Farklı Hayatlar-7.bölüm/Yeni Bölüm

Lütfen Diziyi Reyting Açısından Oylayınız!!

• 10

Oy: 6 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    6

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
mllRQZ.jpg

Farklı Hayatlar 6.Bölüm Özeti
Mahkeme günü hakim bey'e verilen delil ardından Ayşen serbest bırakılır ,Ailecenek evlerine dönerler,onlar döndüğü sırada Hacer Erova kızlarının izini arama peşindedirler kapıda karşılaşırlar kimse birbirini tanımadan yollarına devam ederler...Fakat olanlardan dolayı Ebru bazı şeylerden kuşkulanmıştır,
Ebru ,Merve'nin bütün yaptıklarını annesi Perihan'a şikayet eder,ama hiçbir sonuç alamaz.Diğer taraftan İsmail kızını almak için okula gider Merve kıl payı Selim ile beraber yakalanmaktan kurtulur,babasının peşine takılarak eve gelir,annesinin isteği üzere üstünü başını değiştirir görücülerin geleceğinden haberi yoktur ,Herşey hazırdır kapıcıların kapısı çalar babasının isteği üzerine kapıya Merve bakar ve kapıyı açar....
Farklı Hayatlar 7.Bölüm -Yeni Bölüm
Bölüm Oyuncuları:

Vahide Gördüm (Perihan Korkmaz)
Duygu Yetiş (Merve Erova)-(Korkmaz)
Merve Sevi (Ebru Erova)-(Hanoğlu)
Muhammed Uzuner (İsmail Korkmaz)
Esra Ronabar (Hacer Erova)
Mete Horozoğlu (Mehmet Hanoğlu)
Ahu Türkpençe ( Sevilay Hanoğlu)
Berk Atan (Selim Yılmaz)
Ebru Cündübeyoğlu (Selen Yılmaz)

Yeni oyuncu Demet Özdemir(Gizem Yıldız)

