merhaba forumdaki herkese.
Merhaba forumdaki herkese.
Eminim.Çünkü Vadi bu sene döktürüyor.İntikamı da ezer geçer
Fox izliyon mu kardeş?Merhaba forumdaki herkese.
Aynen. Ben de öyle düşündüm. Ama Ocakta falan başlarsa Cuma olur kesinlikle
Böyle bir transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum.
Ocakta burada olVadi bu sene döktürüyor çünkü karşısında güçlü hiçbir rakip yok. İntikam ezilmez ezer bence 😉
Salıdan daha iyi değil ama.Ne yaptın Cuma dün itibariyle Kanal D'nin en iyi günü neredeyse
Ocakta burada olÇünkü çok dalga geçecez sizle
Gelecek haftadan itibaren cuma günü ab de ilk 3 içerisinde olacağını düşünüyorum
Salıdan daha iyi değil ama.
Cuma iyi olabilir. Ama Arka Sokaklar`ın A/B yükselişini nasıl sürdüreceğine bağlıEğer Pazartesi Yalan Dünya totalde 5, A/B`de 8 reytingi geçerse Pazartesi de Cum`nın önüne geçer.Ayrıca haftasonu daha iyi durumda bence
Aslında baktığımız zaman Cuma şu an en zayıf günü. A/B`de ne kadar fazla alırsa o günü iyi oluyor. Cuma A/B`de en düşük oranlarını alıyor
Salıdan daha iyi değil ama.
Cuma iyi olabilir. Ama Arka Sokaklar`ın A/B yükselişini nasıl sürdüreceğine bağlıEğer Pazartesi Yalan Dünya totalde 5, A/B`de 8 reytingi geçerse Pazartesi de Cum`nın önüne geçer.Ayrıca haftasonu daha iyi durumda bence
Aslında baktığımız zaman Cuma şu an en zayıf günü. A/B`de ne kadar fazla alırsa o günü iyi oluyor. Cuma A/B`de en düşük oranlarını alıyor
Vadi bu sene döktürüyor çünkü karşısında güçlü hiçbir rakip yok. İntikam ezilmez ezer bence 😉
Evet, katılıyorum. Güçlü bir dizi biterken yerini çok güçlü bir dizi ile doldurmak gerek. Kanal D bu hatayı kaç kez yaptı. Yaprak Dökümü biterken yerini Şüphe ile doldurarak Çarşambayı kaptırdı, Hanımın Çiftliyi biterken yerini Bir Çocuk Sevdim ile doldurarak Cuma`sını kaptırmıştıOcak'ta olmaz zaten boşa konuşmaya gerek yok. Kanal D'nin 3 tane dizi projesi varken Fatih gereksiz olur zaten. Ama gelecek sene Kuzey Güney ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki olmayacağı için bu iki dizinin yerine bu dizi ve Cevdet Bey ile Oğulları olabilir...
İnşallah ömrümüz yeter de KURTLAR VADİSİNİN intikamı nasıl ezdiğini görebilirizOcak'ta ezenide ezilenide görmek üzere
- - - Ekleme - - -
Ocak'ta ezenide ezilenide görmek üzere
tmm ama ezen KVP ezilen intikam
İnşallah ömrümüz yeter de KURTLAR VADİSİNİN intikamı nasıl ezdiğini görebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?