Fatih Dizisi Kanal D'de mi Yayınlanacak?

Ne yaptın Cuma dün itibariyle Kanal D'nin en iyi günü neredeyse
Salıdan daha iyi değil ama.

Cuma iyi olabilir. Ama Arka Sokaklar`ın A/B yükselişini nasıl sürdüreceğine bağlı
Eğer Pazartesi Yalan Dünya totalde 5, A/B`de 8 reytingi geçerse Pazartesi de Cum`nın önüne geçer.
Ayrıca haftasonu daha iyi durumda bence

Aslında baktığımız zaman Cuma şu an en zayıf günü. A/B`de ne kadar fazla alırsa o günü iyi oluyor. Cuma A/B`de en düşük oranlarını alıyor

Ocakta burada ol
Çünkü çok dalga geçecez sizle

Olurum. Ama dalga geçenlerden değil geçilenlerden olacaksın

- - - Ekleme - - -

Gelecek haftadan itibaren cuma günü ab de ilk 3 içerisinde olacağını düşünüyorum

haluk panpa hoşgeldin

konuya dönersek kanal d bu kadar masraflı işe girmez tutup tutmayacağı belli değilken zaten dizi için boş günüde yok

Ocak'ta olmaz zaten boşa konuşmaya gerek yok. Kanal D'nin 3 tane dizi projesi varken Fatih gereksiz olur zaten. Ama gelecek sene Kuzey Güney ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki olmayacağı için bu iki dizinin yerine bu dizi ve Cevdet Bey ile Oğulları olabilir...

Kanal D'nin çok iyi bir hamle çabasında olduğunu söylemek istiyorum. Bu dizi Kanal D'yi iyi yerlere taşıyabilir.

Evet, katılıyorum. Güçlü bir dizi biterken yerini çok güçlü bir dizi ile doldurmak gerek. Kanal D bu hatayı kaç kez yaptı. Yaprak Dökümü biterken yerini Şüphe ile doldurarak Çarşambayı kaptırdı, Hanımın Çiftliyi biterken yerini Bir Çocuk Sevdim ile doldurarak Cuma`sını kaptırmıştı