- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
Sen niye komik buldunAhahahhaha..
Şaşırttı herkes
Sen niye komik buldunAhahahhaha..
Bu adamın hareketleri, şarkıları falan hep komik gelir çünküSen niye komik buldun
Şaşırttı herkes
Fotoyuda beğenmişsindir umarımBu adamın hareketleri, şarkıları falan hep komik gelir çünkü
Yapma...
Doğru ya, bunu biliyorum
Doğru ya, bunu biliyorumgece yazarken aklıma gelmemişti
Haklısın, insanlarının ne düşündüğünü hiç umursamadımtam senlik şarkı buu
Boşver be
Elalem ne derse desin
Hadi hadi hadi hadi hadeee
Haklısın, insanlarının ne düşündüğünü hiç umursamadım
Kız niye paylaştın. Dilime dolanacak şimdi tüm gün
Forumda atanlar mutlaka vardır hocam ama ben atmadım en azından sadece dinledimBaşta @Maskeli Fedai olmak üzere bugün reise sallayanların, dalga geçenlerin, gülenlerin tamamı zamanında “Hadi Hadi” isimli şarkısı eşliğinde göbek atmıştır... Birbirimizi kandırmayalım.
Başta @Maskeli Fedai olmak üzere bugün reise sallayanların, dalga geçenlerin, gülenlerin tamamı zamanında “Hadi Hadi” isimli şarkısı eşliğinde göbek atmıştır... Birbirimizi kandırmayalım.
Kendisi atmış ve yanına arkadaş almak için öyle yazmışForumda atanlar mutlaka vardır hocam ama ben atmadım en azından sadece dinledim
Forumda atanlar mutlaka vardır hocam ama ben atmadım en azından sadece dinledim
Hocam atmadım diyor, @Dosi attı diyor hanginize inanacağım...Kendisi atmış ve yanına arkadaş almak için öyle yazmış
Ha ben de oynadım o müzikte
Dosi atmış ben atmadımHocam atmadım diyor, @Dosi attı diyor hanginize inanacağım...
Dosi atmış ben atmadım
Hocam attıysa bile reisin aşağıdaki sanat eseri ile atmıştır zaten.
Sayın admin de atmış belli...Hadi Hadi ve Sus adlı eserlerini pek sevdiğim yüce sanat insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?