Farklı Hayatlar 5.Bölüm-Yeni Bölüm

Lütfen Ankete Oy Veriniz!!

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• Kullanılan toplam oy
    8

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861

4.Bölümün Özeti
Kızlarının durumunu öğrendikten sonra fenalaşan Perihan eşi tarafından hastaneye getirilir.
Merve halen eylemci grubun elinde rehin olarak bulunmaktadır,o sırada Selim'in birden atlayarak Merve'yi kurtarması ile birlikte kendi koluda eylemci kişinin bıçağı ile kesilmiştir..Bu sırada Merve
annesinin fenalaştığını hastaneye kaldırıldığını öğrenir apar topar gider,Diğer yandan Selim'e hertürlü desteği Ebru vermiştir...Bu yakınlıktan sonra Ebru herşeyiyle Selim' açılır ....Fakat beklemediği bir yanıtla karışılaşır...
Bu sırada Ayşen mahkemeye çıkarılıcaktır..Perihan hastaneden taburcu olduktan sonra hemen kızının mahkemesine giderler devletten avukat istemişlerdir...Ve mahkeme salonuna girerler....Hakim herşeyi dinledikten sonra tokmağı vurarak kararını vermiştir...

5.Bölüm-Yeni Bölüm
Konuk oyuncular;
---Çiğdem
---Pompy

Ahmet karakterine can veren;Pompy ve Meltem karakterine can veren ;Çiğdem'e dizimizde rol aldıkları için teşekkürler.....

Mahkeme salonundaki heyecan tavan yapmıştır...Perihan heyecanla hakimin gözlerine bakarken Ayşen ayakta kararı beklemektedir
Hakim tokmağını sertçe tam 3 kere vurur ve ;

---Karar verildi sanığın söyledikleride göz önüne alınaraktan çalmış olduğu elbiselerde göz önünde bulundurularaktan gerek kuaför sahibinin şikayeti de olduğundan sanığa hapis uygulanmasına karar verilmiştir..Ayşen beklemediği anda ufacık birşeyden
başına bu kadar çok kötü birşey gelebileceğini zannetmiyordu...Kelepçeler takıldı o sırada perihan kızının peşine koşmaya başladı,gözleri yaşlı halde;

---Bırakın kızımı! kızımm......diye bağırmaktadır...
İsmail de gözü yaşlı halde karısını sakinleştirmeye çalışmaktadır...Ayşen'i hapishaneye götürmek için arabaya bindirirler..araba Cezaevine gelir,mahkumları çıkarıp cezaevi koğuşuna yerleştirirler.Ceza evinin gardiyanı Ahmet adındaki 30 lu yaşlarında bir adamdır ...Sıkça şikayet almışsada halen işinden olmamıştır...Ayşen'i kolundan tutar senin suçun ne ? der,
Ayşe ise :benim suçum yok sadece elbise ödünç almıştım diyerekten cevap verir.
Fakat Ahmet, herkes gibi sende suçsuzsundur tabii diyerekten kızın kolundan tutduğu gibi içeriye fırlatır...bu sırada hapishane'de Meltem adında genç ve güzel bir kız bulunmaktadır,
hemen kalkıp Ayşe'ye buyur burası boştur diyerekten karşısındaki ranzayı göstermektedir..Ayşen çekimseyerekten ranzaya oturur.Meltem ona sıcak bir çay getirir.
Çayı içen Ayşe kızın bütün davranışları karşısında ona karşı biraz olsun ısınmıştır..Ve içeriye neden düştüğünü anlatmaktadır ...
Bu sırada ,okulda Merve kendisini kurtaran Selim'e karşı hissettiklerinden dolayı ona biraz daha yakın davranmaktadır ...Onların yakınlaşması Ebru'nun sinirlerini bozmaktadır ..Merve tamda üniversitenin kantininde beklerken birden ona yaklaşıp kızı sarsıp;

---Ne yapmaya çalışıyorsun sen!!,diye bağırır
Merve şaşıraraktan;Ne demek istiyorsun sen,
Ebru:Seni bir daha görmek istemiyorum onun yanında....
Merve:Buna senmi engel olacaksın.
Ebru:Evet ben engel olacağım bütün olanları ailene söyleyeceğim.
Merve:Hayır yapamazsın bunu!!
Ebru:Yapınca görürsün,der ve direkt çıkar kantini terkeder...
Ayşenin cezaevine girmesinin ardından kara kara düşünen Perihen ve İsmail çifti nasıl kızımızı kurtarabiliriz diye düşünmektedirler...
İsmail sağı,solu arar çareyi yeni bir avukat bulup davayı düşürmekte bulurlar...
Perihan evde birikmiş birkaç bileziğini satar ve avukat tutarlar.
Yıllar sonra kızlarını vermenin acısıyla çıkagelen Hacer Erova heryere kızını sorup soruşturmaktadır...Gözleri yaşlı halde kızlarını aramaktadır...
Birkaç yerden ve komşularından dolan bilgilerle arayışa geçen Hacer Erova hergeçen gün daha fazla acı çekmektedir..Zengin aileyi biliyordu ama nerede oturduklarına dair herhangi bir bilgisi yoktu..Sadece ismen olan bilgilerle arayışlarda bulundu ama ne yazıkki bulamadan evine döndü..
Merve eve geldiğinde Ayşen'den habersizdir annesi ve babası çaresizlik içerisinde kıvranmaktadır,onları gören Merve;

---Anne ne oldu sizlere,neyiniz var? der
Annesi olup biten herşeyi aktarır ,Merve ağlayarakdan; herşey benim yüzümden olmuş..elbiseler benim yüzümden ablam benim yüzümden içeride onu çıkarmanın bir yolu olmalıdır ,der...Annesi ise çaresinin iyi bir avukat tutmakta ve davayı düşürmekte olduğunu söyler..
Diğer yandan hapishane birbirleriyle çok iyi dost olan Ayşen ve Meltem çok iyi anlaşmaktadır..Bir gün Ayşen tuvalete gittiği sırada arkasından
gelen birkaç kadın Ayşen'i köşeye sıkıştırmışlardır,Ellerinde ise tornavida bulunmaktadır ..Şans eseri tuvalete giden Meltem ,Ayşen'in köşeye sıkıştığını görür ve yardım eder
kadınla boğuşan meltem tornavidayı alayım derken tornavida kadının karnına saplanır..
Hapishane gardiyanı Ahmet gelir;Ne oluyor burada? der ve yeni gelen Ayşen'e gözünü diker .Tüm herşey senin başının altından çıkıyor kadın,diyerekten Ayşen'i tutduğu
gibi götürür ,Cezaevi müdürünün karşısına çıkarıp;içeride her türlü huzursuzluğu sağlayacak şekilde mahkumlara sözler ediyor,Ve İçeride siyasetden bahsetmektedir
Bu tür bilgilerle içeriyi karıştırmaktadır,der.Müdür dinler ve içeride huzuru bozmak en büyük suçlardandır diyerekten kızcağıza ceza olarak dışarı çıkmama cezası ve içerdeki tuvaletleri temizleme cezası verirler..
Ertesi gün okula ek kontanjan ile yeni bir Erkek öğrenci gelmiştir ,yakışıklı genç önce bütün kızların ilgisini çekmiştir diğer yandan Merve'ninde dikkatini de çekmeyi başarmıştır...
Merve her ne kadar etkilensede Selim'den vazgeçmemektedir...Dersleri bitince Selim Merve'ye biryerlerde oturup birşeyler içebilirmiyiz,diye sormaktadır.Fakat Merve direkt okuldan çıkıp eve gelir .
Bu sırada Perihan ve İsmail avukat tutmuşlardır ..Mahkeme yeniden görülücektir , mahkemenin yapılacağı günü beklemektedirler,Nihayet o gün gelmiştir hep beraber ailece mahkeme salonuna girmişlerdir
Hakim herşeyi tekrar tekrar dinler ,Ayşen olayları tekrardan anlatır ,Merve heyecandan yerinde duramıyordur ,Daha sonra hakim gene tokmağını üç kez vurur ve kararı bildirmeye başlar....
Diğer tarafdan Hacer Erova kızlarının izine devam etmektedir...Biryerlerden bulduğuna göre Zengin ailenin nerede oturduğunu bulmuştur,
verilen adrese gider apartmanı yukardan aşağı süzmektedir,içeriye girer kalbi durma noktasına gelmiştir,heyecandan bacakları titremektedir basamakları yavaşça çıkar,5.kata ulaşır ve Sevilay-Mehmet çiftinin kapısına yaklaşır,kapıyı çalar ve kapıyı Ebru açmaktadır ...
-------------------------------------------------
5.Bölümün Sonu----------------------------------------------
Farklı Hayatlar'da herşey değişiyor etkileyici konusuyla sürükleyici hikayesiyle kaldığı yerden devam ediyor, Farklı Hayatlar,Yeni bölümüyle,Yeni gününde Yeni saatinde Cumartesi 23.00'da Bodrum Tv de

