3.Bölümün Özeti
Merve'nin sınıfa ilk gelişi sırasında Selim ile tanışması olayların patlak vermesine neden olur ,diğer yandan okuldaki konser Merve için çok önemlidir,Çünkü hayatındaki ender noktalardan birisidir .Diğer tarafdan Perihan'ın diğer kızı kardeşi için kıyafet çalımıştır ,bu kıyafet başına iş açmıştır,kuaför sahibi çalanı polise ihbar etmiştir..Bu sırada konserde önce Sıla konser verir ardından sahne Mustafa Ceceli'nindir .Fakat bir grup eylemci Mustaca Ceceli'ye tepki göstermektedir....Bunun adına bomba patlatmaya karar verirler fakat etkisiz hale gelir,bu sırada eylemcilerden birisi Merve'yi rehin alır ....Perihan'ın diğer kızının başı büyük beladadır...Çalına elbise ile ilgili polisler Ayşen'i götürmüştür....
4.Bölüm---Yeni Bölüm
Kızlarının başına gelenlere dayanamayan Perihan birden bire bayılır ,bir yanda kızının teki karakolda sorguda,diğer yandan öbür kızı tehdit altındadır..Apar topar hastaneye kaldırılır,Kocası İsmail biran olsun yanından ayrılmamaktadır ....Doktorlar odaya devamlı girip çıkarlar fakat net bir sonuç söylemezler....
Diğer yandan Merve'nin rehin olarak alınmasının ardından tam 30 dakika geçmiştir,fakat halen eylemci grup Merve'yi bırakmamakta ısrarlıdır..Yalnız bu sırada genç delikanlı olan Selim elinden gelen herşeyi yapmaya karar verir,Polisler etrafı sarmıştır bu sırada Selim birden adamın üzerine atlayarak Merve'yi eylemcinin elinden kurtarır fakat eylemci elindeki bıçağı Selim'in koluna takar..Polisler eylemcileri göz altına alır...Kurtulan Merve Selim için endişe duyar;
-Bir şeyin varmı acaba?,Acil ambulans lazım,diyerekten bağırır
Selim;Hiçbirşeyim yok merak etme ufak bir sıyrık der ..
Merve'nin arkadaşı bu durumu Perihan'lara bildirmek için arar fakat ulaşamamaktadır...Merve'ye yaklaşır ve;
-Canım iyisin ya sen,der
Merve ise;Evet iyi sayılırım,der
O sırada Merve'nın arkadaşı ;
-Ben olayı annene bidlirmek için aradım ama şuanda ulaşamıyorum,diyerekten cevap verir
Merve ;Keşke söylemeseydin anneme o şimdi ne kadra çok üzülmüştür dur ben arayayım birde,
Merve annesini arar fakat telefon ilk çaldığında gene kimse açmaz ancak 2.çalımında telefonu babası açar ve,
-Kızım annen bayıldı bizde apar topar hastaneye kaldırdık ,der
Merve koşarak okuldan çıkar direkt hastaneye gider....
Diğer yandan Ayşen polis sorgusunda ielbiseleri aldığını söyler ,zaten kameralardan da anlaşılcağı üzere suçlu bulunur ve nezarethaneye atılır...Mahkemeye çıkarılıcaktır...
Merve hastaneye gelmiştir resepsiyona annesinin odasını sorar ve koşarak odaya gider....
Annesine sarılır ve nolduğunu sorar annesinin ise bir bilgisinin olmadığını doktorların az sonra teşhisi koyacaklarını söyler....
Diğer tarafdan Ayşen nezaharethaneye atılır,mahkemesi yarın görülecektir....
Doktorlar gelir İsmail ve Perihan'a durumu anlatır...Perihan'ın ani kalp krizi geçirdiğini ve müdahale ettiklerini endişelenilmemesinin gerektiğini dile getirirler....Perihan kısa bir süre sonra taburcu olur...Eve gelirler Ayşen tamamen akıllarından çıkmıştır...
Merve kardeşinden haberi olmadan okula gider...okulda herşey yolundadır Selim'in kolu iyileşmiştir...
Selim yaralandıktan sonra orda bırakıp annesinin yanına koşması Merve için dezavantaj olurken bu durum Ebru'ya yaramaktadır....Ebru uzun bir süre Selim ile ilgilenir onu yalnız bırakmaz ve herşeyi bir kenara bırakıp ona ;
-Selim ben seni ne zamandan beri takip ediyorum seni seviyorum ama bir türlü sana açamadım
Selimin cevabı buna ;
-Ebru ne desem bilemiyorum ben seni dğeilde bir başkasını seviyorum,der
Bu sırada Merve'de Selim'e karşı birşeyler hissetmektedir,çünkü Selim onun hayatını kurtarmıştır....
Fakat bütün bu olanları yalnızca seyretmekle yetinir...Ebru Selim'e daha yakındır....
Diğer tarafdan Ayşen için annesi ve babası giderler mahkemenin bugün görüleceğini öğrenirler ...İsmail avukat için paramız yok,devletren isteyelim en iyisi diyerekten müracatta bulunurlar....
Okulda olan Merve ,Selim'e aşık olduğunu arkadaşıyla tuvalette konuşurken,o sırada onları dinleyen Ebru'dan haberleri bile yoktur,Ebru tuvaletin kabininde onları dinlemiştir....
Ebru artık dahada hırslanmıştır....Ne yapıp edip Selim'i kendine aşık edecektir....
Mahkeme saati gelmiştir ,Ayşen mahkeme salonuna getirilir hakim karşısına çıkarılır,Herşeyi dinleyen hakim tokmağını vurarak kararını bildirmeye başlar.. ....Verilen karar herkesi şok edicektir.....!!!
Arkadaşlar kusuruma bakmayın eve geç geldim ve senaryoyu direkt gönderdim ,20.15 de olması lazımdı...teknik sorun için özür dileriz....
Not: Arkadaşlar dizinin elimde birkaç bölüm stoğu bulunmaktadır,ve bu bölüm benim için son'dur...Dileyen olursa ben yazarım gene yazmaya ama ben foruma girmeyeceğim...Benim yerime diziyi yayınlamak isteyen olursa özelden iletişime geçsin....
Son düzenleme: