Farkında mısın? (Güncellenen Hikaye) -Buradan Devam- | 1. Bölüm |

Neferian

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Nisan 2010
Mesajlar
2,676
Reaksiyon puanı
25
Puanı
169
Yaş
92
Konum
Samsun
İlk önce şöyle ufak bir başlangıç yapayım. FF Senaryo Etkinlikleri' nin olmadığı zamanlarda sözlüklerde moda olan hikaye anlatımı Neferet öncülüğünde forumumuz da da başlamıştı. Ben de o sıralar var olan bir hikayeyi kendi üslubumla anlatmaya çalışıyordum.
Sonra dedim yeniden neden başlamayayım? Hikaye tam senaryo şeklinde devam etmeyecek. Arada karşılıklı konuşmalar olacak.
Hikayenin belirli bir bölümü forumda ki bir konumda var isteyen arayıp bulup orda okuyabilir tahminimce orada yazdıklarımdan 3-4 bölüm çıkaracağım.
Bölümlü sisteme göre gideceğim ilk bölüm burada :)

Bu hikayeyi baş kahramanlarımız Jack,Buck,Wayne ve hiç sevmediğim eski Co-Admin Neferet'e adıyorum...


internetin şuan bir numaralı olayı kredi kartıyla alışverişin temelini anlatan bu hikayemiz,eminim ilginizi çekecektir (H)

İNTERNETTE KREDİ KARTIYLA ALIŞVERİŞİN TEMELİ

PORNO SEKTÖRÜ !


Farkın da mısın? -1. Bölüm-


hikayenin ilk bölümlerini biraz tanıtıma ağırlık vererek hazırlıyorum bu şekildede diğer arkadaşların ilgisinide çekebiliriz belki.

Haydi bakalım başlıyorum!

Not: Kesinlikle ahlak dışı bir hikaye değildir,emin olabilirsiniz.Hikayede alıntılara yer verilecektir,asıl hikayeyi değişik bir üslupla biraz değiştirerek anlatmaya çalışacağım.Anlatımımın sonunda her şeyi açıklayacağım.


Bu hikaye yaşanmış bir olaydır.


Hikayenin baş karakteri ben
değilim :biggrin:




Jack.




Jack'in çok güzel bir eşi ve çocukları var eşinin adı Diana yani gerçekten hoş hatun
sarı saçlı selvi boylu al yazmalı...


neyse...


Jack parasal durumdan çok sıkıntılı çeşitli sorunlarla boğuşmaya çalışan biri ve Los Angeles(hikayenin bu bölümünden sonra LA diye geçecektir)'tan bir Gece Kulübü sahibi arkadaşının hasta olduğunu ve büyüzden çalışamadığı haberini alıyor ve arkadaşının eşi Suzan Jack'i arayıp birkaç haftalığına LA'a gelip işleri yoluna sokup sokamayacağını soruyor.


Jack ise parasızlık durumlarından dolayı bir hevesle kulübü araştırmaya çalışıyor Los Angeles'ta Jerry adlı bir avukatla konuşuyor.Bu avukat mekanın altın madenine dönüşebileceğini ama erken davranmazsan hiçbir şey yapılamayacağını ve bu işte çoook para olduğunu söylüyor bizim Jack ailesini Houston'da bırakmak istemiyor ama hipotek ve kredi kartları borçları içinde ailesinin yanında kalıp ayın sonunu zar zor bin sıkıntı içinde getirmeye çalışıp bu işin sonun bir yere varmayacağını bildiği halde Houston'da kalamazdı tabiki e bide bu bizim Jerry var zeki avukatımız onun laflarıda bir yandan cezb ediyor Jack'i...

Karısı Jack'e işleri düzene koyabileceğini biliyorum diyerek LA'a gitmesine izin veriyor.Gerçektende öyle Jack'in cidden bir yeteneği varsa oda kısa bir sürede sorunları çözüp işleri yoluna koymaktır.Babasının İnşaat Şirketinde 1 yıldır şirkete borçlu olan kişileri döverek borçları temin edemeyen adamları ve borçluları ikna edip 6 ayda tüm borçları kapattıran bir adamdır bu Jack.


Sorunları çözmek için tek yapmanız gereken bir orta nokta bulmak...


veee Jack arkadaşına yardım etmek için LA'a yola çıkar...



Jack yoldayken bizde hikayemizin diğer iki ana karakteri ile ilgilenelim.



Buck ve Wayne:


Buck ve Wayne çocukluk arkadaşları ve aynı evde kalan iki tane serseri sapık ayyaş keş insanlar kokain manyağı alkol budalası sapık bunlar,çok iğrenç insanlar lan vallahi tüylerim diken diken oldu...
Bunlar en ufak bir şeyden bile kavga edip(e kokain bu) iki dakika sonra barışabilen şapşal tipler.



İnanmayabilirsiniz ama Buck 22 yaşında çok ünlü bir roket bilim adamı IQ'su 187 (oha) ama adamla bir konuşsanız hadi lan diyebileceğiniz bir durum bu peki Buck'ın en sevdiği şey ne sizce?

Haftasonlarını NASA'da kokainlenip yer çekimsiz alanda uçmak.Hani bu astronotlar için idman sahasında.(havasız hava sahası :biggrin: )


burda internetten bulduğum bir video yerçekimsiz alanda amerikalılar eğitim yapıyorlar
http://www.akilli.tv/video/143602/ye...da-egitim.aspx

E tabi sonuç nedir?
NASA affedermi ulan,kovulmuş tabikide.


Gelelim Wayne,
Wayne yine inanmayacaksınız ama bir baytar.
(baytarlar çok kızar kendilerine baytar denmesine veteriner hekim dememiz lazımmış demiyorum lan işte baytarsınız)

Daha doğrusu beceriksiz bir baytar.Kliniğine gelen kedi köpeklerin üzerinde değişik şeyler deneyip onları bayılttıktan sonra sahipleri tarafından şikayet edildi e yine sonuç Buck vakasıyla aynı lisansına vs. son veriyorlar kısacası dükkanı mühürlenmiş hacıııı.



Jack'i LA' de neler bekliyor? Buck ve Wayne' nin başına neler gelicek hepsi Farkında mısın? 2. Bölümde (Bunu hep yapmak istemiştim yaptım sonunda :D)
 

Fks14

Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Düzeni begendim, genel hikayede gayet iyi. Renkli yazilarla konusmalari daha belli etmeni begendim.

Umarim basarili bir dizi olur diger bölümlerle.. Ellerine saglik
 

Neferian

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Nisan 2010
Mesajlar
2,676
Reaksiyon puanı
25
Puanı
169
Yaş
92
Konum
Samsun
Teşekkürler :) Neferet hep öyle yapardı bizde de öyle kalmış :tickled_pink:
 

RüzgarGülü

Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2010
Mesajlar
9,678
Reaksiyon puanı
4,337
Puanı
561
Konum
Bayenrn Münih
Ben bu konunun niye az ilgi gördğüni anlamadım :D ama daha çok artacağını düşünüyorum :D tebrikler güzel hikaye olmuş ve yazıkm tarzıonıda beğendim.
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,974
Reaksiyon puanı
8,356
Puanı
1,061
Yazım ne güzeldi lan. Rahat rahat okudum. Varmıydı bunun devamı? :D