Farklı Hayatlar 2.Bölüm-Tanıtım-Pazartesi

Yeni Bölümü Merak Ediyormusunuz?

• Evet,Çok merak ediyorum

Oy: 7 100.0%
  • Hayır,Hiç merak etmiyorum

Oy: 0 0.0%
  • Biraz,Eh işte merak var

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
Farklı Hayatlar,Gerçek yaşamlar Yeni Bölümüyle 17 Mart pazartesi 20.15 de
Dizinin merakla beklenen 2.bölümdeki gelişmeler ise şu şekildedir;

Perihan ,Sevilay Hanımların evine gittiği sırada gördüklerinden dolayı şok olmuştur,evine gelir ,şoku halen atlatamamaktadır,diğer yandan evin genç ve güzel kızı olan Merve'yi girmiş olduğu üniversite sonuçlarının merakı sarmıştır,Çok telaşlanmıştır ...Acaba istediği üniversiteyi kazanabilmişmiydi?...Diğer yandan Perihan gördükleri karşısında ne yapacak, herşeyi kızına anlatacakmı ? ikizlerin durumları ne olacak ? Zengin aile Perihan'ın tepkisine ne yanıt verecek?

Tüm bu soruların cevap bulduğu Farklı Hayatlar sizlerin içinizi ısıtıcak ve sizleri ağlatacak yeni bölümüyle 17 mart Pazartesi Akşamı saat 20.15 de ekranlarda...

Sizler için hasta olduğum halde kaleme aldığım dizimi yarım bırakmak istemedim ve sizler adına dizimi pazartesi gününe hazırladım....

Not;Bu arada dizinin 3.bölümü için genç ve popüler sanatçılar aranmaktadır Farklı Hayatlar-3.Bölüm Konuk Sanatçı Aranıyor

Son düzenleme:
aaa çok ayıp ben merakla bekliyorum şıkkını işaretliyorum sen beni etiketlemiyorsun :kiki::kiki:

seyirci kaybı yaşayabilirsin vlla 😵😵

Gerçekten özür dilerim dediğim gibi...lakin kimse ilgilenmiyor en fazla 10 bölüm sürdürcem gibime geliyor bu gidişle...ama 10 bölüm sürdürücem kesin ve istikrarlı olarak...

Hayır,Yorumlar olumsuz dahi olsa net bir yanıt alabilsem bende ona göre yolumu çizerdim....:T

Gerçekten özür dilerim dediğim gibi...lakin kimse ilgilenmiyor en fazla 10 bölüm sürdürcem gibime geliyor bu gidişle...ama 10 bölüm sürdürücem kesin ve istikrarlı olarak...
Aga bence şimdiden karar verme benim dizime de ilk bölüm fazla ilgi yoktu ama bölümler geçtikçe artıyor.

Aga bence şimdiden karar verme benim dizime de ilk bölüm fazla ilgi yoktu ama bölümler geçtikçe artıyor.

Valla ne diyim sana helal olsun aga senin diziler fecii reyting savaşı yapıyor ortalıkta... ha şu çıkıyor ki bizim forum dramdan anlamıyor...en iyisi aksiyona girişmek... ya da hiçbir işe girişmemek... Valla birde Forumdakiler diye proje yapıcam başkada uğrşamam zaten ilgi ve alaka görmüyor duvara yazıyorum sankidim....

Hayır,Yorumlar olumsuz dahi olsa net bir yanıt alabilsem bende ona göre yolumu çizerdim....:T
vlla ben çok ilgiliydim senin senaryona ilk bölümede ama sen beni fazla kayda almadın benden baskasını etikeletmeşşin takip etmeyi brakabilirim hevesim kaçtı 😕😕

vlla ben çok ilgiliydim senin senaryona ilk bölümede ama sen beni fazla kayda almadın benden baskasını etikeletmeşşin takip etmeyi brakabilirim hevesim kaçtı 😕😕

Pekala...Saygıyla ve anlayışla karşılarım... ama dikaktini çekerim etiketleri bile yaptım kimseden ses yoktu.. vazgeçecektim silicektim konuyu....gene vazgeçtim... sende o araya kaynamışın....

benden başka kim varsa unutmamıs ama ilk bölümün en çok takipcisi bendim bu kafayla seyirci kaybı olması normal 😵😵

karıştırdım ozaman 🙂🙂 olur bakarım seninkilerede

Vıshhh neler diyorsun😱... aman zaten dizi tutmadı gibi birşey sende ayrıl sende... bitsin dizi....

Pekala...Saygıyla ve anlayışla karşılarım... ama dikaktini çekerim etiketleri bile yaptım kimseden ses yoktu.. vazgeçecektim silicektim konuyu....gene vazgeçtim... sende o araya kaynamışın....
ben ilgiisiz olsam önemsemezdimde senaryona en çok ilgiyi ben verdim ama sen beni kayda bile almamıssın 2.fragman dün açmssın konuyu ben şimdi görüyorum

ben ilgiisiz olsam önemsemezdimde senaryona en çok ilgiyi ben verdim ama sen beni kayda bile almamıssın 2.fragman dün açmssın konuyu ben şimdi görüyorum

Dünkini ben değil pompy açmıştı... :) Sağlık olsun bir izleyici daha kaybettik kaçınılmaz son yakındır:(

@gözlemci aga iyiki konuyu kapatmamışsın 20 mesaj oldu bile daha da artar.:F

3 kişilik pandomim yapar gibiyiz aga....:F hani yaa diğerleri nerede yaa:bağır: