Farklı Hayatlar Gerçek Yaşamlar,ikiz kardeşlerin hayatla imtihanının anlatıldığı dizimiz teknik aksamalardan dolayı 1 saat içinde yayınlanacaktır ...Anlayınız için teşekkür ederiz..sizi beklettiğimiz için özür dileriz.....
Yok canım benim yaa sorun bende değil ....niye boşluyum....dün kuzenciklerim geldi senaryoyu bende yazmıştım word dosyasına kaydettim burda benim resimlerim dosyalarım gitti anlıyacağın..yoksa önemsiyorum ....off offf..şimdi yazacam tekrardan artık ne kadar olursa yorgunluktan aklımdada pek bişey yok ama idare ediceniz....braz boşlamış gibi görünüyordun zaten 🙂🙂🙂
aaaa çok kötü olmuş bence kolaj bölüm yayınla bu akşam ilk 2 bölümün karışımını falan sunYok canım benim yaa sorun bende değil ....niye boşluyum....dün kuzenciklerim geldi senaryoyu bende yazmıştım word dosyasına kaydettim burda benim resimlerim dosyalarım gitti anlıyacağın..yoksa önemsiyorum ....off offf..şimdi yazacam tekrardan artık ne kadar olursa yorgunluktan aklımdada pek bişey yok ama idare ediceniz....
Yok yazıyorum aklımda kalanlardan merak etme aynı tadı vereceğim.... offaaaa çok kötü olmuş bence kolaj bölüm yayınla bu akşam ilk 2 bölümün karışımını falan sun
senaryoyuda yeniden toparlayınca 3.bölümüde haftaya yayınlarsın yanı aceleye getirme bence
🙂🙂🙂
Bunu mete değilde başkası patlatsa... ???mete bombayı patlatsın işte öyle gönderme kimin emrinde olduğuda polis tarafından bilinmiyor@gözlemci
@gözlemci yazdım
Tamam eklemeye çalışıcam.... hemen şimdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?