"Fatih" Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Merve Girgin'in yaptığı "Fatih" dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Funda Çetin'in senaryosunu kaleme aldığı ve Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Dağhan Külegeç ve Seda Akman gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı "Fatih" dizisi 30 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de başlıyor.

apbs.twimg.com_media_BUcjtq5CYAAw6ae.jpg

Ekli dosyalar

• apbs.twimg.com_media_BUcjtq5CYAAw6ae.jpg
    apbs.twimg.com_media_BUcjtq5CYAAw6ae.jpg
    38.1 KB · Hit: 593
Fatih Pazartesi olduğuna göre A.Ş.K. Çarşamba olacak. Geriye Yalan Dünya kalıyor o da Cuma 20.00. :)

Aslında A.Ş.K. Cuma 20.00 olsa da, kayıp tıpkı Kayıp Şehir gibi PT2`de yükselişe geçse. Yalan Dünya da Çarşamba olsa.

Çünkü, Cuma Medcezir de var, eğer Yalan Dünya o gün başlarsa Medceziri ancak netten izleyebilirim.

Geçen sene aylarca Cuma Cuma dedim bu sene aldılar bu sene de Medcezir var. :bağır:

Fatih Pazartesi olduğuna göre A.Ş.K. Çarşamba olacak. Geriye Yalan Dünya kalıyor o da Cuma 20.00. :)

Aslında A.Ş.K. Cuma 20.00 olsa da, kayıp tıpkı Kayıp Şehir gibi PT2`de yükselişe geçse. Yalan Dünya da Çarşamba olsa.

Çünkü, Cuma Medcezir de var, eğer Yalan Dünya o gün başlarsa Medceziri ancak netten izleyebilirim.

Geçen sene aylarca Cuma Cuma dedim bu sene aldılar bu sene de Medcezir var. :bağır:
Yd cuma mi oldu

Ha pardon tahmin

Bir hafta daha ertelenir bence. Doğru düzgün tanıtım yapmadılar 10 günde başlatmazlar. Üstelik Çalıkuşu ve AŞK da var. Önceliği onlara verirler.

Öyle olacak gibi. Kayıp bence PT2`ye alınır. Bu hafta yükselse bile 5 reyting alır A/B`de. Yalan Dünya ile 8 falan almak varken Kanal D bence PT2`de dener diziyi.

Aslında Cumayı geçen sene istiyordum. Bu sene Çarşamba olsun istiyorum. Çünkü, Çarşamba tek rakipi Muhteşem olacak ki, o da düşmüştü son zamanlarda. Ama en kötü ihtimalle 2. olur Çarşambaları. Martta Muhteşem bitince de zirveye tırmanır. :)

Bence ilk üçte olup zirveyle arasında az farkın olması kanal d yi memnun eder çünkü büyük ihtimal bu dizi çok konuşulur kanal d o yçzden diziyi elinde tutar.

Başarılı oyuncular mı bunlar?
Dağhan komedide oynamalıydı.Gamze özçelik o kadarda başarılı bir oyuncu değil.Resimleride beğenilmemiş.Geriye mehmet akif kalıyor onda sorun yok ama diğer oyuncuları kötü.
İkinci bir veda vakası yaşayabilir kanal d

Beklenilen günde başlıyor. A.Ş.K. da Çarşamba yayınlanır büyük ihtimalle. :)

Eğer bu haber doğruysa çok iyi bir karar vermiş kanal.:)

A.Ş.K. Cuma yayınlansın.Yalan Dünya'da Çarşamba.:)Kanal D'yi ancak bu kurtarır.:)

zor bi günde yarışacak. ama tarihi doğru gelmedi bana pek daha geç başlar muhtemelen.

Zirvede olmaz diye tahmin ediyorum . Pazartesi A.Ş.K olsaydı keşke :) Ben A.Ş.K'ı , Fatih'ten daha iddalı buluyorum :)

Zirvede yer almasa bile Kanal D için başarılı sonuçlar alacağını umuyorum..