Evde herşey yerli yerindedir ,yemek masası kurulmuş herşey hazırdır,Merve en güzel elbiselerini giymiş misafirlerin kim olduğunu bilmeden gelmelerini beklemektedir,nihayet kapı çalar Merve heyecanla kapıya doğru ilerler,kapıyı açar ve gördüklerine inanamaz.Ellerinde 1 demet paketlenmiş bir çiçek ve bir de çikolata olan 3 kişi içeriye doğru adım atmak üzere Merve'nin yüzüne bakmaktadırlar.Merve şaşkınlıkla kapıyı kapatıverir.
İsmail:Kızım neden kapadın misafirlerin üzerine kapıyı
Merve sinirlenmiş bir halde
-Baba onlar ne için geliyor ellerinde çiçekler ve çikolatalar var
İsmail:Kızım onlar senin için gelen görücü adayları ...
Merve bağırarak;
-Benim görücüye felan ihtiyacım yok ,
İsmail :Kızım hele sakinleş otur vermek zorunda değiliz ya bir girsinler hiç olmadı ,diyerekten Merve'yi sakinleştirir
Merve sakinleşerek yerine oturmuştur fakat bacakları titremektedir,içinden nerden çıktı bunlar diyerek kendi kendine düşünmektedir...
Kapıya doğru yönelen Perihan gözlerini kısarak kapıyı açar ,
-Ee buyrun hoşgeldiniz,içeri geçin bari...
Misafirler içeri geçer, Merve'yi çok beğendiğini devamlı dile getiren Hasan gözlerini Merve'den alamamaktadır...
Merve ise devamlı somurtarak Hasan'a tepkisini belirtmektedir fakat anlayan kim...
Herkes oturmuştu,sohbetlere başlanmıştı,ismail kızına dönerek:
-Kızım hadi kahveleri yapıverinde getirin
Merve sinirle ayağa kalkar,mutafağa gider homurdanarak kahveleri koyar
Tepsiyi önce Hasan'ın annesi ve babasına uzatır daha sonra kendi annesi ve babasına uzatır ,en son olarak hasan'a uzatacağı sırada tepsiyi hasan'ın üzerine döküverir,Sıcak kahveden dolayı yanan Hasan fırlayarak ayağa kalkar , o sırada Hasan'ın annesi bu işe çok sinirlenerek
-Hadi oğlum gidiyoruz sana başka kız mı yok bilerek döküverdi kahveyi üzerine,diyerek evi terkederler...
Merve bu işe çok sevinirken ,İsmail ise çok sinirlenmiştir...
Şirketinin muhasebe kayıtları polisler tarafından incelenen Mehmet Hanoğlu'nun başı büyük beladadır,İncelemeler sıkı elenip sıkı dokunmaktadır
Diğer tarafdan Hacer Erova tanıdık ,tanımadık herkese Merve'nin küçüklük fotoğrafını göstermektedir,tanıyan bilen var mı ? diye ama kimseden bir yanıt bulamaz,Sonra kısa bir süre düşünür ve Ebru'yu tekrar görmede karar kılar,Zengin ailenin oturduğu apartmana gelir 5.kata kadar çıkar kapıyı çaldığında bu sefer kapıya Sevilah hanım çıkar evde kimse yoktur apar topar Hacer'i içeri çeker :
-Bana bak kadın senin ne işin var burada,biz seninle ne anlaşmıştık,size para karşılığında yıllar önce kızınızı sizden almıştık,şimdi ne oldu paranız mı biti ?,diyerek kadını sarsar
Saarsılan kadın ne olduğunu anlayamamıştır,ve sessizce boynunu büker ve arkasına bakmadan apartmanı terk eder....
Nihayet Merve için bir okul günü daha gelmiştir aradaki cumartesi-pazar'ında geçmesinin ardından iyice moralini toparlamış ve okula gitmek için hazırlanmıştır ,lakin halen üzerinde düzgün bir kıyafet yoktur ,o sırada odasına annesi girmektedir;
Perihan kızının saçlarını okşayarak:
-Ah kızım ,canım kızım keşke bende seni en güzel elbiseler içerisinde okula gönderebilseydim,keşke herşeyin en güzelini alabilseydim,ama olmuyor biz kapıcıyız elimizden ne gelir ki...
Merve Annemm sen elinden geleni yapıyorsun zaten ,ama bende birgün herşeiyn en iyisini aalcağım,senide rahat ettireceğim,der
Ve neyse anne böyle gideyim fazla dersim yok zaten hemen hızlıca çıkar eve gelirim ,bunlar beni idare eder zaten diyerke evden çıkar,durağa gider otobüsünü bekler ,ve okuluna gider...
Derse gireceği sırada diğer okullardan ek kontanjan ile gelen Gizem ile kapıda karşılaşır,Gizem genç güzel tüm erkekleri baştan çıkarabilicek cazibeye sahip birisidir,Merve kapıdan içeriye sınıfına doğru geçer o sırasa Gizem de içeri geçer ve Merve'nin yanına oturur ,
Merve burası Selim'in yeriydi demeden kız kendini tanıtır
Merve Gizem ile çok iyi anlaşır ,fakat Gizem herşey için içten pazarlıklı bir kızdır ....
Diğer taraftan Gizem Ebru ile de çokdan tanışmıştır ,Aralarında neler geçti kimse bilmemektedir...
Okulda dersleri bittikden sonra Merve apar topar çantasını toparlar ve hemen çıkmak için yeltenir fakat Selim biraz bir yerlerde takılalım mı demesine karşılık Merve istemeden de olsa kafasını sallayarak olumlu bir yanıt verir ,Bu sırada Ebru onların cafede otururken fotoğraflarını çeker ve çıkartır Perihan hanıma götürmek için fakat elindkei fotoğrafalrdan birkaçı okulun bahçesine saçılır ve uçar
Rastgele oğluyla buluşmak için evden çıkan Selen Yılmaz kampüsün bahçesine gelir o sırada yerde oğlu ile beraber bir kızın karşılklı birşeyler yediğini görür ,O sırada Ebru okulun kapısına doğru yürümektedir onu gören
Selen Yılmaz:Ebru oğlumu gördün mü? ,
Ebru:Evet Selen hanım gördüm oğlunuz Selim içeride
Selen fotoğrafı göstermek için elini kaldırdığı sırada
Ebru:hemde yanında bir kız var gidinde kendiniz görün.... ,diyerek hızlıca kapıdan çıkar
Selen koşarak okulun cafesine gider baktığında oğlunu tek görür ,Merve o sırada lavobaya gitmiştir .
Oğluyla oturur ve fotoğrafı gösterir,merve fotoğrafta yan çıkmış ve net bir şekilde gözükmemektedir..
Lavobadan çıkan Merve okulun bahçesine girdği sırada yerd ekendi fotoğrafını bulur ve birde soluna bakar ki Selim bi kadınla oturmaktadır bu kadının annesi olduğunu dergilerden bilmektedir....
Apar topar çıkmak için yeltenir fakat telefonunu masa unutmuştur,
Bu sırada Selen oğlu ile tartışmaktadır
Selen Yılmaz: Kim o kız ?
Selim:Hangi kız?
Selen:Hangi kız olacak fotoğraftaki,diyerek fotoğrafı masaya fırlatır
O sırada Selim ile Annesini izleyen Merve telefonunun içerde kaldığını ve nasıl alabileceğine dair planlar kurmaktadır...
Diğer taraftan Zengin ailenin evinin kapısı polisler çalmıştır...Mehmet Hanoğlu'nu vergi ödemediği için götürmek üzere gelmişlerdir....
Diğer tarafdan Selim ile Selen konuşurken masada telefon çalmaktadır,herkesin dikkatini çekmiştir ...Bu sırada Merve gözlerini yumarak ;
Merve :Eyvah!,

---------------------------------------------------/.Bölüm Sonu./---------------------------------------

Yazan ve Yöneten;Enis Kartal

Kanal:Bodrum Tv

Son düzenleme:
Hacer kundaktayken ayrılmamış mıydı bebeklerden kim bebek resminden birini tanır )))

