Sağolasın aga evet haftaya sezon finaligüzel olmuş aga Ayşen hamile
puanım 10
Sağolasın aga evet haftaya sezon finaligüzel olmuş aga Ayşen hamile
puanım 10
merakla bekliyorum agaSağolasın aga evet haftaya sezon finali
Kesinlikle @destere den esinlendim diyebilirim10 verdim burdakı mert karakteri kesinlikle @destere bu seferde isim değiştirip sızmış senaryona bir haltlar karıştırıyor yapmış yapacağını yine hahaha
Sihirli annemi erler film yapmakla uğraşmaz o biraz da ciddiyetli projelerde yer alıyor,ama yapsa hiçde fena olmazdı devamlı başlarına bir iş gelirdi@gözlemci sihirli annemi erler film yapsa ne olur bide kanal d de
Teşekkürler,haftaya sezon finali dikkatini çekerim ,sana göre bir bölüm bizleri bekliyor olabilir fazla birşey demiyorum anlaşılmasın diye ama var yani 😉harika olmuş @gözlemci yazı okunur anlaşılır bir şekilde hikayede akıcı sıkmadan sonuna kadar gidebiliyoruz ..
ah keşke biraz daha ayrıntıya girebilseydin
mesela =
Bunun üzerine Mert,Ayşen'i yatak odasına götürür ,beraber yatarlar....
Ayşen sabah uyanır erkenden ve kendini Mert'in yanında bulur bunun üzerine hemen üzerini giyer ve evi terk eder....
-------------------------
bu anlatılanlarda mertin ayşenle yaptıklarını göremiyoruz yattılar kalktılar ayşen hamile kaldıorda nolduda ayşen hamile kaldıayşen aynı kemal sunalın karısına dediği gibi ceketi üstüne atınca hamile kalanlardanmıdır
puanım =10
Anam ben okumadan mı yayayınladım , heyecan yok diyir herkes,haftayı kaçırma derim teşekkür ederimGüzel ama heyecan pek yok gibi puanım 9
owww dolap molapKesinlikle @destere den esinlendim diyebilirimyada gene gizlice senaryoma sızmış olabilir 😳
Sihirli annemi erler film yapmakla uğraşmaz o biraz da ciddiyetli projelerde yer alıyor,ama yapsa hiçde fena olmazdı devamlı başlarına bir iş gelirdi
Teşekkürler,haftaya sezon finali dikkatini çekerim ,sana göre bir bölüm bizleri bekliyor olabilir fazla birşey demiyorum anlaşılmasın diye ama var yani 😉
Anam ben okumadan mı yayayınladım , heyecan yok diyir herkes,haftayı kaçırma derim teşekkür ederim
Bunda yoktu dolap felan o çığlıktaydı yaowww dolap molap) şimdiden prova yapayım)
Güzel olmuş bu fragman sen mi hazırladın yoksa @pompy
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın 😉Süper olmuş kardeşim puanım 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?