Fatih Al 'Karadayı'da!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1410694814.jpg

atv'nin fenomen dizisi Karadayı'nın kadrosuna bir ünlü isim daha dahil oldu!

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un yer aldığı ve yarın akşam 3.sezonuna başlayacak olan Ay Yapım imzalı fenomen dizi Karadayı kadrosuna ünlü isimleri katmaya devam ediyor.

Bu sezon Reha Özcan, Funda Eryiğit, Sermet Yeşil ve Hüseyin Soysalan'ı kadrosuna katan diziye, daha önce Muhteşem Yüzyıl ve Not Defteri dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Fatih Al dahil oldu. Fatih Al, dizide Yusuf karakterini canlandıracak.

Karadayı, yeni sezonuyla yarın akşam atv'de!

Son düzenleme:
İsim iyi isim olmuş, konudaki resme bakınca nedense öğretmen karakterini canlandıracakmiş gibi :X Songulün hocası olur artık :F

by tapatalk

FOX'a hala "Not Defteri geri dönsün" diye yalvarmaya inatla devam eden zekasızlar (kusura bakmayın), bu haber sayesinde gerçeğin farkına varmışlardır inşallah...

Bu arada kendisi başarılı bir oyuncu. Muhteşem Yüzyıl ve Not Defteri'nde çok iyiydi. Sinema filmi Daire'de de harikalar yaratıyordu. Ben de karakterinin ön plandan olmasını isterim. Karadayı'ya da yakışacağından eminim. Bu arada dizi hala transfer bombaları patlatmaya devam ediyor. Geçen sezondaki düşüşten sonra toparlayacağına inanıyorum bu sene. Tabii Ulan İstanbul nedeniyle netten izleyeceğim, kusura bakmasın MahFer... :) Merakla bekliyoruz...

Çok iyi bir transfer bu işte :) Diziye önemli bir katkı yapıcaktır

Allah'ım sana geliyorum. Abi bu adam iyi oyuncuydu profilide gayet iyi gidiyordu niye böyle hataya düştü.:(

Allah kurtarsın.:F

Not Defteri ile oldukça beğeni toplamıştı oyuncu. Karadayı iyi bir ismi daha kattı bünyesine. Hayırlı olsun :)

Süper transfer. [HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG] kadrosuna çok iyi isimleri kattı. :D Yarın bomba gibi geliyoruz. :Z

Karadayı bu sezon çok iyi transferler yaptı. 3.sezona karşı çıkan ben soluksuz izleyeceğim :D

Matrakçı iyidir. :A Güzel transfer olmuş dizi adına. :)