Farklı Hayatlar 5.Bölüm-Yeni Bölüm

Lütfen Ankete Oy Veriniz!!

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• Kullanılan toplam oy
    8
tabiki başkalarının takip etmemesi beni iglgilendirmez sen yazdığın sürece bilgilendir beni yanı yazmayı brakana kadar bölümlerden haberim olsun 🙂🙂🙂
Çok yakında bir kanalda dizi olarak çıkarsa şaşırmam bizim hoca baya bir yerde görev almış hatırla sevgilide sonra aliye ne bileyim başka dizilerde var
benden istiyor ,kulubümüzde 30 kişiyiz ama 3 kişiden istiyor ,belkide beğeniyordur bilemem ama isteği üzerine bende yazıyorum belki benim yazdıklarımı değiştirip kendide yazar 😳 orasını da bilemem
ama ben yazıcam senide bilgilendiririm tabiki....

Süper kardeşim
Puanım 10
Teşekkür Ederim kardeşim ,sağolasın....

benim adımı sık sık senaryoya iliştir ozaman yarın öbürgün dizi olursa adım bari geçer

Bu bölümü daha akıcı buldum ben.puanım 10
emegine sağlık

benim adımı sık sık senaryoya iliştir ozaman yarın öbürgün dizi olursa adım bari geçer
ben iliştirsem de bu hocaya kalmış bişey
belki değiştirir belkide kullanır ama skeçlerimizdekinleri kullanmadı kendi isimler bulmuştu
... baya şey yazıyoruz üniversite hayatım dolu doluya geçiyor bunlar sayesinde

Bu bölümü daha akıcı buldum ben.puanım 10
emegine sağlık
Çok Teşekkür Ediyorum....Diğer bölümlerde görüşmek dileğiyle....

ooo baya tecrübelisin ozaman senaryo işlerinde bende farklı değişik şeyler düşünüyorum braz yabancı dizi tadında değişik şeylerle senaryo sunmayı düşünüyorum foruma karıştırıcam forumu

Karıştır gitsin forumu
cidden bu kadar kısa yazmıyorum bi 10 sayfa word dosyasında yer kaplıyor ayrıntılı olarak hocaya mailden atıyom

Karıştır gitsin forumu
cidden bu kadar kısa yazmıyorum bi 10 sayfa word dosyasında yer kaplıyor ayrıntılı olarak hocaya mailden atıyom
senaryolarından beni haberar et ozaman sürekli forumda yazmayı brakırsanda beni bilgilendir merak ederim yoksa 🙂🙂

Süper olmuş aga puanım 10

Bu cumartesi yayınlayacak mısın ?

Dün gece okumuştum,eline sağlık Puanım 10