Emeği Geçenler ;
Pompy
Gözlemci

Son düzenleme:
Karadayı bitince okuyabilirim kusura bakma

kendi adımla rol alsaymışım daha iyi olucakmış sankı 🙂🙂🙂
ayşeni kurtaralak günün kahramanı olmuşum yine haaha

kendi adımla rol alsaymışım daha iyi olucakmış sankı 🙂🙂🙂
ayşeni kurtaralak günün kahramanı olmuşum yine haaha
Kısmetse diğer bölümlerde kendi adınla oynarsın 😉 he vallaha nasıl kurtardın ben bile izler gibiydim fındık ve fıstığım eksik bi .....
puanınıda alalım ilerleyen bölümlerde tekrar konuğumuzsun belki finalde birinin bişeyi olarak çıkarsın karşımıza

10 verdim 🙂🙂🙂
ahhh evet diğer bölümlerde kendi adımla girmek istiyorum yoksa pek anlamı kalmıyor 🙂
tüm girdiğim senaryolarda can kurtarıp bölümün yıldızı oluyorum saçlarını başlarını yoldum onların

Helal kız sana
tamam finalde sana öyle bir rol yazacam ki birinin akrabası çıkıcan benden demesi

Ben hitine göre söyleyim sana şuanda reyting cihazlarını patlattık neden tıklanmadığımız için sinirden patlattık 😡
boşş ver cnm benim takip etmem bile yeter sen devam et bölümlere 🙂🙂🙂
forum bu aralar çok durgun malum hem sınavlar var hemde anlıklar olmayınca
desterede yok
bu durgunlukta yine idare eder bence 😵😵

Alemsin valla
yok benim senaryom zaten devam etmek zorunda hocaya mail atıyorum her hafta ama forumda madem ki tıklanmıyor boşuna yazmanın alemi yok diye şey ettim🙄..yoksa bu artık zorunlu hale geldi benim için😛 ortlama şuanlık hoca benden dönem sonuna kadar 30 bölüm istedi yetiştirmeye çalışıyorum....

Dilersen diziyi bitirsem bile sana özelden yollarım sorun etme istersen tabi @Çiğdem-

@gözlemci saat 23 te tıklanır fesleğen bile saat 23 te uçtu
Valal benim için sorun değil,derim çeker giderim zaten bi senaryolarım için giriyom foruma o da kalkarsa uğramam pek....bitmeside önemli değil zaten asli görevim yazmak....Yalnız hocaya atıtıklarım çok daha uzun ben buraya onunda özetini çıkarıp yazıyom kimse gene okumuyor....onu koysam okuyan 1 kişi bile çıkmaz....

tabiki başkalarının takip etmemesi beni iglgilendirmez sen yazdığın sürece bilgilendir beni yanı yazmayı brakana kadar bölümlerden haberim olsun 🙂🙂🙂