Farklı Hayatlar 8.Bölüm-Yeni Bölüm

Diziyi lütfen oylayınız?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 1 14.3%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7
10 verdim burdakı mert karakteri kesinlikle @destere bu seferde isim değiştirip sızmış senaryona bir haltlar karıştırıyor yapmış yapacağını yine hahaha

harika olmuş @gözlemci yazı okunur anlaşılır bir şekilde hikayede akıcı sıkmadan sonuna kadar gidebiliyoruz ..

ah keşke biraz daha ayrıntıya girebilseydin

mesela =

Bunun üzerine Mert,Ayşen'i yatak odasına götürür ,beraber yatarlar....
Ayşen sabah uyanır erkenden ve kendini Mert'in yanında bulur bunun üzerine hemen üzerini giyer ve evi terk eder....
-------------------------
bu anlatılanlarda mertin ayşenle yaptıklarını göremiyoruz yattılar kalktılar ayşen hamile kaldı
orda nolduda ayşen hamile kaldı
ayşen aynı kemal sunalın karısına dediği gibi ceketi üstüne atınca hamile kalanlardanmıdır

puanım =10

Güzel ama heyecan pek yok gibi puanım 9

10 verdim burdakı mert karakteri kesinlikle @destere bu seferde isim değiştirip sızmış senaryona bir haltlar karıştırıyor yapmış yapacağını yine hahaha
Kesinlikle @destere den esinlendim diyebilirim
yada gene gizlice senaryoma sızmış olabilir 😳
@gözlemci sihirli annemi erler film yapsa ne olur bide kanal d de
Sihirli annemi erler film yapmakla uğraşmaz o biraz da ciddiyetli projelerde yer alıyor,ama yapsa hiçde fena olmazdı devamlı başlarına bir iş gelirdi

Teşekkürler,haftaya sezon finali dikkatini çekerim ,sana göre bir bölüm bizleri bekliyor olabilir fazla birşey demiyorum anlaşılmasın diye ama var yani 😉

Güzel ama heyecan pek yok gibi puanım 9
Anam ben okumadan mı yayayınladım , heyecan yok diyir herkes,haftayı kaçırma derim teşekkür ederim

owww dolap molap
) şimdiden prova yapayım
)