O kadar tepki topladıktan sonra böyle bir davranış gerçekten güzel olmuş :)

Diğer dizilerde de oluyordu ama bittikten sonra jenerikte yazıyordu. Sahne sırasında yazması iyiymiş. :)

Kanal D ekranlarında yer alan, başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik ve Salih Bademci gibi isimlerin yer aldığı ancak reytinglerde de tam anlamıyla istediğini bulamayan dizi ''Fatih'' dün akşam yayınlanan bölümüyle hayvanseverlerden tam not almayı başardı.

Dizide Fatih karakterine hayat veren Mehmet Akif Alakurt ormanda kuş avlarken görüntülendi. Ancak avdan hemen sonra alt yazı olarak ''bu dizinin çekimleri sırasında hiçbir canlıya zarar verilmemiştir'' yazısı yer aldı.

Bu uygulama oldukça beğeni topladı.

Ekli dosyayı görüntüle 20756
Bu dizi için artık bir Fatiha duası lazım artık bu dizi perşembe yolcusu gibi geliyor
yani şöyle bir ses var içimde
Pazartesi
İntikam
Salı
yalan dünya
Çarşamba
Kayıp
Merhamet
perşembe,
Fatih
Cuma
çalıkuşu