Farklı Hayatlar Karakter(Oyuncu) Tanıtımları

Dizinin ilk bölümünü merak ediyormusunuz?

• Evet,Çok Merak Ediyorum

Oy: 3 75.0%
  • Hayır,Hiç Merak Etmiyorum

Oy: 0 0.0%
  • Ehh işte biraz merak var

Oy: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
Esra Ronabar (Hacer Erova);Merve Erova ve Ebru Erova adında 2 kız çocuğu bulunmakta çok fakir ve kızlarına bakamakta 40 lı yaşlarda bir kadın....

Vahide Gördüm (Perihan Korkmaz);Fakir,Kapıcılık yapan 45 li yaşlarda bir kadın..Merve Korkmaz adında çocuğu var fakat merve dışında bir kızı daha var ve İsmail Korkmaz ile evli kapıcılık yapmaktalar.....

Merve Sevi (Ebru Erova)-(Hanoğlu);Genç hayalleri peşinde koşan zengin ailenin zengin kız çocuğu.20 li yaşlarda olan ve tutkuları olan bir genç kız

Duygu Yetiş (Merve Erova)-(Korkmaz);Fakir ve para sıkıntısı yaşayan kapıcıların genç ve güzel 20 li yaşlardaki kızı....

Ahu Türkpençe ( Sevilay Hanoğlu) ;Zengin belirli bir ün ve şöhrete sahip güzel orta yaşlarda(40) olan ve Mehmet Hanoğlu'nun bakımlı eşi....

Mete Horozoğlu (Mehmet Hanoğlu);Bir şirket sahibi ve dolanbaçlı yollarla kazanılan bir para yüzünden başı büyük belada olan bir 45 li yaşlardaki adam....

Berk Atan (Selim Yılmaz);Zengin ve Yakışıklı 20 küsür yaşlarındaki bu genç tüm genç kızların rüyalarındaki beyaz atlı prens....

Muhammed Uzuner (İsmail Korkmaz);50 li yaşlarda olan ve Perihan Korkmaz'ın kocası olan bu adam gündüzleri kapıcılık yapmakta ve geceleri başka işlerde çalışmakta....

Konuyu okuyanlar lütfen ama lütfen hangi karakteri beğendiklerinide yazabilir mi? acaba....

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi