Farklı Hayatlar 6.Bölüm-2.Tanıtım-Cumartesi

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861

Farklı Hayatlar 6.Bölüm 1.Tanıtım İçin Tıklayınız
Ayşen makkeme salonunda acaba feraha kavuşabilecekmi? ,Hakim kararını verir ken
ortaya çıkıcak sürpriz delil ne olacaktır?

Hacer Erova' kızlarını bulmanın sevincini yaşarken ,kızlarından Ebru gerçek annesini bulabilecekmidir ?,Yıllar sonraki ilk görüşmelerinde neler olucaktır ?

Merve'yi okulda bekleyen kötü süpriz acaba nasıl sonuçlanıcaktır? Merve'nin başına
ne gelecektir ? Bu olayı herkes öğrenecekmidir?

Ebru ,Merve ve Selim'in birbirlerine bakışmalarına ne yaparak engel olmaya
çalışıcaktır ,acaba emeline ulaşabilicekmidir ?

Mehmet Hanoğlu'nun şirketlerinde ne gibi problem çıkacaktır? ,Zengin aileyi
bekleyen felaket nedir?

Bütün bu soruların yanıt bulduğu ve süpriz gelişmelerle dolu Farklı Hayatlar yeni bölümüyle yeni gününde yeni saatinde 19 Nisan Cumartesi 23.00'da Bodrum Tvde

merveyi okulda bekleyen süprisi merak ediyorum bekliyorum merakla

okur merak etme @kvp-medya kanalında yapıcağın orgramlar tutucaktr bence farklı hayatlarıda takip edenler zaten var 🙂🙂
O programlar tutarmı bilmem de ben bu diziyi hocaya mailliyordum off off yanii baya önem veriyorum bu arada skeç yazıyordum ya ben ,onu canlandırcaz yalnız benden kadın karaktere girmem istendi bende hocaya siz girin kadın rolüne dedim....

Herşey güzel tamam,iyide yazıyorsun orda da sorun yok ama dizinin ismine bitürlü ısınamadım.

Herşey güzel tamam,iyide yazıyorsun orda da sorun yok ama dizinin ismine bitürlü ısınamadım.
Ne bileyim bu aklıma gelmişti ilk ,çok önceden planladım, tabi şimdi söylersem kaçar işin önemi ama dizi amacına belki çok daha sonra ulaşıcak o zaman anlamı çıkıcak dizinin.....

hahahahah ayy hi gülkeceğim yoktu vlla hocaya sizmi kadın olun dedin

sonucta skec bu cnm hem ne varmıs kadın rolunde çok keyiflli dakikalar yaşayablirsiniz bence

Bu Ebru gibi gıcık tipleri hiç sevmiyorum.

Ne bileyim bu aklıma gelmişti ilk ,çok önceden planladım, tabi şimdi söylersem kaçar işin önemi ama dizi amacına belki çok daha sonra ulaşıcak o zaman anlamı çıkıcak dizinin.....
Samanyolu dizilerinin isimleri gibi çok totallik,eleştiriyi seni samimi bulduğum için yapıyorum kusura bakmazsın artık.

hahahahah ayy hi gülkeceğim yoktu vlla hocaya sizmi kadın olun dedin

sonucta skec bu cnm hem ne varmıs kadın rolunde çok keyiflli dakikalar yaşayablirsiniz bence
İşte öyle olmuyor okuldaki imajım sarsılıyor😛 hem ben yazacam hem ben kadın kılığına giricem😡 tıpkı küçük bir çocuk gibi siz gidin kadın kılığına girin ben sahneyi yönetirim hocam dedim adamda tipt tip baktı

Bu Ebru gibi gıcık tipleri hiç sevmiyorum.
neden yaww belkide iyi biridir herkes kendine çalışır şimdi işin gerçeği de o

Uyuz ya bırak işte Selim'in Merve'yi sevdiğini bile bile adama yaklaşmaya çalışıyor.

Samanyolu dizilerinin isimleri gibi çok totallik,eleştiriyi seni samimi bulduğum için yapıyorum kusura bakmazsın artık.
Ne kusuru yok artık estafurullah , Çok güzel böyle devam et lütfen içinizden ne geliyorsa söyleyin ,haklısın bende ilk senin dediğin gibi Farklı desenlere benzetmedim değil ama böyle devam ediyor yani ...peki sen ne koymak isterdin adını

Uyuz ya bırak işte Selim'in Merve'yi sevdiğini bile bile adama yaklaşmaya çalışıyor.
Orası öyle ama o da şimdi seviyorsa vazmı geçsin o da hiç kolay değildir ben söyleyim sana
Zafere ulaşılan yolda herşey mübahdır

aaa evet imajın daha doğrusu karizmasın çizilmesin tabi

en sinir bozucu şeyy senin yazdığın senaryoda düşük rol alman şöyle başrollerden birini alman gerek sonucta sen yazmıssın kadın roluyle oynamak çok kötü değil ama okulda herkes o rolunle seni konusmaya sana söylemeye mezun olana kadar devame eder 🙂🙂

Yapıcı eleştiri olarak al bunları lütfen yoksa öteki türlü eleştiri yapmam zaten.İsim konusunda bişey söyleyemem düşünmem lazım.

Sinir bozucuda ne kelime gelde kendi yazdığın skeçlerde sen oynama bende oynamıcam zaten hocaya dedim kadın ya siz olun yada birini bulun ne yaparsanız yapın ben yokum....Yok okulda tanınırdım ama yok kalsın yaa...yaşlı bir kadını bile oynardım ama genç birisini asla

Yapıcı eleştiri olarak al bunları lütfen yoksa öteki türlü eleştiri yapmam zaten.İsim konusunda bişey söyleyemem düşünmem lazım.
Pekala ben bunları iğneleme adına almadım zaten hatalarım varsa düzelteyim diye aldım..çok teşekkür ederim ....ismi de eğer buulrsa bildirmeni isterim bana ....

@beyazsoy @cookies @pompy sizce nasıl?

Son düzenleme:
yaaa tabi istemiyorsan kimse zorlayamaz madem hocan emeğin karşılığını boşş brakıyor senaryo skec falan vermicem artık de senden bşiler alıyorsa emeğinin karşılığınıda versin memnun kalmıyorsan yazmıyorum birşey size artık de korkut azıcık 🙂🙂