Farklı Hayatlar Yeni Sezon Tanıtım

Daha önce ki bölümleri okumadım.

Onun için yazı düzenine bakarım , düzenine bakarım yorum ederim sana.

Yeni Sezon Tanıtım- Yeni Bölüm Cuma Günü FF'da

Bugün senin beni görmen tamamen hayatımı dondurdu,Herşey gözlerimin önünden
film şeridi gibi geçti ,Hayat eskiden daha güzeldi,fakat bu eski kelimesi neye göre eski
niçin eski bilemedim,keşke hiç büyümeseydim,keşke hiç sana aşık olmasaydım
ve en önemlisi keşke hiç sana yalan söylemeseydim.
Evet malesef ama malesef yalan söyledim sevdiğim adama öyle bir yalan söyledim ki ,eğer gerçekleri öğrenmiş olsaydı benim yanımda bir dakika daha durmaz suratıma bile bakmazdı,ama mecburdum gerçeği anlatamazdım,Çünkü ben fakir bir ailenin kızıydım ,
üstüne üstün fakir olmamda yetmezmiş gibi kapıcı kızıydım,yok hayır ben aileme haksızlık etmekteyim. Eğer suçlu aramam gerekirse,suçlu ben olmalıydım,herşeyi gerçeğiyle anlatmış olsaydım belki olduğum gibi kabul edilebilirdim,ama ben kolaya kaçtım hayatımı mahvetcek bir işe imza attım ,evet suçluyum fakat buda yetmezmiş gibi yalan söylediğim kişiye aşık oldum .onu kaybetmek istemiyorum ama eğer gerçekler birgün ortaya çıkacak olursa bunun sonum olacağını adım gibi biliyorum. Bu yüzden herşeyi eğrisiyle doğrusuyla anlatmayı
tercih ediyorum,seni kaybetmek pahasına bile olsa herşeyi....
Merve Erova
Yazarak kağıdı mektubun içerisine koyar ve üzerine "Gerçekler... " diye not düşerek
mektubu Selim'in odasındaki komidinin üzerine bırakır ve göz yaşları içerisinde ağlayarak kapıdan koşar adımlarla çıkar...

Son düzenleme:
bekliyoruz cnm ama çığlık kadın hayatı farklı hayatlar 3 diziyi nasıl götürmeyi düşünüyorsun 2 dizi hakkın var

bekliyoruz cnm ama çığlık kadın hayatı farklı hayatlar 3 diziyi nasıl götürmeyi düşünüyorsun 2 dizi hakkın var
Geldin yine moral bozmaya
Şimdi kadın hayatını başkası yayınlar mesela sen
çığlık bitincede ben devralırım senden