Farklı Hayatlar 6.Bölüm Tanıtım-19 Nisan Cumartesi

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
mllRQZ.jpg

Hakimin herşeyi dinledikten sonra kararı tekrar vermesi acaba neleri değiştirecektir ?,
Verdiği karar Ayşen için acaba umut olacakmıdır?

Hacer Erova'nın kızlarını aramak için çıktığı bu yolda Sevilay-Mehmet çiftinin evini bulması
üzerine eve gidip kapıyı çalması ve kapıyı Ebru'nun açmasıyla kızıyla kavuşan kadını daha ne süprizler beklemektedir?,Kızına herşeyi söyleyecekmidir? yoksa hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam mı edicektir?

Merve'yi okulda bekleyen süpriz ne olacaktır?,Daha ne tür zorluklarla karşı karşıya gelecektir?

Ebru,Merve ile ilgili bütün herşeyi ailesine anlatacağını dile getirmişti peki Ebru gidip bütün
olanları Perihan Hanıma anlatacakmıdır ?,yoksa herşeyi içine gömüp yaşamaya ve Selim'in
Merve'ye olan bakışlarını izlemeye devam mı edicektir?

Evlerine evlatlıklarının öz annesini geldiğini öğrenen zengin aile acaba bütün olanlara karşılık başka bir plan uygulayacakmıdır? Ve zengin aileyi bekleyen başka süpriz ne olacaktır ?

Bütün bu soruların yanıt bulduğu ve süpriz gelişmelerle dolu Farklı Hayatlar yeni bölümüyle yeni gününde yeni saatinde 19 Nisan Cumartesi 23.00'da Bodrum Tv'de

Yine her zamanki gibi bomba bir bölüm geliyor aga.Merakla bekliyoruz :)

Dizinin konusu açılmış.. Bakalım nereye kadar gider. Heyecan yerinde

aaa bekliyoruz yatmadan okurum kesinlikle yeni bölüm sorularının hepsi birbirinden merak uyandırıcı olmuş bekliyorum merakla merveyi okulda bekleyen süprisi daha çok bekliyorum :kiki::kiki:

aaa bekliyoruz yatmadan okurum kesinlikle yeni bölüm sorularının hepsi birbirinden merak uyandırıcı olmuş bekliyorum merakla merveyi okulda bekleyen süprisi daha çok bekliyorum :kiki::kiki:
Sürprizler can alıcı olucak hiçç merak etme güzel bir bölüm okuyucularını bekliyor.... :)

Bekliyoruz kardeşim :)
Beklediğinize değecek ama haftaya yayınlayacağım bu akşam evde olamayacağım.... :(

aaaa akraba var bursaya bende her yaz geliyorum 1 hafta falan mudanya tarafına karadenizden sonra türkiyenin en güzel 2.yeri bence doğası havası suyu bakımından 🙂🙂
hadii yaa bende gelirim genelde yazın ama kışında güzeldir oralar 😉 mudanyayı pek bilmem 1-2 kez geldik ama inegöl süperdir herşeyiyle :)

hadii yaa bende gelirim genelde yazın ama kışında güzeldir oralar 😉 mudanyayı pek bilmem 1-2 kez geldik ama inegöl süperdir herşeyiyle :)
inegölüde ben pek bilmiyorum mudanya tarafında geziyoruz daha çok tam sahil deniz kenarı karadenizde olduğu gibi oyüzden çok hosuma gidiyor birde evler kibrit kutusu gibi çok hoş 🙂
senindemi akraban var sen napıyorsun bursada 😵😵

inegölüde ben pek bilmiyorum mudanya tarafında geziyoruz daha çok tam sahil deniz kenarı karadenizde olduğu gibi oyüzden çok hosuma gidiyor birde evler kibrit kutusu gibi çok hoş 🙂
senindemi akraban var sen napıyorsun bursada 😵😵
evet akrabam var ama ben onlarda pek kalamıyorum çekingen birisiyimdir :) ne kadar sırar etselerde olmuyor anca 5 gün sonra sahil kenarından pansiyon :)
Evler felan dediğine göre çok hoş bu sene birazda orda kalsak aslında ben annemlere hatırlatırım çok sağol 😉 :D