Farklı Hayatlar 4.bölüm-Tanıtım-Pazartesi 20.15

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
e2zALA.jpg

Konsere giden Merve, uzun zamandan beri böyle eğlenmemiştir fakat konserde başına gelen talihsizlikten dolayı eylemciler tarafından rehin alınan Merve'nin başına daha neler gelecek?

Kardeşi için çalıştığı yerden elbise çalan Ayşen acaba hapise girecek midir yoksa başına gelen olaydan sonra serbest bırakılacakmıdır? Perihan ve İsmail kızını kurtarabilicek midir?.Kızlarının başına gelen felaketleri öğrenen Perihan'a ne olacaktır.

Öte yandan Ebru duyduğu aşkı Selim'e açmaya karar verecektir peki Selim'in tepkisi ne olacaktır ?

Selim'in Merve'ye duyduğu aşkı acaba ikizlerden Ebru öğrenecekmidir?...

Hepsi ve daha fazlası içinizi ısıtıcak yeni bölümüyle
Pazartesi 20.15'de
Farklı Hayatlar'da

Son düzenleme:
bizleri senaryolarından mahrum etme cnm farklı hayatlardan forumdakılerden 😵😵

Tanıtım çok iyi olmuş.Merakla bekliyoruz.
Teşekkür Ederim... de aga bu son bölüm olabilir ya da ben yazarım senaryoyu, isteyen de varsa face yada başka ulaşım yoluyla atarım o yayınlar bendne çıktı artık....

bizleri senaryolarından mahrum etme cnm farklı hayatlardan forumdakılerden 😵😵
Forumdakileri alsın başkası yapsın artık ne diyim .... bu devam eder isterseniz tabiii içinizden birinize sosyal paylaşım sitesinden atarım bunda soun yok üstelik şuanda 2 bölüm stoğum var ..ve bu yazdıklarımı üniversitede hocaya da gösteriyorum ona göree birde skeçler vardı ama kalacak gibi onlarda

Teşekkür Ederim... de aga bu son bölüm olabilir ya da ben yazarım senaryoyu, isteyen de varsa face yada başka ulaşım yoluyla atarım o yayınlar bendne çıktı artık....

Forumdakileri alsın başkası yapsın artık ne diyim .... bu devam eder isterseniz tabiii içinizden birinize sosyal paylaşım sitesinden atarım bunda soun yok üstelik şuanda 2 bölüm stoğum var ..ve bu yazdıklarımı üniversitede hocaya da gösteriyorum ona göree birde skeçler vardı ama kalacak gibi onlarda
Noldu ki aga forumdan mı ayrılıyorsun ? :(

:( ayrılma hani bir-birmize destek olucaktık? Neden ayrılıyorsun.ayrılma.senaryolarda çok güzel devam et :(

GT-S7262 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üyeliği silmesemde forum gözümden epeey bi düştü ....ayrılma sebebim yöneticiler azıcık adaletli olmaları lazım.... Eminim herkes sevecek senin projeni benim desteğime bile ihtiyac duymayacaksın....