Farklı Hayatlar 2.Bölüm-Tanıtım-Pazartesi

Yeni Bölümü Merak Ediyormusunuz?

• Evet,Çok merak ediyorum

Oy: 7 100.0%
  • Hayır,Hiç merak etmiyorum

Oy: 0 0.0%
  • Biraz,Eh işte merak var

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

Çok Teşekkür ederim dostum... sende olmasan kim kurtarak benim senaryomu 😉 evet bendede hata var.. ama ben nezakettende olsa etiketlendiğim heryere bir yorum bişiy atarım illa ...genede sğaol emeklerin için baya uğraşmışsın etiketler için....

en azından dikkat çektik braz dahada çekeriz diğerleride görünce

2.bölüm yarın reyting rekorları kıracak gibi.

Umarım..tekrar tekrar teşekkür ederim..reklamı yaptınsa..zorlada okutmuş olmayalım milleti ..öylede yapmak istemem.. 🙁
sen kimseyi zorlamıyorsunkı ben yapıyorum
hem zorlama falan ilgisi yok isteyen bakar istemeyen yine bakmaz ama ilk 10 bölüm yap artışş olur kesinlikle 😉

2.bölüm yarın reyting rekorları kıracak gibi.

Hiç zannetmiyorum ya neyse
.. okuyan okur okumayan kaybettiğiyle kalır....

sen kimseyi zorlamıyorsunkı ben yapıyorum
hem zorlama falan ilgisi yok isteyen bakar istemeyen yine bakmaz ama ilk 10 bölüm yap artışş olur kesinlikle 😉

Ben herkesin okumasınıda beklemiyorum üstelik belki bazılarının ilgisini çekmiyordur,belkide yazdıklarım sıkıcı geliyordur..ha öyleyse bile onlar bana dese etiketleme yapmayın yazdığın ilgimi çekmiyor uzun ve sıkıcı yazıyorsun desin kimseyede bulaşmam

sen canını sıkma 2.bölümü yayınlada öyle karar ver bence 😉😉 şuan konser başladı buraya ben oraya gidiyorum iyi günler sizlere

Evet ben ilk bolumu begenmistim.Etiketle de haberimiz olsun

Peki..öyle diyelim öyle olsun ne konseri bu arada.... eğlenmene bak sen...😎
13.00da ak partinin düzenlendiği gençlik festivali gibi birşey vardı cengiz kurtoğlu ve uğur arslan
sahne aldılar az önce yeni geldim eve 5 saat gibi sürdü bacaklarım ağrıyor artık

ama iyice döktük kurtlarımızı

Ooow sen konserlere git ben hasta hasta evde takılıyım....oh valla hayat size güzel... 5 saat az mı bacaklarının kopmadığına dua et sen 😛

Ooow sen konserlere git ben hasta hasta evde takılıyım....oh valla hayat size güzel... 5 saat az mı bacaklarının kopmadığına dua et sen 😛
hahaha aralıksız ayakta kaldık vlla oturmaya yer olmuyor genelde bizim açık hava konserlerinde
5 saatin 2 saati gibide biz oynadık zaten yerimizde duramadık

geçmiş olsun tekrardan

hahaha aralıksız ayakta kaldık vlla oturmaya yer olmuyor genelde bizim açık hava konserlerinde
5 saatin 2 saati gibide biz oynadık zaten yerimizde duramadık

geçmiş olsun tekrardan

Teşekkür ederim,bugün daha iyiyim türk doktorları sağolsun
...ohoo siz azıtmışsınız valla ben 2 saat gittiğim konserde bacaklarım koptu diye para ödediğim halde geri döndüm

Teşekkür ederim,bugün daha iyiyim türk doktorları sağolsun
...ohoo siz azıtmışsınız valla ben 2 saat gittiğim konserde bacaklarım koptu diye para ödediğim halde geri döndüm
hahaha koğtu kopucak bacaklarım benimde özellikle eve gelip yattıktan sonra yorgunluğumu şimdi yeni yeni hissetmeye başladım
mart ayında yeterince hareketli geçiriyoruz
dünya kadınlar günündede düğün salonunda kutlamıstık şarkıcı zeynep başkan gelmişti o günde
bu ay döktük bütün kurtlarımızı

Wayyt bee Zeynep mi..ben o kadının sesine bayılıyorum..Ehh iyi yaa kadınsınız hakkınız var olsun o kadarcıkda,eğlenmek hakkınız,dökülen kurtlar olsun toplayanlarda olur merak etmee ...ben bu ay kendimi avm de geçirdim diye hissetim biran ...haftanın her günü ve akşamları avm deydim...off offf

zeynep başkanı her yıl görüyorum nerdeyse karadeniz etkinlikelrine hep o geliyor kuş dili şenliklerine yayla şenliklerine şimdide kadınalr günü kutlamasına geldi bende çok seviyorum kendisini

yorum yapmakta sorun yok sadece yorumlar olumsuz olunca arkadaşlarımız rahatsız olabiliyor o yüzden senaryo değerlendirmelerinde hep çekimserim