İsteme olayı olmamış adamların suratına kapı kapanıyor üstelik merve babasına bağırıyor bunlsr kim diye bunlardan dolayı gitmiyorlar merve kahve döküyor gidiyorlar ))
Hacer kızını bulmuş onu eskiden para verdik diyerek kızını görmesini egelemek pek olmamış gibi

Tamamdır aga okuyorum televizyonda çok önemli bişey dinliyordum da :D

Hacer kundaktayken ayrılmamış mıydı bebeklerden kim bebek resminden birini tanır )))

İsteme olayı olmamış adamların suratına kapı kapanıyor üstelik merve babasına bağırıyor bunlsr kim diye bunlardan dolayı gitmiyorlar merve kahve döküyor gidiyorlar ))
Hacer kızını bulmuş onu eskiden para verdik diyerek kızını görmesini egelemek pek olmamış gibi
Bir kaç bölüm öncesinde bir ayrıntı vardı orayı sen kaçırmışsın sanırım ,orada bebeklerini verdiklerinden zengin aileyi tanıyordu felan ayrıntılar vardı kaçırmışsın sanırım....

isteme olayına gelirsek orada kapyıı kapatıp ailenin konuşmasını dışarıdaki nasıl duyabilir ,kaldıki duysa bile oğlu için gelmiş olabilir ama sonradan bilerke kahveyi dökmesi olayları taşırmasına neden olur....

kızını engelleme olayı şu şekil zamanında para vermişlerdi Sevilay hanımlar onun kocası da para aldığı için bir daha gelmeyeceklerdi..

Belki birkaç ayrıntıyı kaçırmış olabilirsin uzun yazdığım için....

aaa sonu merak uyandırıcı bitti yine :kiki::kiki:
10 verdim güzel şekilde devam ediyorsun 😵😵

Bir kaç bölüm öncesinde bir ayrıntı vardı orayı sen kaçırmışsın sanırım ,orada bebeklerini verdiklerinden zengin aileyi tanıyordu felan ayrıntılar vardı kaçırmışsın sanırım....

isteme olayına gelirsek orada kapyıı kapatıp ailenin konuşmasını dışarıdaki nasıl duyabilir ,kaldıki duysa bile oğlu için gelmiş olabilir ama sonradan bilerke kahveyi dökmesi olayları taşırmasına neden olur....

kızını engelleme olayı şu şekil zamanında para vermişlerdi Sevilay hanımlar onun kocası da para aldığı için bir daha gelmeyeceklerdi..

Belki birkaç ayrıntıyı kaçırmış olabilirsin uzun yazdığım için....
Banladigim dönemde ki bölümleri okumadım ama sorun geçmişteki bolumlerle alakalı değil.

İsteme olayı cidden sorunlu. Sanan kapı kapanıyor ve rahat 2 dakika kapıda bekliyorsun. Kapı kapalı olsa bile icerdeki sesler duyulur en azından bagrisma duyulur. Kısacası istenmediklerini anlarlar ayrıca isteme olayı merveye illa söylenir. Sanan supriz yaptık evlendirdik denmez kimseye )))

Zengin aileyi hacerin tanıması sorun değil bir anne yüreği dayanmaz kızının yokluğuna istediği kadar para alsın kimse onu kızını görmesini engelleyemez..

aaa sonu merak uyandırıcı bitti yine :kiki::kiki:
10 verdim güzel şekilde devam ediyorsun 😵😵
Yine güzel olmuş aga eline sağlık 10 puan
Teşekkür ederim ikinizede ,sonu evet haftaya sürpriz gelişmeyle devam edicek....

Banladigim dönemde ki bölümleri okumadım ama sorun geçmişteki bolumlerle alakalı değil.

İsteme olayı cidden sorunlu. Sanan kapı kapanıyor ve rahat 2 dakika kapıda bekliyorsun. Kapı kapalı olsa bile icerdeki sesler duyulur en azından bagrisma duyulur. Kısacası istenmediklerini anlarlar ayrıca isteme olayı merveye illa söylenir. Sanan supriz yaptık evlendirdik denmez kimseye )))

Zengin aileyi hacerin tanıması sorun değil bir anne yüreği dayanmaz kızının yokluğuna istediği kadar para alsın kimse onu kızını görmesini engelleyemez..
Anladım demek istediklerini sonuçta anneside kızının güzelim hayatını mahvetmek istemez,ama bu işin sonucunda illaki tehdit var yani... parayı aldıalrsa bakamıyoruz diye susucaklar....

İsteme olayında ben pek sorıun göremiyorum ama sen öyle diyorsan öyledir ,kapıdan her ne kadar ses gelsede kimse dönmez kız orada bağırıyor ama istemiyorum o adamı dmeiyor evlenmek sitemiyorum,birde eskiden bilmezmisin sen eski kafalılar yani onlar ne derlerse olur cinsten kişiler. verirse gider kız ,zamanında kıza soran bile olmazmış.. hikayeyi tek taraflı düşünme derim....

Süpriz yapıp evlendiridk yok en azından görsünler diye az önce dediğim gibi eski kafalı insanlar dediğim dediktirler....

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking